نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در pageing در گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    مشکل در pageing در گرید ویو

    سلام دوستان

    من یه مشکلی دارم در pageing گرید ویو

    من گرید ویو رو به وسیله ی یک لیست از کلاس بایند میکنم

    حالا وقتی میخوام وارد صفحه 2 بشم ارور میده

    ممنون میشم کمک کنید ..

    متن ارور :

    The GridView 'GridView1' fired event PageIndexChanging which wasn't handled.
    من خودم یه راه حل براش تو ذهنمه
    فکر میکنم اگه رکورد گرید رو 10 تا 10 تا از دیتابیس بگیرم و نشون بدم این مشکل حل بشه

    اما ممنون میشم اگه شما راه بهتری در نظر دارید بهم بگین

    ممنون میشم

  2. #2

    نقل قول: مشکل در pageing در گرید ویو

    سلام
    در لینک
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=239225
    پست شماره 24: Bind کردن کنترل هایی مثل GridView و DropDownList با آرایه , لیست و ...NEW


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار majnun
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    ایران
    سن
    35
    پست
    656

    نقل قول: مشکل در pageing در گرید ویو

    سلام ببخشید کدی که در پست 24 نوشتید یه مشکلی داره

    کد شما سی شارپ نیست حالا وقتی من اونو تو سی شارپ میخوام بنویسم

    برای این خط ارور میده

    GridView1.PageIndex =e.NewPageIndex;
    متن ارور هم اینه

    Error 4 'System.Web.UI.WebControls.GridViewSelectEventArgs ' does not contain a definition for 'NewPageIndex' and no extension method 'NewPageIndex' accepting a first argument of type 'System.Web.UI.WebControls.GridViewSelectEventArgs ' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) C:\Users\Majnoon\Documents\Visual Studio 2008\WebSites\JEBHEENGHELABFARHANGI\Archive.aspx.c s 37 31 C:\...\JEBHEENGHELABFARHANGI\

  4. #4

    نقل قول: مشکل در pageing در گرید ویو

    با سلام به دوست گرامی این بحث بار ها توی این بخش مطرح شده در قسمت
    PageIndexChanging گریدبنویس


    GridView1.PageIndex = e.NewPageIndex
    GridView1.DataSource = ds
    GridView1.DataBind()

    نکته :
    باید اتصال اون رو هم درستش کنی
    زیرشو خط کشیدم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •