نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوالی عجیب در مورد backup گیری از mysql

  1. #1

    سوالی عجیب در مورد backup گیری از mysql

    من نیاز مبرمی به کلاس backup از mysql داشتم. درست و حسابیش پیدا نشد گفتم خودم بنویسم. نوشتم و گند زدم!!
    محتوای کلاس:

    <?
    class backup
    {
    //variables
    var $host;
    var $user;
    var $pass;
    var $name;
    var $query;

    //functions
    function backup ($host,$user,$pass,$name)
    {
    $this-> host = $host;
    $this-> user = $user;
    $this-> pass = $pass;
    $this-> name = $name;
    }

    function analyze ()
    {
    $con = mysql_connect ($this-> host,$this-> user,$this-> pass);
    mysql_select_db ($this-> name);

    $tables = mysql_list_tables ($this-> name);
    while ($tablearray = mysql_fetch_array ($tables))
    {
    $table = $tablearray [0];

    $result = mysql_query ("SELECT * FROM `$table`") or die (mysql_error ());
    $numfields = mysql_num_fields ($result);

    unset ($go);
    $fieldquery = "";
    while ($go < $numfields)
    {
    $fieldquery .= "`".mysql_field_name ($result,$go)."`";
    if (!$go == $numfields) $fieldquery .= ",";
    $go = $go + 1;
    }

    while ($row = mysql_fetch_row ($result))
    {
    $go = 0;
    $valuequery = "";
    while ($go < $numfields)
    {
    $valuequery .= "'".$row [$go]."'";
    if (!$go == $numfields) $valuequery .= ",";
    $go = $go + 1;
    }

    $this-> query .= "
    INSERT INTO `".$table."` ($fieldquery)
    VALUES ($valuequery);";
    }


    }

    mysql_close ($con);
    }

    }
    ?>

    محتوای فایل اجرا کننده کلاس:

    <?

    include "./backup.php";
    $backup = new backup ("localhost","root","","backup");
    $backup -> analyze ();
    echo $backup-> query;

    ?>

    محتوای بانک اطلاعاتی هم خیلی کمه. اما خروجی خیلی بلند می شه:


    INSERT INTO `ll1` (`iu`,`jh`)
    VALUES ('0000000001','545');
    INSERT INTO `ll1` (`iu`,`jh`)
    VALUES ('0000000002','hf');
    INSERT INTO `tb1` (`id`,`text`)
    VALUES ('0000000001','d');

    به نظر شما چرا؟ (البته خدا کنه شما فاصلی ها رو ببینید و انجمن اتوماتیک اونا رو حذف نکنه. اما اگر فاصله ها رو نمی بینید باید بگم که بعد از هر isert... 1.5 خط space می ذاره. چرا؟)
    از یه بانک خواستم backup بگیرم که گرفتم. بک آپی که phpMyAdmin گرفته بود شده بود 63 کیلو بایت. بک آپی که کلاس من گرفته بود شده بود 15 مگابایت!!!

    اینو اگه کمک کنید ضرر نمی کنید. سیستم بنده میاد بالا!!

  2. #2
    یه دونه تو zend بود من یکم تغییرش دادم مشکلش حل شد.
    اگه حال داری تکمیلترش کنی ، تموم که شد بذار اینجا بندگان خدا استفاده کنند
    آخرین ویرایش به وسیله houtanal : جمعه 14 مرداد 1384 در 17:10 عصر
    Artists use lies to tell the truth while politicians use them to cover the truth up

  3. #3

    Smile

    من از این برنامه جهت پشتیبان گیری اطلاعاتم استفاده کردم ببین شاید بدردت خورد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. backup گیری از mysql
    نوشته شده توسط hofa_7 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 13:02 عصر
  2. Cmplete Backup - Differential Backup و Transaction Log
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 21:04 عصر
  3. backup گیری اتوماتیک از mysql
    نوشته شده توسط electron در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 تیر 1386, 01:18 صبح
  4. بر گرداندن backup mysql بر روی سرور
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش MySQL
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 05 خرداد 1386, 13:18 عصر
  5. mysql backup & restore
    نوشته شده توسط sweb در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 10:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •