نمایش نتایج 1 تا 22 از 22

نام تاپیک: مانیتور کردن یک کامپیوتر بدون Log off شدن آن ؟

  1. #1

    مانیتور کردن یک کامپیوتر بدون Log off شدن آن ؟

    سلام
    توی یه شبکه WorkGroup یا Domain با یکی از Client ها میخوام یه Client دیگه رو مانیتور کنم بدون اینکه اون دستگاه Log off بشه و بتونم با دستگاهش کار کنم و نرم افزار نصب کنم ؟
    چیزی سراغ دارین ؟ آیا از نرم افزار های زیر میشه استفاده کرد :
    IDEAL Administration v6.1
    Terminal service
    Remote Desktop

  2. #2
    برا Remote Desktop اگه Win2003 باشه میتونی این کار رو بکنی .
    اگر هم بخوای میتونی از نرم افزارهای مدیریتی مثل NetSupport استفاده کنی ولی اون طرف متوجه میشه .

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط mojtaba_z
    سلام
    توی یه شبکه WorkGroup یا Domain با یکی از Client ها میخوام یه Client دیگه رو مانیتور کنم بدون اینکه اون دستگاه Log off بشه و بتونم با دستگاهش کار کنم و نرم افزار نصب کنم ؟
    چیزی سراغ دارین ؟ آیا از نرم افزار های زیر میشه استفاده کرد :
    IDEAL Administration v6.1
    Terminal service
    Remote Desktop
    VNC Server & VNC Client

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    RemoteAdmin

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Lus
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    159
    بهترین ابزار پولی Remote administrator 2.2 or 2.1 هست و بهترین ابزار آزاد
    VNC client-server هست که شرکت های مختلفی گسترشش دادن.
    ولی به هر حال این موضوع برای وی-ان سی صادق هست که :
    وقتی روی یک سیستم که چند کاربرست 1 کاربر در حالات سویچ هست و یه کاربر دیگه لوگ این میکنه
    اگه بخوایین در این حالات، کاربر دومی رو مونیتر کنین سیستم یا هنگ میکنه یا لوگ آف میشه
    http://kent.dl.sourceforge.net/sourc...0-Setup_sf.exe
    آخرین ویرایش به وسیله Lus : پنج شنبه 06 مرداد 1384 در 15:37 عصر

  6. #6
    سلام آقا مجتبی
    شما به سادگی می تونید این کار رو با همون نرم افزار Ideal انجام بدین. این ساده ترین راه است و اصلا هم دردسر و... نداره. امتحان کن اگر نتونستس بهم میل بزن راهنماییت کنم.

  7. #7
    سلام

    من توی Ideal وقتی گزینه Taking Remote Control > Taking Remote Control Tight VNC رو میزنم پیغام Faild to connect to server رو نمایش میده .

  8. #8
    سلام
    اگر از ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 استفاده می‌کنی باید پورت 5900 را باز کنی. (پورت 5900 پورت پیش فرض Ideal است که البته می‌توانی آنرا عوض کنی و هر پورت دلخواهی را به جایش قرار دهی) امتحان کن اگر جواب نگرفتی خبرم کن.

  9. #9
    سلام

    چطور پورت 5900 رو باز کنم . یا اصلا چطوری یه پورت خاص رو میشه بست یا باز کرد .

  10. #10
    1- بر روی Local Area Connection کلیک راست کن و گزینه Properties را انتخاب کن.
    2- از تب Advance دکمه Setings را بزن
    3- به تب Exceptions برو
    4- دکمه Add Port را بزن و شماره پورتی را که می خواهی باز کنی می زنی.
    منتظر جواب هستم.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Lus
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    شهسوار
    پست
    159
    یعنی چی ؟
    یعنی وقتی این نرم افزار رو نصب میکنین پرتش و باید دستی باز کرد ؟

  12. #12
    آره، پورتش رو باید دستی باز کرد.

  13. #13
    سلام

    پورت 5900 هم TCP و هم UDP رو باز کردم ولی پیغام
    you do not have access privileges to modify the properties of the on this computer رو میده .

  14. #14
    تو از روی Server برنامه را اجرا می کنی یا از روی یک کامپیوتر معمولی؟
    اگر هم از روی سرور داری برنامه را اجرا می کنی اون کامپیوتری که می خواهی منیتورش رو ببینی Client اون سرور هست یا نه؟

  15. #15
    هم از روی سرور و هم از روی Client تست کردم نشد .

    البته که Client اون سرور هست !

  16. #16
    سلام
    ببین قبل از هر کاری اول از روی سرور توی RUN بنویس Computer Name \\ البته به جای اسم کامپیوتر می‌تونی IP اون رو هم بدی. اگر اون کامپیوتر رو آورد بعد کارهای بالا رو هم درست انجام داده باشی مطمئن باش که می‌تونی مانیتور اون کامپیوتر رو ببینی. البته اگر غیر از فایروال ویندوز هیچ فایروال دیگه‌ای روی اون کامپیوتر نداشته باشی.
    منتظرم

  17. #17
    سلام
    من توی شبکه همه کامپیوتر ها رو میبینم وفایر وال هم ندارم

  18. #18
    دیدن با توانایی کنترل کردن فرق می کند. کاری که در بالا گفتم رو انجام بده و نتیجش رو بهم بگو.
    ضمنا برو همون جایی که رفتی پورت 5900 رو باز کردی جلو عبارت File and print sharing هم تیک بزن تا سرور بتونه روی اون client فایل کپی کنه.

  19. #19
    VIP آواتار mnajafi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    مشترک مورد نظر در دسترس نیست!!!!
    پست
    492

    Question مانیتور کردن

    سلام دوستان همانطور که همه می دونید اکثر نرم افزار های مانیتورینگ نیاز دارند که بصورت کلاینت/سرور عمل کنند.بدین معنی که حتما باید در دو دستگاه هم نصب بشن.اما استفاده از اونها یه سری ایراد داره مثلا از ریموت دسکتاپ ویندوز وقتی استفاده می کنید طرف مقابل قادر به استفاده از دسکتاپ خود نیست ویا وقتی از vnc استفاده می کنید وقتی موس رو تکون می دید اون طرف می فهمه که کسی داره به دسکتاپ اون نگاه می کنه.حالا سوال اینه آیا نرم افزاری وجود داره که بدون نیاز به نصب کلاینت /سرور کار کنه. البته من یه نرم افزاری رو شنیدم که این قابلیت رو داره ولی متاسفانه اسمش رو فرا موش کردم.

  20. #20

    Smile

    دوست عزیز
    قسمتی از فرمایشات شما درست است یعنی همه اینها نیاز دارند که یه کلاینت داشته باشند ولی همین نرم افزار Ideal که از VNC برای مانیتورینگ استفاده می کند این قابلیت را دارد که به صورت ریموت و خودبه خود از روی سرور کلایت خود را بر روی کامپیوتر دلخواه نصب کند. بدین صورت که لحظه ای که شما می خواهید مانیتور یک کام÷یوتر را ببینید اگر دفعه اول شما باشد به صورت خود به خود کلاینت VNC را بر روی کامپیوتر مقصد نصب می کند و احتیاجی نیست که شما خودتان چیزی را نصب کنید. البته همان گونه که قبلا گفتم باید در فایروال ویندوز تیک File and print sharing خورده باشد و پورت 5900 باز باشد.
    اما در مورد اینکه گفته بودید وقتی موس را تکان می دهید کاربر متوجه می شود باید بگویم که این حالت حالت پیش فرض نرم افزار است شما می توانید تنظیمات آن را به گونه ای set کنید که فقط ضربات صفحه کلید منتقل شود یا فقط موس منتقل شود یا هردو و یا هیچ کدام. منتهی هر موقع خواستید ببینید که نتیجه تنظیمات اعمال شده چگونه است باید گزینه Reload Configuration را بزنید.
    و اما در مورد نرم افزار های دیگر هم باید بگویم که مثلا نرم افزار Net Suppor School هم است که برای سیستم معلم-دانش آموز طراحی شده که قابلیت های بیشتری داره و اون هم نصب کلاینتش مانند Ideal به صورت ریموت و از روی سرورش (کامپیوتر معلم که لزوما سرور هم نیست) نصب می شود.
    امیدوارم مفید بوده باشد. البته اگر کسی نرم افزار بهتری سراغ داره ممنون میشم اسمش رو بگه تا اون رو هم تست کنم.
    موفق باشید.

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    جلوی مانیتور
    پست
    16

    نقل قول: مانیتور کردن یک کامپیوتر بدون Log off شدن آن ؟

    فقط VNC باور کنید خیلی عالیه

  22. #22

    نقل قول: مانیتور کردن یک کامپیوتر بدون Log off شدن آن ؟

    نقل قول نوشته شده توسط longlive1365 مشاهده تاپیک
    فقط VNC باور کنید خیلی عالیه

    دوست عزيز سلام

    لطفا لينك دانلودش رو اينجا بذار

    ممنون ميشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •