نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: الگوریتم تولید پسورد

  1. #1

    Question الگوریتم تولید پسورد

    سلام
    می خوام موقع زدن یه button به تعداد 1000 تا پسورد تصادفی (رندومی ) غیر تکراری تولید و تو بانگ ذخیره کنم.پیشنهادتون برا الگوریتم چیه؟در ضمن پسورد ها باید مخلوط اعداد و کاراکترها باشند و هر کدوم 8 حرفی باشند .

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    پیشنهاد من اینه که به تعداد مورد نظر عدد تصادفی ایجاد کنی، اونها رو به String تبدیل کنی، MD5 Hash شون رو بگیری و 8 کاراکتر اولشون رو جدا کنی.

    برای کسب اطلاعات بیشتر درباره MD5 Hash و نحوه استفاده از آن در دلفی در همین بخش کلمه MD5 را جستجو کن.

  3. #3
    تضمین غیر تکراری بودن؟

  4. #4
    MD5 رو قبلا از خود شما یادگرفتم(ممنون) ولی فکر می کنم حق با آقای مفیدی باشه و با این روش پسوردهای تکراری داشته باشیم . برا تولید تصادفی اعداد هم تابع random و randomize رو پیشنهاد می کنید؟با این توابع اگه بخوام مقدار تصادفی بین دو عدد دلخاهو ونه یه عدد دلخواه و صفر رو به دست بیارم باید چی کار کنم ؟

  5. #5
    من پیشنهاد میکنم برای هر کدام هشت عدد تصادفی ایجاد کنی(در حوزه کد اسکی یا یونیکد) بعد معادل هرکدام را بدست آورده و پشت هم بچینی البته احتمالا یکم کند باشد.

  6. #6
    آقای Tarrah:
    برای تولید عدد تصادفی x که: a<=x<=b
    می توانید بنویسید:
    ;randomize
    x:= a+ random(b-a+1)

  7. #7
    خیلی خیلی ممنون

  8. #8
    VIP آواتار mnajafi
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    مشترک مورد نظر در دسترس نیست!!!!
    پست
    492

    Thumbs up

    سلام دوستان .من یک روش جالب در طراحی پسورد در کارتهای ebl دیدم .که در اون یک آرایه 3*10
    با کاراکترهای ثابت در نظر گرفته.که در هر بار login بصورت تصادفی چند خانه از آرایه رو از شما می پرسه .در این روش احتمال لو رفتن رمز و برخی خطرات دیگه تقریبا" وجود نداره.

  9. #9

    نقل قول: الگوریتم تولید پسورد

    با سلام اگر میشه گذاشتن پسورد را به وسیله زبان برنامه نویسی c برای برای گرافیک توضیح بدهید میدانم به وسیله آرایه میشه ولی بلد نیستم اگر میشه بیشتر توضیح دهیدباتشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313

    نقل قول: الگوریتم تولید پسورد

     private string CreatePassword()
    {
    string passwd = string.Empty;
    Random rnd = new Random();
    for (int i = 1; i <= 8; i++)
    {
    int DigiStr = rnd.Next(0, 3);
    //generate a number between 0-9
    if (DigiStr == 0)
    passwd += (char)rnd.Next(48, 58);
    if (DigiStr == 1)
    passwd += (char)rnd.Next(65, 91);
    if (DigiStr == 2)
    passwd += (char)rnd.Next(97, 123);
    }
    System.Threading.Thread.Sleep(5);
    return passwd;
    }

  11. #11

    نقل قول: الگوریتم تولید پسورد


    function rnd_string($len = 24)
    {
    $str = "0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyzABCDEFGHIJKLM NOPQRSTUVWXYZ";
    $result = '';
    for ($i = 0; $i<$len; $i++)
    $result.= $str[rand ( 0, strlen ( $str ) - 1 )];
    return $result;
    }
    این یک کد تصادفی مطمئنی ایجاد میکنه (به زبان php)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •