نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: من یه sample ساده برای text change می خوام

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196

    من یه sample ساده برای text change می خوام

    سلام

    یه sample ساده برای text change می خوام که با وارد کردن یک حرف و بدون زدن enter یا هر دکمه دیگری یا اینکه بدون اینکه صفحه دوباره loadشود عملیاتی که خواسته شده انجام دهد مثلا response.write البته در web aplication
    ممنون :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    برای اینکه صفحه reload نشه شما باید از کدهای java سمت کلاینت استفاده کنی که خیلی از قابلیتها رو از شما میگیره

  3. #3
    این کار همان جادوی Ajax است.من که باهاش کلی حال کردم.توصیه میکنم راجع بهش مطالعه کنید

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    یعنی شمامی گید که من با این ajax اگه کار کنم بدون اینکه بعضی از قابلیت ها از من گرفته بشه می تونم به خواسته ی خودم برسم؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام
    آقای خفن میشه یکم راهنماییم کنید فعلا بتونم با یک textbox ترتیب ویرایش داخل datagrid رو عوض کنم تا بعدا در اسرع وقت مفصل در رابطه با ajax مطالعه کنم
    :tanx:

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SoheilKH
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    haftbit.com
    پست
    315
    سلام
    در مورد عوض کردن ترتیب ویرایش در داخل دیتاگرید بیشتر توضیح بده.
    با Ajax شما می تونی بدون Submit کردن فرم اطلاعات را از روی سرور بگیری و بفرستی .که تاثیر زیادی روی سرعت و کاهش Bandwith سرور داره .
    حالا این که کی باید این کار را بکنی و که نباید به پروژه ات بر می گرده . و تحلیل خودت از پروژه ات

    این هم یک سایت خوب در مورد Ajax :
    http://ajaxpatterns.org/

  7. #7
    راجع به Ajax:
    http://www.barnamenevis.org/sh...375#post135375

    در مورد textBox ات ... مراحل زیر را در پروژه Web Application ات دنبال کن(عین مراحلی است که در داکیومنت Ajax.dll اومده)
    1.ابتدا Ajax.dll رو دانلود کن.
    2. بعد اونو تو reference های پروژت Add کن
    3. به فایل web.config ای قسمت رو اضافه کن :
    (جای < ,> از - استفاده کردم تا اینجا درست بیاد)

    -configuration-
    -system.web-
    -httpHandlers-
    -add verb="POST,GET" path="ajax/*.ashx" type="Ajax.PageHandlerFactory, Ajax" /-
    -/httpHandlers-
    ...
    -system.web-
    -/configuration-

    4.در رخداد Page_Load صفحه ی textBox ات این خط رو اضافه کن:

    public class Index : System.Web.UI.Page{
    private void Page_Load(object sender, EventArgs e){
    Ajax.Utility.RegisterTypeForAjax(typeof(Index));
    //...
    }
    //...
    }

    5.در فایل کدت متدی که میخواهی آجاکس وار صدا بشه را اینجوری تعریف کن :

    [Ajax.AjaxMethod()]
    public string ServerSideStringManipulate(string input)
    {
    return "Dude :" + input;
    }

    مهم [Ajax.AjaxMethod()] است که باید قبل از متدت بنویسی.

    6.دو خط زیر رو به تگ HEAD صفحت اضافه کن(Namespace و Pageclass رو باید برابر فضای نام و کلاس صفحه ی خودت بکنی ) :
    (جای < ,> از - استفاده کردم تا اینجا درست بیاد)

    -script language="javascript" src="ajax/common.ashx"--/script-
    -script language="javascript"
    src="ajax/NAMESPACE.PAGECLASS,ASSEMBLYNAME.ashx"--/script-


    7.حالا میتونی متدت رو از سمت کلاینت صدا کنی(مثلا با جاوا اسکریپت).مثلا (اگه کلاس صفحه Index باشه):

    alert(Index.ServerSideStringManipulate(textboxstri ng));

    OR

    Index.ServerSideStringManipulate(textboxstring, ServerSideManip_CallBack);

    function ServerSideManip_CallBack(response){
    alert(response.value);
    }
    آخرین ویرایش به وسیله EhsanKhafan : سه شنبه 18 مرداد 1384 در 06:55 صبح

  8. #8
    و در مورد سوال خاص شما میتوانید با AJAX،یک DataSet یا بقیه کامپوننت های ADO.NET را نیز با سرور تبادل کنید.خوب وقتی textbox ات تغییر کرد با جاوا اسکریپت متدی از سرور رو صدا کن تا یک dataset جدید برای datagrid ات برگردونه.بعد با جاوا اسکریپت داده ها رو بروز کن.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    سلام

    خیلی خیلی خیلی مرسی از جواب دقیقی که دادید

    اما چند سوال آقای خفن

    1.فایل ajax .dllرو چجوری تو refrenceهای پروژم addکنم؟
    2.بعد از این کد
    [Ajax.AjaxMethod()]
    متدی که باید ajax وار صدا بشه مثلا text changeمیباشد؟

    3.کجا باید متدم رو از سمت کلاینت با این کد صدا کنم؟
    alert(Index.ServerSideStringManipulate(textboxstri ng));

    4.و در آخر یکم در مورد این خطی که در بالا نوشتید منظوطم اینه
    alert(Index.ServerSideStringManipulate(textboxstri ng));

    یکم بیشتر بگید مثلا کجا باید نوشته بشه یا بعد از این چی باید نوشته بشه
    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    semnan
    پست
    196
    ajax رو از کجا دانلود کنم؟

  11. #11
    یه ناپیک ساختی به نام جادوی AJAX اون چی شد؟کلی لینک توپ برات گذاشتم اونجا.از اینجا این Dll رو بگیر:
    1.http://ajax.schwarz-interactive.de/c...e/default.aspx

    2.برای Add کردن در solution explorer روی refrences کلیک راست کن و از منوی امده Add Reference را انتخاب کن.در پنجره باز شده browse را انتخاب کن سپس فایل ajax.dll را پیدا کن و ok کن

    3.ببین بعد از [Ajax.AjaxMethod()] هر متدی بیاد ajax engine یک proxy توی کلاینت ازش میسازه تا بتونی صداش کنی.بزار فعلا راحت تر بگم اگه [Ajax.AjaxMethod()]
    قبل از یک متدی باشه میتونی با جاوا اسکریپت صداش کنی و مقدار بازگشتیشو توی صفحه بدون رفرش کردن نمایش بدی

    4.alert(Index.ServerSideStringManipulate(textboxst ri ng)); فقط یک مثال از استفادهی مقدار بازگشتی از سرور بود.میتونی یک تابع جاوا اسکریپت بنویسی که وقتب textbox ات تغییر کرد صدا بشه بعد توی اون تابع متد سرورت رو به همین شکل تغییر بدی.
    برای استفاده دقیق و راحت از AJAX باید یک اسکریپت کلاینت(مثل جاوا اسکریپت یا ویبی اسکریپت )رو خوب یاد بگیری در ضمن HTML هم که ضروریه.فکر نمیکنم HTML مشکلی داشته باشید ولی به هر حال راجع به این موضوع کتاب زیاده.

  12. #12

    Smile اینم یه مثال دیگه:

    در HTML فایل aspx ات این باشه:
    (جای > و< علامت - گذاشتم تا اینجا درست نشون بده)

    -%@ Page language="C#‎" Codebehind="Index.aspx.cs" AutoEventWireup="false" Inherits="AjaxMethod.Index" %-
    -!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN" -
    -HTML-
    -HEAD-
    -title-WebForm1-/title-
    -script language="javascript" src="ajax/common.ashx"--/script-
    -script language="javascript" src="ajax/AjaxMethod.Index,AjaxMethod.ashx"--/script-
    -meta name="GENERATOR" Content="Microsoft Visual Studio .NET 7.1"-
    -meta name="CODE_LANGUAGE" Content="C#‎"-
    -meta name="vs_defaultClientScript" content="JavaScript"-
    -meta name="vs_targetSchema" content="http://schemas.microsoft.com/intellisense/ie5"-
    -script language=javascript-
    -!--
    function TextChanged()
    {
    var t=document.getElementById("Text1").value;

    document.getElementById("Text2").value=Index.Doubl eString(t).value;
    }
    //---
    -/script-
    -/HEAD-
    -body MS_POSITIONING="GridLayout"-
    -form id="Form1" method="post" runat="server"-
    -INPUT id=Text1 onkeyup="TextChanged()" style="Z-INDEX: 101; LEFT: 360px; POSITION: absolute; TOP: 168px"
    type="text" name=Text1-
    -INPUT id="Text2" style="Z-INDEX: 102; LEFT: 360px; POSITION: absolute; TOP: 208px" type="text"-
    -/form-

    -/body-
    -/HTML-



    و متد AJAX زیر را هم در فایل .cs صفحت(فایل کد بیهایند) اضافه کن:

    [Ajax.AjaxMethod()]
    public string DoubleString(string input)
    {
    return input+ input;
    }



    دقت کن که namespace من در بالا AjaxMethod بوده و نام کلاس صفحه ی وبم Index
    آخرین ویرایش به وسیله EhsanKhafan : چهارشنبه 19 مرداد 1384 در 06:53 صبح

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    191
    با سلام
    من یک datagrid در صفحه دارم که اطلاعاتی که کاربر در textBox بالایی وارد می کند وارد این datagrid می شود .من نمی دانم این کد را با ajax چه گونه بنویسم. لطفا مرا راهنمایی کنید برای من خیلی مهم است.

  14. #14
    1- چطوری میشه یک دیتاست توسط ajax برگرداند و از آن در سمت کلاینت استفاده نمود؟

    2- چطوری میشه که در یک تابع سمت سرور که با متد ajax نوشته شده است از کنترا های سمت کلاینت استفاده نمود ( مثلا برای ثبت اطلاعات در دیتابیس) ؟

  15. #15

    salam

    aval as hame ,bebakhshid pinglish minevisam!!windowse inja farsi nist:(

    agha reza javabetun:
    1.bale mishe ,anvaee type haye integers, strings, double, booleans, DateTime, DataSets and DataTables dar noskhe feli poshtibani mishe.baraye etelaate daghightaro bishtar document zir bakhsh complex data type ro motalee konid :

    http://ajax.schwarz-interactive.de/d.../AjaxGuide.doc

    2.bale mishe control kard,faghat bayad event haye control haye javascript ro bedunid va bemoghe seda konid

    dar zemn yek selsele mabahes rajebe AJAX tu weblogam shuru kardam,hozure shoma mojebe delgarmi man baraye edamash mishe:
    http://notvoid.persianblog.com

    ya ali

  16. #16

    نقل قول: من یه sample ساده برای text change می خوام

    نقل قول نوشته شده توسط marmar مشاهده تاپیک
    سلام

    یه sample ساده برای text change می خوام که با وارد کردن یک حرف و بدون زدن enter یا هر دکمه دیگری یا اینکه بدون اینکه صفحه دوباره loadشود عملیاتی که خواسته شده انجام دهد مثلا response.write البته در web aplication
    ممنون :)
    اگر من بخوام همین کار رو در win app انجام بدم چجوریه؟

تاپیک های مشابه

  1. Sample های برنامه نویسی با بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 مرداد 1386, 10:34 صبح
  2. sample برای پارامتر
    نوشته شده توسط nh212002 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1384, 01:50 صبح
  3. Sample های vb.net
    نوشته شده توسط mike در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1384, 10:19 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •