نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: باز کردن فایل فاکس پرو در اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256

    Tick باز کردن فایل فاکس پرو در اکسس

    من می خواهم اطلاعات یک فایل فاکس پرو را باز کنم و در برنامه از آن استفاده نماییم این روش را می خواهم با ADO استفاده کنم . قابل ذکر می باشد که قصد Import به بانک را ندارم فقط قصد دارم آن اطلاعات را بخوانم از فایل فاکس پرو تا عملیاتی را انجام دهم

    مرا از راهنمایی خودتان برخوردار نمایید
    متشکرم

  2. #2
    چرا از Link استفاده نمی کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256
    چون من می خواهم فایل فاکس پرو را باز نمایم تا کد پیچهای فارسی آن را به کد پیجهای ویندوز تبدیل نمایم و در نهایت در یک فیلد دیگری قرار دهم تا در اس کیو ال از آن استفاده نمایم
    و در ضمن می خواهم بدانم که آیا می شود از ADo فایل فاکس پرو تحت داس را باز کنم یا خیر

    متشکرم از راهنمایی های شما

  4. #4
    منظور شما از اس کیو ال همان SQLserver است ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    256
    بله همان SQL Server 2000 می باشد

  6. #6
    برای خواندن جداول فاکس تحت داس مشکلی نیست (البته ابتدا باید توسط برنامه ای اطلاعات را به کدپیچ موردنظر تبدیل کنید (برای این منظور در بخش فاکس توابع و سورس های بسیاری ارائه شده) )
    و جهت دیدن محتویات بدون ایمپورت کردن با استفاده از ado مشکلی نیست ولی بدون استفاده از آن راحت تر است (جداول پاراداکس و فاکس را با دادن مسیر به راحتی می توانید از طریق دیتاسورس بخوانید) (البته منظورم در محیط دلفی است) و اگر در محیط خود اکسس منظورتان باشد الزام به ایمپورت کردن اطلاعات دارید

  7. #7
    یک راه دیگر هم برای دیدن فایلهای فاکس پرو در sqlserver وجود دارد و آن اینکه :
    1- یک فایل اکسس ADP بسازید که با sqlserver شما ارتباط برقرار کند .
    2- داخل بخش tables کلیک راست کرده و گزینه لینک را انتخاب کنید .
    3- در صفحه ای که باز شده دکمه next را بزنید .
    4- از شما می خواهد فایل خود را انتخاب کنید پس type آن را به dbf تغییر دهید و آدرس فایل خود را به آن بدهید .
    5- حالا شما یک لینک خوب از فایل خود در sqlserver دارید و می توانید با نوشتن convertor برای کدپیج ها از آن به آسانی استفاده کنید .

    موفق باشید .

  8. #8
    سلام دوست عزیز
    من یک کد برات دارم
    اگه به دردت خورد بهم میل بزن YasserKarbasi@Yahoo.Com
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ''''''''''''''''''''''''''''''''''
    Public Sub CreateAccessDataBase(ByVal foxpath As String)
    Dim foxcnn As New ADODB.Connection
    Dim accesscnn As New ADODB.Connection
    Dim foxrst As New ADODB.Recordset
    Dim accessrst As New ADODB.Recordset
    Dim foxprovider As String
    accesscnn.Open(Provider)
    accessrst.Open("Select * From TblCustomers", accesscnn, ADODB.CursorTypeEnum.adOpenDynamic, ADODB.LockTypeEnum.adLockOptimistic, )
    While (Not accessrst.EOF)
    accessrst.Delete()
    accessrst.MoveFirst()
    End While
    foxprovider = "Driver={Microsoft dBASE Driver (*.dbf)};DriverID=277;Dbq=" & foxpath & ";"

    ' "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & foxpath & ";Extended Properties=""FoxPro 2.7;"";"
    foxcnn.Open(foxprovider)
    foxrst.Open("Select * From Costum", foxcnn, ADODB.CursorTypeEnum.adOpenDynamic, ADODB.LockTypeEnum.adLockOptimistic, )
    While (Not foxrst.EOF)
    accessrst.AddNew()
    If (foxrst("COD_COST").Value Is DBNull.Value) Then
    accessrst("CID").Value = 0
    Else
    accessrst("CID").Value = foxrst("COD_COST").Value
    End If
    If (foxrst("Name_COST").Value Is DBNull.Value) Then
    accessrst("CName").Value = "بدون نام"
    Else
    accessrst("CName").Value = ConvertToFarsi(foxrst("Name_COST").Value)
    End If
    If (foxrst("Debit").Value Is DBNull.Value) Then
    accessrst("CDebit").Value = 0
    Else
    accessrst("CDebit").Value = foxrst("Debit").Value
    End If
    accessrst.Update()
    foxrst.MoveNext()
    End While
    accessrst.Close()
    foxrst.Close()
    accesscnn.Close()
    foxcnn.Close()
    End Sub
    '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' '''''''''''''''''''''''
    dbpath = Application.StartupPath & "\Data.mdb"
    Provider = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & dbpath & ";"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •