نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ساده ترین شکل ارسال فایل به هاست با ترفند آژاکس

  1. #1

    Arrow ساده ترین شکل ارسال فایل به هاست با ترفند آژاکس

    یک نمونه توی یک سایت خارجی دیدم که خودم ریز به ریز مطالعه اش کردم و هر چی که فهمیدم رو بدون کد های اضافی براتون گزاشتم
    یعنی هر چی که نیاز هست رو فقط گزاشتم و زیبا کردن و ... با خود شماست
    البته یکم تغییرات هم دادم که اگر فایل تکراری بود یک دستکاریش بکنه و اسشمو هم تغییر بدهد
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله funpatogh : شنبه 17 مهر 1389 در 01:07 صبح

  2. #2

    نقل قول: ساده ترین شکل ارسال فایل به هاست با ترفند آژاکس

    لطفا در مورد این کد آپلود فایل جزبه جز توضیح دهید
    ممنون
    <?php
    $des="images/".$_FILES['file']['name'];
    if(file_exists($des)){
    $i=0;
    $name=pathinfo($des);
    while(file_exists($des))
    $des="images/".$name['filename']."_".(++$i).".".$name['extension'];

    }

    if(move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'],$des))
    $result=1;
    else
    $result=0;
    sleep(1);
    echo "<script language=\"javascript\">window.top.window.stop($re sult);</script>";
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: ساده ترین شکل ارسال فایل به هاست با ترفند آژاکس

    $des="images/".$_FILES['file']['name'];


    مسیری که فایل اپلود شده ذخیره میشه

    if(file_exists($des))


    چک میکنه که ایا قبلا" فایلی با این نام در پوشه images بوده یا نه

    while(file_exists($des))
    $des="images/".$name['filename']."_".(++$i).".".$name['extension'];

    }



    حلقه تا زمانی که یک نام فایل ایجاد کنه که در پوشه images نباشه ادامه پیدا میکنه

    $name=pathinfo($des);


    بدست اوردن یک سری جزییات فایل

    if(move_uploaded_file($_FILES['file']['tmp_name'],$des))


    چک میکنه که ایا فایل با موفقیت در هاست کپی شد یا نه


    sleep(1);


    یک ثانیه اجرای کد ها متوقف میشه

    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: ساده ترین شکل ارسال فایل به هاست با ترفند آژاکس


    echo "<script language=\"javascript\">window.top.window.stop($re sult);</script>";

    در آخر هم در فایل اصلی یک فانکشن به نام stop رو اجرا میکنه که آرگومانش 0 یا 1 هست که بعد توی فانکش بررسی میشه و اگر 0 باشه خطا نمایش میدهد و اگر 1 باشده پیغام میدهد که فایل با موفقیت آپلود شده است

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •