نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    48

    می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    سلام دوستان
    چند تا سول از فایل آپلودFileUpload دارم. لطفا راهنمایی کنید.

    می خوام عکس را از کاربر دریافت کنم و در پوشه خاصی در پروژه ام بریزم. نمی دونم باید چجوری مسیر آن پوشه را بدهم. چگونه محدودیت عکس را اعمال کنم و چگونه اسم آن عکس با پسوندش رو جدا کنم و در پایگاه داده بریزم.
    پیشاپیش تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    در تالار سرچ کنید پیدا می شود.
    فقط می ماند آدرس عکس که اون هم یا باید به صورت دستی شما یا کاربر داخل برنامه بدهد یا هم یه ویزارد خیلی باشکوه براش طراحی کنید که این کار رو انجام بدهد؟! (که ساخت ویزار برای کار با سیستم هاست ، یه مقدار زیادی وقت گیر و مشکله.)
    ابزار هایی هم برای این کار هست که می تونید از اون ها استفاده کنید ؟! مثل FCKEditor که یه فایل منجر قوی داره و ابزار های مشابه که اون هم یه سرچ بزنید انواع مختلفش رو پیدا می کنید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    473

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    من از این کد استفاده کردم جواب داد :



    System.IO.Path.GetFileName(FileUpload1.FileNameS);نام و پسوند عکس را میگیرد

    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    FileUpload1.SaveAs(Request.PhysicalApplicationPath +
    @"\UploadedVideos\" + FileUpload1.FileName);
    }



    UploadedVideos یک پوشه در ریشه سایت

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    شهرآفتاب
    پست
    81

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    سلام 1 فولدر به نام Images تو root اصلی ایجاد کن اینم کدش
    string strFileName = string.Empty;
    string newstr = string.Empty;
    strFileName = PicUploader.PostedFile.FileName;
    string c = System.IO.Path.GetFileName(strFileName);
    try
    {
    if (PicUploader.HasFile)
    {
    if (string.Compare(PicUploader.PostedFile.ContentType, "image/pjpeg") == 0 ||
    string.Compare(PicUploader.PostedFile.ContentType, "image/bmp") == 0)
    {
    if (PicUploader.PostedFile.ContentLength <= 204800)
    {
    Random r = newRandom();
    int Randomnumber = 0;
    if (File.Exists(Server.MapPath(@"client\images\UserImage\") + c))
    {
    do
    {
    Randomnumber = r.Next(1, 10000);
    newstr =
    string.Concat(Randomnumber, c);
    }
    while (File.Exists(Server.MapPath(@"client\images\UserImage\") + newstr));
    PicUploader.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(
    @"client\images\UserImage\") + newstr);
    imgUserImage.ImageUrl =
    @"client\images\UserImage\" + newstr;
    // Session.Add("ImagePath", newstr);
    Session["ImagePath"] = newstr;
    }
    else
    {
    PicUploader.PostedFile.SaveAs(Server.MapPath(
    @"client\images\UserImage\") + c);
    imgUserImage.ImageUrl =
    @"client\images\UserImage\" + c;
    // Session.Add("ImagePath", c);
    Session["ImagePath"] = c;
    }
    lblResult.Text =
    " ";
    lblResult.ForeColor =
    Color.Green;

    }
    else
    {
    lblResult.Text =
    " 200 ";
    lblResult.ForeColor =
    Color.Red;
    }
    }
    else
    {
    lblResult.Text =
    " ";
    lblResult.ForeColor =
    Color.Red;
    }
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    lblResult.Text =
    " ";
    lblResult.ForeColor =
    Color.Red;
    }
    موفق باشد

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار danijoon
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    93

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    if (FileUpload1.HasFile)
    {
    FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("upload/") + FileUpload1.FileName);
    بریز تو دیتا بیس // TextBox3.Text = "upload/" + FileUpload1.FileName;

    // SqlDataSource2.Insert();
    Label1.Visible = true;
    Label1.Text = "رکورد مورد تظر ثبت گردید";
    }
    else
    {
    Label1.Visible = true;
    Label1.Text = "خطا در ارسال عکس";
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار silverfox
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    559

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    قسمت کدینگش رو که دوستان لطف کردن گفتن ولی احتمالا اگه هاست در پیتی نباشه به مشکل بر می خوری باید یه تیکت بفرستی که پرمیشن write برای پوشه مورد نظر رو به یوزر asp.net بدن!البته تو بعضی پنل ها مستقیم خودت می تونی این پرمیشن رو بدی...

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: می خواهم با فایل آپلود عکس را در پوشه image بریزم

    نقل قول نوشته شده توسط silverfox مشاهده تاپیک
    قسمت کدینگش رو که دوستان لطف کردن گفتن ولی احتمالا اگه هاست در پیتی نباشه به مشکل بر می خوری باید یه تیکت بفرستی که پرمیشن write برای پوشه مورد نظر رو به یوزر ASP.NET بدن!البته تو بعضی پنل ها مستقیم خودت می تونی این پرمیشن رو بدی...
    اون پنل به اون بزرگی (پلسک ، هلم ، دات نت پنل و...) رو برای کی پس ساختند که شما برید ، برای همچین چیز جزئی از پشتیبانی هاست کمک بگیرید؟! (داخل خود پنل می تونید به تمام پوشه ها Permission بدید.)
    در ضمن دوستای گلم ، لطفا کدتون رو داخل تگ Cod بزارید تا بشه از کد استفاده کرد.

    موفق باشی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •