نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استخراج مقادیر انتخاب شده کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    استخراج مقادیر انتخاب شده کاربر

    بر روی فرمی چند پنل و درون هر پنل چند کنترل>
    1-RadioButton
    2-ListBox
    3-TextBox
    قرار داده شده!
    حالا درون سورس سی شارپ برنامه می خواهم مقادیر هر یک را که جدا از هم نیز می باشند
    را استخراج کنم.
    مثال:کاربر ریدیو باتن1 درون پنل 1 را با ریدیو باتن 5 درون پنل 2 و سومین آیتم درون لیست باکس
    درون پنل 3 را انتخاب کرده برای استخراج این مقادیر چگونه باید از کیس یا ایف استفاده بکنم؟ :wink:

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    باید خاصیت checked آنها را بررسی کنید که آیا true‌ است یا false .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    public int NValidation() 
    {
    int v=1;

    if (radioButton8.Checked)
    v=1;
    else
    if (radioButton9.Checked)
    v=2;
    else
    if (radioButton10.Checked)
    v=3;
    return v ;

    }
    private void button1_Click(object sender, System.EventArgs e)
    {
    localhost.Service1 mahboob=new localhost.Service1();

    try
    {
    mahboob.news( Ntype(),Nimportance(),Nsubject&#40 ;),NValidation(),textBox1.Text.ToStrin g(),textBox2.Text.ToString()&#41 ;;

    }
    catch (Exception ex)
    {
    label8.Text=ex.Message.ToString();
    }

    :shock: :lol:

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •