نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تصویر برای فرم

  1. #1

    Question تصویر برای فرم

    سلام رفقا
    کمک کنید
    چه طوری میشه کاری کرد که تصویر یه فرم در هر مانیتوری با اندازه های مختلف به همون اندازی در بیاد؟

    با برنامه میشه کاری کرد که اندازه تصویر رو تغییر داد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تصویر برای فرم

    شما از خواص Dock و Anchor استفاده کنید مشکل حله!

  3. #3

    نقل قول: تصویر برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط Saman_12 مشاهده تاپیک
    شما از خواص Dock و Anchor استفاده کنید مشکل حله!
    نه آخه می خوام رو خود فرم بندازم

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تصویر برای فرم

    دوست عزیز اگه امکان داره یه توضیح کامل بدید که می خواید چی کار کنید من که نگرفتم!
    اگه منظورتون تصویر پشت زمینه هست که حالات خاصیت BackgroundImageLayout رو امتحان کنید.
    با این کد هم می تونید Width و Height صفحه نمایش رو به دست بیارید.
     
    My.Computer.Screen.WorkingArea.Height
    My.Computer.Screen.WorkingArea.Width

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: تصویر برای فرم

    سلام.....دوست عزیز

    اگه منظورتون تغییر رزولیشن هستش....بگو تا کد مربوطه رو بزارم...

    موفق باشین

  6. #6

    نقل قول: تصویر برای فرم

    نقل قول نوشته شده توسط nasim bahari مشاهده تاپیک
    سلام.....دوست عزیز

    اگه منظورتون تغییر رزولیشن هستش....بگو تا کد مربوطه رو بزارم...

    موفق باشین
    ایول می خوام هر مانیتور با اندازه های متفاوت تصویر من رو با اندازه مانیتور خودش ببینه

    فکر کنم همینی که شما میگین
    اگه میشه کدش رو بزارین

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

    نقل قول: تصویر برای فرم

    سلام......

    اگه می دونستم اینقده حال می کنی.....زوتر پست رو ایجاد می کردم.....

    اینم یه نمونه برنامه که با کلیک بروی دکمه ای که در فرم قرار گرفته رزولیشن رو به 1024 * 768 تغییر می ده . البته شما می تونین این رزولیشن رو تغییر بدین...

    موفق باشین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    Exclamation نقل قول: تصویر برای فرم

    من نمیخوام رزولیشن مانیتورم رو عوض کنه که من میخوام:
    رزولیشن یا اندازه تصویرم رو بتونم تغییر بدم مثلا مثل تغییر اندازه تصویر در فتوشاپ

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1389
    محل زندگی
    0x111530EF - 0x11657DA
    پست
    873

    نقل قول: تصویر برای فرم

    خوب همون اول می گفتی این فانکشن این کار رو می کنه :

    Private Shared Function resizeImage(ByVal imgToResize As Image, ByVal size As Size) As Image

    Dim sourceWidth As Integer = imgToResize.Width
    Dim sourceHeight As Integer = imgToResize.Height

    Dim nPercent As Decimal = 0
    Dim nPercentW As Decimal = 0
    Dim nPercentH As Decimal = 0

    nPercentW = (size.Width / sourceWidth)
    nPercentH = size.Height / sourceHeight

    If nPercentH < nPercentW Then
    nPercent = nPercentH
    Else
    nPercent = nPercentW
    End If
    Dim destWidth As Integer = (sourceWidth * nPercent)
    Dim destHeight As Integer = (sourceHeight * nPercent)

    Dim b As Bitmap = New Bitmap(destWidth, destHeight)
    Dim g As Graphics = Graphics.FromImage(b)
    g.InterpolationMode = InterpolationMode.HighQualityBicubic

    g.DrawImage(imgToResize, 0, 0, destWidth, destHeight)
    g.Dispose()

    Return b
    End Function

    طریقه استفادش هم ساده هست .

    اینم خلاصه فانکشن بالا :

    Try
    Dim TNImage As System.Drawing.Image
    TNImage = Drawing.Image.FromFile("i:\1.jpg")
    Dim objimage As New Bitmap(TNImage, 800, 400)
    TNImage.Dispose()
    File.Delete("i:\1.jpg")
    objimage.Save("i:\1.jpg")
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nasim bahari
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    تو دل طوفان
    پست
    427

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •