نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

  1. #1

    Question اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

    ببخشید مدیران تالار SQL کسی پاسخگو نیست و اگه مشکلی نداره این بحث را حذف نکنید!
    __________________________________________________ ____________________

    می خواستم پایگاه داده ام را در کامپیوتر مقصد وصل(اتچ) کنم و کانکشن استرینگش هم Set بشه چجوری باید کانکشن استرینک بدم که در کامپیوتر دیگری مشکل ایجاد نکنه؟

  2. #2

    نقل قول: اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

    ميشه يه ذره بيشتر توضيح بدي چكار مي خواهي بكني؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

    باید IP سیستم مقصد رو بذاری - بعد نام دیتابیس - نام کاربری و کلمه عبور که قبلا باید از دیتاسنترت بگیری
    در web config هم باید این تنظیمات رو انجام بدی

     
    SqlConnection con = new
    SqlConnection("Server=IP ;Database=Your Database ;User ID=sa;Password=csdotnet;");

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

    نقل قول نوشته شده توسط Mohandes2009 مشاهده تاپیک
    ببخشید مدیران تالار SQL کسی پاسخگو نیست و اگه مشکلی نداره این بحث را حذف نکنید!
    __________________________________________________ ____________________

    می خواستم پایگاه داده ام را در کامپیوتر مقصد وصل(اتچ) کنم و کانکشن استرینگش هم Set بشه چجوری باید کانکشن استرینک بدم که در کامپیوتر دیگری مشکل ایجاد نکنه؟
    با سلام.

    میشه بیشتر توضیح بدید.

    مگه شما از چه کانکشنی استفاده کردید برای خودتون که تو سیستم مقصد جواب ندادی؟؟؟

    اگر به صورت دستی میخوای همه چیزو ست کنی خب این کانکشن استرینک رو بذار تو برنامت و همه جا که ببریش کافیه فقط بانکت رو اتچ کنی و دیگه مشکلی نیست.


    "Data Source=.;Initial Catalog=name_database;Integrated Security=True"
    share که نیست؟!

    اینو هم ببین

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5

    نقل قول: اتصال SQL در کامپیوتر دیگری

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Naderi مشاهده تاپیک
    باید IP سیستم مقصد رو بذاری - بعد نام دیتابیس - نام کاربری و کلمه عبور که قبلا باید از دیتاسنترت بگیری
    در web config هم باید این تنظیمات رو انجام بدی

     
    SqlConnection con = new
    SqlConnection("Server=IP ;Database=Your Database ;User ID=sa;Password=csdotnet;");
    میشه بیشتر توضیح بدین؟

    mmd2009 پیشنهادت خوب بود مرسی مهندس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •