نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Restore با SMO

  1. #1

    Restore با SMO

    ُسلام به اساتید و دوستان عزیز

    من می خوام با SMO فایل پشتیبانمو Restore کنم ولی هنگام عملیات خطای اتصال به بانک با مضمون :
    [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Exclusive access could not be obtained because the database is in use.
    [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]RESTORE DATABASE is terminating abnormally.



    میده , که درست هم هست چون ارتباطی برقراره
    در ضمن از
    Use Master
    برای قطع موقت استفاده کردم که جواب نداد
    - - -
    حالا راهش چیه؟
    چطوری میشه ارتباط با Database فعلی قطع کرد (Clear Connection) تا عمل Restore بدرستی انجام بشه ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: Restore با SMO

    وقتی به master متصل شدی، دستور ذیل رو قبل از Restore امتحان کن:

    ALTER DATABASE dbname SET SINGLE_USER WITH ROLLBACK IMMEDIATE

  3. #3

    نقل قول: Restore با SMO

    سلام و ممنون از توجه تون.
    کدتونو بصورت یک Query در خود MS SQL تست کردم باعث قطع ارتباط (Clear Connection) شد ولی در برنامه وقتی تست کردم به محض رسیدن به کد Restore دوباره همون خطای بالا رو داد

    درضمن ظاهر دیتابیس هم تغییر کرد ( شکل زیر)
    مشکلاتی از جمله:

    • باز نشدن عجیب جدول ها
    • خطای Login بصورت زیر:

    Cannot open database requested in login 'Modules'. Login fails.
    Login failed for user 'EGHBALDAR\ASPNET'


    هم میده
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: Restore با SMO

    سلام
    این مثال رو تست کردی؟
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=153480

  5. #5

    نقل قول: Restore با SMO

    ممنون محسن جان چندتا نکته وجود داره:

    • کدت #C البته مشکلی با این ندارم.
    • وقت بررسی کدتو ندارم متاسفانه
    • کد من خیلی سبکتره (چون نیازی به پیچیدتر کردنش نداشتم) و فکر کنم با وب باید فرق داشته باشه

    اگه بتونی بهم بگی که برای قطع ارتباطت با دیتابیسی که می خواستی Restore برگردونی چیکار کردی مشکلم حل میشه ؟؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    آستارا-تهران
    پست
    357

    نقل قول: Restore با SMO

    از

    SqlConnection
    .ClearPool(mySqlConnection);
    استفاده کردم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •