نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

  1. #1

    دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    سلام علیک
    ببخشید دارم هی مزاحم میشم ها
    یه فکر هایی دارم
    میخوام با کلیک راست بر روی یک فایل با فرمت قابل اجرا مثل اگزه یک گزینه به اسم برنامه وجود داشته باشه که با کلیک بر روی اون اسم فایل + ادرس کامل اون + یک ایکون از روی ایکون اون به برنامه ارسال بشه تا برنامه بتونه از اونا در جا های خاص استفاده کنه ؟
    امکان داره ؟
    میشه یه نمومنه برنامه این طوری برام بزارید ؟
    خیلی ممنون میشم!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    سلام..دوست عزیز

    یه نمون برنامه می زارم ...... که اطلاعات بسیار جالبی رو از یه فایل Exe به شما میده....

    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    سلام.
    می بخشین توی این تایپیک این سوال رو مطرح می کنم.
    آیا راهی هست که اطلاعات کاملی مثل نام شر کت سازنده , ورژن و .....(و اینگونه اطلاعات) رو از یه فایل بدست آورد.(من با پروسس می تونم این کا رو بکنم با فایل نه!)
    با تشکر.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    کردستان
    پست
    30

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    سلام آره می شه تمام اطلاعاتی رو که با راست کلیک روی برنامه از dialoge ویندوز مشاهده می کنی با VB بدست بیاری. روی منوی Help کلیک کن و samples رو بزن و اونارو ببین. توش بروژه های جالبی واسه Filesystem هست که به دردت می خوره.

  5. #5

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    میشه یه نمونه کامل از برنامه ایی که این کارو بکنه برام بزارید
    خیلی حیاتی و فوری لازم دارم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    نمونه نمی خواد که.! من خودم توی کد های دات نت افتادم فهمیدم چجوریه خیلی کوتاه و کار آمد تقریبا تمام اطلاعات (یه چند تایی رو از قلم می ندازه که خودت می تونی اظافه کنی.) :
    MsgBox(FileVersionInfo.GetVersionInfo("Your Path").ToString)

    هر چی دوست داشتی مثل کمپانی سازندش و .... رو هم می تونی اظافه کنی.

  7. #7

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    بیشتر مشکل من روی گرفتن ایکون برنامه و سند اون به برنامه خودم هست

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    برای گرفتن آیکون می تونی از API ی SHGetFileInfo توی Shell32.dll استفاده کنی.
    خواستی بگو یه نمونه کد برات بزارم.

  9. #9

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    ممنون میشم اگه این کارو کنید

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    خوب اول این Structure زیر کلاست تعریف کن :

    Private Structure SHFILEINFO
    Public hIcon As IntPtr
    Public iIcon As Integer
    Public dwAttributes As Integer
    Public szDisplayName As String
    Public szTypeName As String
    End Structure

    بعد هم خود API رو :

    Private Declare Ansi Function SHGetFileInfo Lib "shell32.dll" (ByVal pszPath As String, ByVal dwFileAttributes As Integer, _
    ByRef psfi As SHFILEINFO, ByVal cbFileInfo As Integer, ByVal uFlags As Integer) As IntPtr

    حالا این ها هم زیر API :

    Private Const SHGFI_ICON = &H100
    Private Const SHGFI_SMALLICON = &H1
    Private Const SHGFI_LARGEICON = &H0

    طریقه استفادش هم این جوریه :

    Dim Shinfo As SHFILEINFO = New SHFILEINFO

    SHGetFileInfo("C:\Saman_12.exe", 0, Shinfo, Marshal.SizeOf(Shinfo), SHGFI_ICON Or SHGFI_SMALLICON Or SHGFI_LARGEICON)

    Dim Icon As System.Drawing.Icon
    Icon = System.Drawing.Icon.FromHandle(Shinfo.hIcon)

    خوب این یک آیکون ازبرنامه مورد نظر که اینجا همون Saman_12 موجود توی درایو C هستش رو به هت میده برای این که بتونی توی پیکچر باکس نشونش بدی از خاصیت ToBitmap خود Icon استفاده کن.

  11. #11

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    سلام
    ظاهرا که marshal تعریف نشده در کد و vb به این ایراد میگیره

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    می بخشین من یادم رفت که قبلش باید فضای نام System.Runtime.InteropServices رو Imports کرد.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdi1373
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Shahid Beheshti Developer Center
    پست
    278

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    ببخشید،
    اون قسمت اول چی شد؟
    یغنی اینکه وقتی روی هر فایل exe کلیک راست می کنی، نام برنامه ات بیاد توی اون لیست؟

  14. #14

    نقل قول: دریافت اطلاعات یک فایل و ارسال ان به برنامه با راست کلیک روی فایل

    اگه مخاطبتون منم
    بله

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •