نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: تقاضای یکeditor

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389

    تقاضای یکeditor

    با سلام
    من میخوام توی پروژم یه ادیتور در اختیار مدیر سایت قرار بدم که مثلا بتونه متن دلخواهشو که میتونه شامل عکس و تصویر هم باشه در اون وارد کنه تا اون متن توی صفحه home به کاربران نشون داده بشه .. و میخوام این امکان رو داشته باشه که مثلا رنگ متن، فونت اون و یا چیزای دیگشو تغییر بده و همچنین بتونه در صورت نیاز در هر قسمتی از متن که خواست تصویر اضافه کنه.
    اگه کسی کنترلی برای اینکار داره ممنون میشم در اختیارم بذاره.
    و همچنین اگه امکان داره چگونگی ذخیره شدن اون متن به همراه خصوصیات و تصاویرش رو هم بهم بگین
    واقعا ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار JikSearch
    تاریخ عضویت
    خرداد 1383
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    259
    علیک سلام
    www.freetextbox.com

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    133
    fckeditor.com

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    خیلی خیلی ممنونم ..
    من هردوی اینا رو دانلود کردم ولی متاسفانه نتونستم از هیچکدومش استفاده کنم و error میگرفت یا بعضی قسمتاش errore جاوااسکریپتی میگرفت و هم اینکه نمیدونم در چه فرمتی متن رو ذخیره میکنه..
    اگه بیشتر راهنماییم کنین ویا قطعه کدی که کار کنه رو بهم بدین ممنون میشم .. اگه با زبان vb.net باشه بهتره ..ممنون

  5. #5
    خوب میشه بگید چطوری میشه مثلا FckEditor رو فارسی کرد ؟
    مرسی

  6. #6
    این free text box خیلی چیز جالبیه (حتی براحتی میشه فارسیش کرد) ولی برخلاف اسمش پولیه
    کسی کرک شدش رو نداره ؟؟؟

  7. #7
    از htmlarea استفاده کنید بهتره (قابلیت ها بیشتری داره، بحث کراکش و ....)

  8. #8
    آقا جواد دستت درد نکنه ، خیلی عالی بود
    هم امکانایش بیشتره و هم مجانیه

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    میشه بگین این htmlarea چیه و چجوری میشه ازش استفاده کرد؟
    و اینکه ایا میشه محتوی freetextbox رو توی دیتابیس ذخیره کرد و از اون خوند؟
    و همچنین اگه امکان داره بهم بگین راهی نیست که بشه کاری کرد برای اضافه کردن image تو freetextbox کاربر بتونه اون عکس رو browse کنه؟
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین .. اخه هنوز از سوالم جواب نگرفتم

  10. #10
    برنامه htmlarea برنامه ای قوی جهت ایجاد یک محیط برای ورود اطلاعات می باشد که دارای قابلیت های بسیاری است همچون ایجاد تصویر, جدول بندی, تراز و..... از این تیپ برنامه های معمولا در سایت ها و برنامه های که نیازمند ایجاد یک سیستم داینامیک باشد استفاده می شود (جهت قراردادن امکان تغییر و تحولات در سایت توسط خود کاربر)
    با سرچ در گوگل موفق به پیدا کردن آن می شوید (اگر موفق نشدید بگید تا من در اینجا برایتون آپلود کنم) (البته من اون در خیلی از قسمتهای تغییر دادم (فارسی شده و دارای تنظیماتی جهت آپلود تصاویر و... (البته با کد php))

  11. #11
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379
    بنظر من FCKEditor از همه بهتره، چون:
    • رایگان است.
    • زبان فارسی را بطور خودکار پشتیبانی میکند.
    • جهت نوشتن راست به چپ را پشتیبانی میکند (اونهای دیگه اکثرا با این امکان مشکل دارند).
    • بهمراه سورس و قابل استفاده در کلیه محیطهای توسعه (مانند ASP.NET، ASP، PHP ، CFM، HTML و ...) میباشد.
    • کامل است.
    آدرس سایت: http://www.fckeditor.com

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    خیلی خیلی ممنون.
    اونو سرچ میکنم اگه پیدا نکردم مزاحمتون میشم

  13. #13
    با سلام خدمت مدیر کل محترم و دیگر دوستان
    عرض شود که امکاناتی که DelphiAssistant گفتند در مورد htmlarea هم صدق می کنه
    امکان اضافه کردن زبان های مختلف
    style های زیبا
    ویرایش tool bar
    سورس مجانی بهمراه فایل آموزشی با مثالهای متنوع
    و...

  14. #14
    freetextbox از نظر امکانات از همه بهتره مثلا یه style builder اش برای برتری نسبت به اونهای دیگه کافیه ! کسی K*R*A*K اش رو نداره (مخصوصا دیکتش رو اشتباه نوشتم) ؟
    نکته دیگه اینکه FCKEditor نسبت به htmlarea دو ضعف مهم داره 1) امکان undo نداره 2) امکان customize کردن toolbar موجود نیست.
    و یک سوال : کسی یک style bulder یا style editor سراغ نداره ؟
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : شنبه 01 مرداد 1384 در 12:14 عصر
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار sm
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    ایساتیس
    پست
    1,389
    من از freetextbox استفاده کردم ولی توی #c که ازش استفاده میکنم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی میخوام از اون توی vb استفاده کنم اولش که این پیغام خطا رو میده :
    C:\...\myproject\licenses.licx Could not transform licenses file 'licenses.licx' into a binary resource. Object reference not set to an instance of an object.
    وقتی این پیغام رو نادیده میگیرم و اجرای پروژه رو ادامه میدم تا وقتی که فونت و رنگ و یا خصوصیات دیگه ی متن رو تغییر نمیدم هیچ مشکلینداره و میتونم با زدن یه کلید محتویات ادیتور رو داخل دیتابیس میریزم
    ولی وقتی که خصوصیات متن رو تغییر میدم بلافاصله با زدن کلید(قبل از رفتن به کد برنامه) این پیغام خطا رو بهم میده :
    A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (FreeTextBox1="<P><STRONG><FONT col...").
    Description: Request Validation has detected a potentially dangerous client input value, and processing of the request has been aborted. This value may indicate an attempt to compromise the security of your application, such as a cross-site scripting attack. You can disable request validation by setting validateRequest=false in the Page directive or in the configuration section. However, it is strongly recommended that your application explicitly check all inputs in this case.

    Exception Details: System.Web.HttpRequestValidationException: A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (FreeTextBox1="<P><STRONG><FONT col...").

    Source Error:

    An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.

    Stack Trace:


    [HttpRequestValidationException (0x80004005): A potentially dangerous Request.Form value was detected from the client (FreeTextBox1="<P><STRONG><FONT col...").]
    System.Web.HttpRequest.ValidateString(String s, String valueName, String collectionName)
    System.Web.HttpRequest.ValidateNameValueCollection (NameValueCollection nvc, String collectionName)
    System.Web.HttpRequest.get_Form() +113
    System.Web.UI.Page.GetCollectionBasedOnMethod()
    System.Web.UI.Page.DeterminePostBackMode()
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain()
    System.Web.UI.Page.ProcessRequest()
    System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)
    System.Web.CallHandlerExecutionStep.System.Web.Htt pApplication+IExecutionStep.Execute()
    System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionS tep step, Boolean& completedSynchronously) +87
    نمیدونم چجوری مشکلش رو حل کنم ممنون میشم اگه دوستان کمکم کنن
    همچنین من میخوام کاربر بتونه به اون image اضافه کنه و بشه محتویات freetextbox رو توی دیتابیس ذخیره کرد .میخواستم بدونم برای انکار اون فیلد جدول که برای ذخیره محتویات freetextbox با تمامی خصوصیاتش در نظر گرفته شده باید چه تایپی داشته باشه ایا میشه مثلا نوع اونو varchar(8000) قرار داد؟

  16. #16
    من از htmlarea استفاده کردم ولی موقعی که صفحه ام رو آپلود کردم یه مشکلی باهاش دارم.
    اینکه وقتی میخواهم مثلاً رنگ متن رو عوض کنم اون پوپاپی که باید برای رنگها باز بشه(پالت رنگ) باز نمیشه و error میده.
    کسی راه حل این مشکل رو میدونه؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار 3nitro
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    380
    ولی چرا به این هیچ کس توجه نکرد که freetextbox هیچ مشکلی با سایر مرورگرها ندارد . ولی htmleditor با بعضی مرورگرها اشکال داره و اصلا لود نمیشه . البته FCKEditor رو امتحان نکردم . انشاالله اون همچین مشکلی نداشته باشه .

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243

    Question

    آقا تریپ dllی ندارید

  19. #19
    جالب بود ما هم استفاده کردیم

  20. #20
    من تا مدت ها از htmlarea استفاده می کردم ولی مشکلی دارد آنهم این که به هنگام فراخوانی مطالب موجود در clipboard (حافظه) از محیط ورد بین سطرها یک سطر خالی ایجاد می کند (یعنی وقتی از ورد مطلبی را کپی , پیست می کنیم در داخل محیط htmlare باعث کشیدگی عمودی می شود (بین هر خط یک خط خالی دیگر ایجاد می شود)) حال انکه که در بقیه ادیتورها برای این منظور (خواندن از ورد) یک آیکون خاص درنظر گرفته شده که باعث می شود درست عمل کند (عمل کپی , پیست از ورد) می خواهم بدانم آیا برای این منظور از اسکریپت خاصی باید استفاده کرده و یا راه حلی برای این منظور دارد؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    آقا آیا این ادیتورهایی که معرفی کردید امکان کپی پیست صفحه ی html ی هم دارن یا نه؟
    منظورم اینه که اگه وقتی من یک صفحه ی html رو باز کرده باشم و روی اون با موس بکشم و یک سری مطالب شامل تصاویر و جداول رو سلکت کنم و بعد اونها رو کپی کنم و در ادیتور پیست کنم آیا عکس ها و جدول ها هم میان؟
    مثلا word چنین امکانی رو داره.
    حالا اینها هم اینجوری هستن یا نه؟

  22. #22
    من از FCKeditor به صورت فارسی استفاده میکنم . حتی یه DLL داره که کل ادیتورو به صورت یکی از اجزای دات نت میشناسه

  23. #23
    بله داره .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    بله داره.
    کدوما؟ همشون؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    میشه این dll رو اینجا بذارید

  26. #26
    این فایل نحوه استفاده از FCKEDITOR است . فایل DLL هم باید از آدرسی که داده بگیرید
    با تشکر!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله brida_kh : دوشنبه 16 آبان 1384 در 18:33 عصر

  27. #27
    آقا این fck ادیتور چطوری rtl میشه ؟؟؟؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار GentleGuy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    فرنگ
    پست
    243
    ممنون حال دادی اسیدی

  29. #29
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    38
    سلام...من تو یک پروژه از FreetextBox استفاده کردم.خیلی خوب جواب داد.پایگاهش هم sql serevr 2000 بود.
    علاوه بر امکانات اولیه Image Gallery هم داشت.

  30. #30
    لطفا بفر مایید FCK Editor چطوری RTL می شود؟

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Ehsan Rafsanjani
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    105
    من از html area که فارسی شده استفاده می کنم همه چیزش خیلی خوب کار می کنه به جز یه مشکل بزرگ : وقتی از چند اینتر برای رفتن به خطوط بعدی استفاده می کنیم فقط یک اینتر اعمال می شه و کدش این شکلی می شه:
    <p /><p /><p /><p /><p /><p /><p />
    به نظرم یه باگ کوچیک داره کسی می تونه کمک کنه
    چون واقعا دنبال یک ادیتور دیگه که با هاش مچ بشم کلی وقتم می گیره؟؟؟

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153
    بچه ها باور کنید همه این Editor هایی که اینجا نوشته شده بسیار ضعیف هستند

    اگر قدرت اینو دارید که بتونید برای کارتون پول خرج کنید حتما یه سری به این سایت بزنید
    http://www.CuteEditor.com این برنامه رو من چند ماه پیش برای ساخت CMSخریدم و واقعا فوق العاده است . در واقع یه جورایی لازمه ی حرفه ای کار کردن برای CMS هاست .

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار battak
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    38
    پست
    136

    نقل قول: تقاضای یکeditor

    سلام، دست گل همه تون درد نکنه، خیلی به دردم خورد.ممنون

  34. #34

    نقل قول: تقاضای یکeditor

    سلام دوستان
    بچه ها باور کنید همه این Editor هایی که اینجا نوشته شده بسیار ضعیف هستند
    کاملا درست گفتن ایشون، اینا همه شون ضعیف هستن و بیشتر به خاطر رایگان بودن، گاهی اوقات باگهای خیلی بدی زمان اجرا ایجاد میکنن
    سی دی های جدید ویژوال استودیو همراهش یه پک به اسم Developer Express داره که به اسم Dev شناخته میشه
    Dev شامل مجموعه ای از کامپوننتهای اضافی از جمله گریدویوهای بسیار زیبا و همچنین یه ادیتور خیلی عالی و قوی به اسم ASPxHtmlEditor هست این ادیتور خیلی عالی و ایمنه، اطمینانم به خاطر اینه که دیدم یه گروه قوی برنامه نویسی برای یکی از خبرگزاریها ازش استفاده کردن
    امکان آپلود عکس و کلا هر چیزی که از یه ادیتور میخواین بهتون میده، تو پروژه پایان ترمم که سیستم دانشگاه مجازی بود ازش استفاده کردم
    فقط تنها چیزی که در موردش نمیدونم اینه که موقع استفاده از اینا، هنگام پابلیش کردن سایت رو اینترنت باید کار خاصی تو هاست انجام بشه یا نه
    اگر کسی از این استفاده کرده و میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

تاپیک های مشابه

  1. txt editor ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 14:15 عصر
  2. چگونه ساختن یک editor ساده
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 مهر 1386, 10:22 صبح
  3. HxD - Freeware Hex Editor and Disk Editor
    نوشته شده توسط m-khorsandi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 شهریور 1386, 17:59 عصر
  4. نوشتن برنمه یک editor
    نوشته شده توسط marlon brando در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 07:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •