نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: RAD Studio XE Sneak Preview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار taknegaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    RAD Studio XE Sneak Preview

    در سایت embarcadero نام های جدیدی به محصولات اضافه شده که تحت عنوان مجموعه RAD Studio XE Sneak Preview که در اون نامهایی مثل Delphi XE هم به چشم میخوره اومده. ظاهرا نامگذاری ها از این به بعد تغییر خواهد کرد.

    http://www.embarcadero.com/rad-studio-xe-preview

    اگه دوستان مرتبط با دلفی اطلاعات بیشتری دارند، خوشحال میشیم که منتشر کنند.

  2. #2

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    اطلاعات بیشتر:
    http://www.andreanolanusse.com/bloge...and-radphp-xe/
    http://delphi-insider.blogspot.com/2...delphi-xe.html
    http://blogs.embarcadero.com/michael...10/08/10/37149

    فعلا که سه پیش نمایش برنامه ریزی شده. پیش نمایش اول شامل موارد زیر است

    • Subversion version control integration in the Delphi, C++‎‎Builder and Delphi Prism IDEs
    • Rapid PHP development added to RAD Studio with RadPHP
    • Code editor enhancements for searching, formatting and navigating
    • New debugging features
    • Modeling enhancements in Delphi


  3. #3

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    از وبلاگ Michael Rozlog :

    ?What does the XE stand for
    XE is the new product version/badge for all new major Embarcadero product releases. X signifies heterogeneous and E signifies Embarcadero. The XE badge signifies that a product is part of the Embarcadero family of heterogeneous application and database develop tools and identifies Embarcadero’s unique market advantage supporting heterogeneous database or platform connectivity and deployment out of the box
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    جدید ترین roadmap ارائه شده توسط embarcadero در تاریخ 12 August
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sasan_vm
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    زاهدان
    پست
    494

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    ادامه roadmap ....
    بالاخره نیمه اول 2011 قرار کمپایلر x64 رو ببینیم،
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    بالاخره نیمه اول 2011 قرار کمپایلر x64 رو ببینیم
    این قبلا هم بود، و مطلب جدیدی که مربوط به این Roadmap جدید باشه، نیست.

    من نظر خودم درباره این اتفاقات چند روز اخیر درباره دلفی رو به شکل پراکنده اینجا میگم. فعلا فرصت اینکه اینها رو به صورت یک نوشته منسجم در بیارم، ندارم:

    مسئله خیلی روشن و واضح هست، شرکت محترم Embarcadero، بعد از اون جنجالی که بر سر اخراج Nick Hodges بدون ذکر هر گونه دلیلی ایجاد کرد، و اون رفتار فوق العاده مسخره ایی که بر سر ماجرای Simon Kissel داشتند، و صدای خیلی ها رو بابت ارتباط ضعیف با مشتری و برخورد نامناسب در آوردند؛ تصمیم گرفت یک شوک با حال (!!) به مشتری هاش بده؛ به این صورت که بدون هرگونه اطلاع رسانی قبلی، و در شرایطی که خودشون دائما در Roadmap منتشر شده، و مصاحبه شون صحبت از امکان کامپایل برنامه برای Mac و Linux در پروژه Fulcrum می کردند، ناگهان در یک روز تابستانی، یک ویدئوی نصفه و نیمه با نام RAD Studio XE Sneak Preview منتشر کردند. در شرایطی که مشتری ها اصلا تا آن زمان اسمی از XE نشنیده بودند! در نتیجه، اولین واکنش به این اقدام مبتکرانه این بود: "این دیگه چیه؟!!!"
    در شرایطی که مشتری ها در حال زدن به سر و کله همدیگه بودند و هر کی چیزی درباره این ابتکار عظیم می گفت، شرکت Embarcadero با آرامش خاصی در حال تماشا بود، و بالاخره سکوت خودش را شکست و اعلام کرد: با هم دعوا نکنید، این همون نسخه جدید دلفی هست که یک سال منتظرش بودید!!

    و مشتری ها در جوابش گفتند: WTF؟!!!! پس پشتیبانی از Mac و لینوکس که اصلی ترین قابلیت اعلام شده برای این نسخه بود، چی شد؟! Embarcadero باز به سکوت فرو رفت، و مشتری ها دوباره به جر و بحث درباره این ابتکار پرداختند. عده ایی می گفتند اگر خبری از اون قابلیت ها بود، اینقدر روی یکپارچه سازی با SVN مانور نمی دادند. عده ایی هم می گفتند، Embarcadero قابلیت های بزرگ رو گذاشته تا در آخر رو کنه!

    این انتظار همچنان ادامه پیدا کرد، و هر چه زمانش بیشتر شد، واقعیت مطلب بیشتر مشخص شد. قابلیت های اعلام شده برای این نسخه آماده نشدند! خب، آماده نشدند، این برای هر نرم افزاری ممکنه پیش بیاد.

    اما واکنش شرکت :Mac Os؟ Linux؟! اینها اصلا چی هستند؟! ما گفته بودیم اینها رو آماده می کنیم؟! اصلا مگه شما در اون Roadmap ندیدید که ما نوشتیم، ممکنه این اطلاعات تغییر کنه، و ما تعهدی به ارائه این قابلیت ها نداریم؟! اصلا شما چرا اینقدر نق می زنید؟! حالا نشد، یک وقت دیگه! نیازی هم نمی بینیم که عذر خواهی کنیم، مشکل از خودتون هست که حرف های ما رو زود باور می کنید!

    واکنش Mike Rozlog: من از این همه بازخوردی که بعد از انتشار اولین ویدئوی تبلیغاتی RAD Studio XE داشتیم، واقعا هیجان زده شدم، و از این بابت خوشحالم!!

    آخه مردک، مشتری ها فقط بهت فحش ندادند! هر کی هر چی از دهنش در اومد به مسئولیت ناپذیری و سوء مدیریت شرکت Embarcadero گفت، و فقط یک عده از دوستان صمیمی تون، و اون گروه TeamB که آلت دست خودتون هستند، در بعضی از پست ها ازتون دفاع کردند! البته دفاعشون هم این بود که لطفا صبر کنید. اون وقت تو هیجان زده شدی؟!

    تازه بعد از این ابتکار درخشان، و هیاهویی که بین کاربران ایجاد شد، شرکت Embarcadero به این نتیجه رسید که، ای وای، مثل اینکه کاربران از بدقولی ما ناراحت شدند! تازه یادشون افتاد که اصلا کسی نمیدونه منظور از این XE چی هست! و حالا که گند زدند به هر چی Roadmap، کاربران منتظر این هستند که بدونند بالاخره در این نسخه XE قراره چه امکاناتی باشه؟ و اصلا تکلیف Roadmap چی میشه؟! یعنی تا این زمان ظاهرا اصلا به این فکر نکرده بودند که ممکنه کاربران بپرسند، اصلا XE چی هست؟ یا امکاناتی که حذف کردید رو کی ارائه می کنید! تازه بعد از این همه سر و صدا یادشون افتاد که این سوالات هم مطرح هستند!

    این شد که جناب Rozlog دست به کار شد، و یک شبه، یک Roadmap جدید نوشت، البته مثل Roadmap قبلی، این یکی هم پر است از عبارت های بسیار کلی، بدون تعیین هرگونه زمان بندی خاص (به جز نسخه Preview کامپایلر 64 بیتی).

    خلاصه این شرکت Embarcadero چنان روابط عمومی قوی و حساب شده ایی داره که هر چقدر برنامه نویس هاش سعی می کنند از نظر تکنیکی کاری رو درست انجام بدند، این روابط عمومی بسیار قوی، یک شبه همه رو بر باد میده، و بعد بهش افتخار هم میکنه!

    این از وضعیت فعلی Embarcadero. حالا بریم سراغ این RAD Studio XE:

    در این نسخه، شما مثل دلفی 2010، یک افزایش کلی کارایی، برطرف کردن بسیاری از باگ های گزارش شده، و مجموعه ایی از قابلیت های نسبتا کوچک رو خواهید دید:

    • سعی شده یک رابط درست و حسابی برای یکپارچه سازی Version Control با IDE ارائه بشه، و بر همین اساس، خودشان یک نمونه برای یکپارچه سازی با SVN ارائه کردند، که ظاهرا خیلی خوب کار میکنه.
    • علاوه بر این، قابلیت های جدیدی به DataSnap اضافه شده،
    • مجموعه ایی از نرم افزارهای شرکت های مختلف با IDE یکپارچه شدند؛ مثل AQTime که به نظر من بهترین نرم افزار Profiling هست، یا Beyond Compare، و غیره؛
    • Code Formatter بهبود پیدا کرده، و گزینه های جدیدی بهش اضافه شده،
    • استفاده از سرویس های Cloud ایی مثل Microsoft Azure و Amazon EC2 بهش اضافه شدند،
    • بالاخره این اسم مسخره Delphi for PHP تغییر کرد، و شد RadPHP؛ البته قابلیت های جدیدی هم به این RadPHP اضافه شد،
    • پشتیبانی از Generics بهبود پیدا کرد (هنوز مشخص نشده دقیقا چه چیزهایی از آن بهبود پیدا کرده)،
    • پشتیبانی از WebServices هم بهبود پیدا کرد،
    • امکانات IDE بهبود پیدا کردند، تا کارایی برنامه نویس افزایش پیدا کنه،
    • Sequence Diagram به لیست نمودارهای UML پشتیبانی شده در IDE اضافه شد،
    • سرعت IDE ظاهرا افزایش پیدا کرده،
    • و یکسری بهبودهای دیگه که هنوز اعلام نشدند.

    اگر به دنبال کامپایلر 64 بیتی یا پشتیبانی از Mac یا Linux هستید، در این نسخه خبری از آنها نیست! اما اگر از کار کردن با دلفی 2010 راضی هستید، و فعلا همین امکانات دلفی 2010 هم تا حدود زیادی نیازهای شما را برآورده میکنه، اون وقت Delphi XE ارتقاء خوبی میتونه برای شما باشه، چون هم سرعتش، و هم میزان Productivity آن ظاهرا بسیار بهتر از دلفی 2010 هست، و البته پایداری آن هم بالاتر، و تعداد باگ های برطرف شده در آن هم بسیار بیشتر خواهد بود. علاوه بر این ها، امکانات نسبتا کوچک ولی مفید زیادی بهش اضافه شده.

    الان افراد زیادی نسبت به Delphi XE و اعلام انتشار آن شاکی و ناراحت هستند، ولی گله آنها از کیفیت Delphi XE نیست، بلکه از نوع برخورد شرکت Embarcadero با مشتریانش، و پایبند نبودنش به قول و وعده هایی که می دهد، هست. اگر از همون اول که احساس کردند قابلیت های مد نظرشان به این نسخه نمیرسه، این موضوع را با مشتریانشان در میان می گذاشتند، و یک باز زمانی مشخص را برای فراهم کردن آن قابلیت ها با تاخیر ذکر می کردند، اینقدر مشتری ها از دست شان عصبانی نمی شدند!

    الان یکی از مسائل مهمی که در رابطه با Delphi XE وجود داره، قیمت آن هست. Delphi XE ممکنه از نظر سرعت، پایداری، و امکانات بهترین نسخه عرضه شده دلفی باشه، ولی بسیاری از قابلیت های اضافه شده به آن را میشه از طریق خرید ابزارهای شرکت های دیگه هم به دلفی 2010 اضافه کرد، پس اگر قرار باشه قیمت Delphi XE مثل نسخه های قبلی دلفی فوق العاده بالا باشه، خرید آن برای خیلی ها توجیه نداره! البته گروهی از مشتری های Embarcadero حق اشتراک سالیانه پرداخت می کنند، و به طور خودکار این نسخه را دریافت می کنند. برای آنها این نسخه، نسخه بدی نیست. گروهی هم که مدت ها ست از نسخه های خیلی قدیمی استفاده می کنند (مثل دلفی 5 تا 7) و قصد دارند به نسخه های جدید مهاجرت کنند، خب می تونند مستقیما بیان سراغ Delphi XE، اما اون مشتری هایی که دلفی 2009، و بعد دلفی 2010 را با قیمت های گزافی خریداری کردند و حق اشتراک هم پرداخت نمی کنند، برای خیلی هاشون خرید Delphi XE ممکنه توجیه نداشته باشه!
    البته از آنجایی که در ایران از نسخه کرک شده این محصول استفاده میشه، استفاده از Delphi XE بعد از انتشارش، برای ما توجیه داره، چون در هر حال، یک ارتقاء از دلفی 2010 محسوب میشه، و هزینه خاصی هم بابتش پرداخت نمیشه.


    درباره این Roadmap جدید هم، تا زمانی که اعتماد مشتری ها را مجددا جلب نکنند، این Roadmap ارزش خاصی نداره، یعنی خودشان حرف خودشان را بی اعتبار کردند، و عملا در این چند سال نشان دادند که تقیدی به Roadmap ارائه شده توسط خودشان ندارند، و تا زمانی که رسما قابلیتی را در محصول شان نگنجاندن، نمیشه به حرف هایی که می زنند اعتماد کرد. حالا یا این اعتماد سازی را می کنند، یا مشتری های بیشتری را از دست میدند. فعلا که حرف ها شون برای من به اندازه دستمال توالت هم ارزش نداره. هر وقت تونستند تضمینی بدند که به حرف ها شون متعهد هستند، یا عملا در فاصله زمانی مناسب، محصولی جدید با قابلیت های وعده داده شده را ارائه کردند، اون وقت حرف شان برای من ارزش پیدا میکنه. البته فعلا همین دلفی 2010 نیازهای من رو برآورده میکنه، و من نیاز خاصی به Mac یا لینوکس ندارم. پس از ارتقاء و بهبود در عرصه برنامه نویسی ویندوز در دلفی همچنان استقبال می کنم.


    در ضمن، نمیدونم چی شده که Embarcadero تصمیم گرفته محدودیت دسترسی به انجمن هاش، و وبلاگ هاش رو که برای ایرانی ها ایجاد کرده بود، برداره. البته هنوز EDN خارج از دسترس IPهای ایران هست، و هنوز مشخص نیست که این رفع محدودیت اقدامی مقطعی هست، یا دائمی.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار hamidkarimy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    22

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    سلام
    من 2 سال قبل با توجه به قابلیت های دلفی 2009 و مخصوصا ساپورت یونیکد اون بعد از 6 سال استفاده از دلفی 7 با شهامت بسیار بالایی 4 میلیون خط کد و چندین کامپوننت رو به دلفی 2009 مهاجرت دادم
    واقعا کار بزرگی بود و الان که نگاه می کنم می بینم عجب دلی داشتم دو هفته زمان برد
    بیشترین چیزی که آذارم داد قسمت هایی از برنامه از fast report 2.5 استفاده شده بود وکوچ دادنش به 2009 سرطان بود
    ولی حاصل کار دلچسب بود الان با فقط نسب یک کیبورد فارسی برنامه بی دردسر کار میکنه
    سرعت تولید کد تو ادیتور جدید بالاتره و البته چند مدل باگ مختلف رو تحمل می کنیم
    برای ما که در ایران زندگی میکنیم قصه راحتتره یعنی حداقل هزینه ای برای این ارتقا پرداخت نمی کنیم.
    به نظر من هرچه کمتر وارد مقوله تعدد نسخ کامپایلر بشیم کار ساده تره
    تا جایی که نیاز جدید حس بشه مثلا همین مقوله یونیکد یا وب سرویس های جدید
    فعلا که در کشور ما mac,linux,.. که هیچ خود این کامپایلر 64 بیتی هم توجیه نداره
    پس میتونیم با خیال راحت برسیم به همین دلفی 2009و2010 تا گرد خاک ها بخابه ببینیم این delphi xe چی هست
    ولی در کل من نسخه 2009 و 2010 رو بر خلاف نسخه های 2005 تا 2007 خیلی می پسندم
    و نظرم این هست که درسته کار آنچنان بزرگی انجام نشده ولی تا همین جاش هم خیلی خوبه

  8. #8

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    فعلا که در کشور ما mac,linux,.. که هیچ خود این کامپایلر 64 بیتی هم توجیه نداره
    خب، اگر کاربر شما برنامه شما را در یک ویندوز 64 بیتی نصب کرد (مسئله ایی که این روزها چیز بعیدی نیست، و خیلی ها به تدریج از ویندوزهای 64-بیتی استفاده می کنند)، و از قضاء برنامه شما باید تعاملاتی با Shell ویندوز می داشت (مثلا یک Shell Extension نصب می کرد)، یا لازم بود که یک درایور در سیستم نصب کنه، یا لازم بود که برخی پروسه ها روی اون سیستم دسترسی داشته باشه که 64-بیتی هستند، چیکار میخواید بکنید؟!

    کامپایلر 64-بیتی فقط برای این نیست که شما بتونید از حافظه بیش از 2 تا 3 گیگابایت در برنامه تون استفاده کنید، بلکه پیاده سازی ویندوزهای 64 بیتی به گونه ایی هست که بعضی از امور را فقط پروسه ها یا DLLهای 64-بیتی می تونند انجام بدند؛ پس هر چه استفاده از اینگونه سیستم عامل ها افزایش پیدا کنه، شما ممکنه مشکلات مربوط به 64-بیتی نبودن کامپایلرتان را بیشتر احساس کنید، بخصوص اگر برنامه های شما صرفا یکی از این نرم افزارهای اتوماسیون اداری نباشه، و یک utility یا ابزاری برای مدیریت PC باشه (به طور کلی کارکرد سیستم داشته باشه).


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار taknegaar
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    با تشکر از توضیحات مفصل آقای کشاورز؛
    درباره بدقولی شاید یکی از دلایلش مسائل پنهان مالی باشه.

    ***

    زنگ خطر برای فعالان آی‌تی
    با سقوط ارزش سهام سیسکو

    جان چمبرز مدیر عامل شرکت سیسکو به سرمایه گذاران هشدار داده که
    ممکن است یک بحران اقتصادی جدی در کمین شرکت های بزرگ تجاری و فعال در حوه فناوری باشد.
    وی وضعیت فعلی اقتصادی جهان را به شکل نامعمولی بلاتکلیف و نامعلوم توصیف کرد و در مورد مشکلات حرکت و سرمایه گذاری در حوزه آی‌تی هشدار داد.
    به گفته وی سقوط ارزش سهام این شرکت هم نشانگر وضعیت دشوار اقتصادی فعلی برای شرکت های فناوری و آی تی است.
    مديِران سیسکو معتقدند که شرکت های آی تی باید استراتژی به شدت محتاطانه ای در پیش بگیرند
    و از سرمایه گذاری های غیرضروری اجتناب کنند تا وضعیت بازار باثبات تر شود.

    http://www.v3.co.uk/v3/news/2268090/...short-earnings

  10. #10

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    درباره بدقولی شاید یکی از دلایلش مسائل پنهان مالی باشه.
    مسائل مالی برای همه شرکت ها وجود دارند. این رفتار شرکت Embarcadero هم چیز جدیدی نیست. در واقع پنهان کاری های بی مورد، توجه نکردن به درخواست ها و نیازهای کاربران، بروز رفتارهای احمقانه در برخورد با کاربران در داخل نیوزگروپ ها و رفتارهایی از این دست از ویژگی های شرکت بورلند بود. وقتی تصمیم به جدایی بخش ابزارهای توسعه نرم افزار از بورلند گرفته شد، و شرکت CodeGear شکل گرفت، برای مدتی کنترل این مسائل افتاد دست خودِ برنامه نویسان، و اون موقع شعار Developers developing for developers مطرح شد. روابط با کاربران بهبود پیدا کرد، پنهان کاری های بی مورد کم شدند، به درخواست های کاربران توجه شد، و غیره. وقتی Embarcadero نهایتا CodeGear رو خرید، قرار بود همان روند را ادامه بده، اما مسئله این بود که بخش ابزارهای توسعه نرم افزار بورلند فقط تیم های برنامه نویسی این محصولات نبود، بلکه تیم های بازاریابی و غیره را هم شامل میشد. پس همون افرادی که سابقه درخشانی در مدیریت در بورلند نداشتند هم خیلی ها شون با CodeGear به Embarcadero واگذار شدند! حالا به تدریج همون رفتارهای Borlandایی رو از Embarcadero می بینیم. همان سیاست های پنهان کاری بیخود، همون سیاست منتظر نگه داشتن مشتری، و ندادن اطلاعات دقیق به آنها، همان رفتارهای بچه گانه در انجمن ها و نیوزگروپ ها؛ تصورش رو بکنید، حماقت به اونجا رسید که تا چند روز پیش، هر کس در هر یک از نیوزگروپ های این شرکت اشاره ایی به CrossKylix می کرد، حساب کاربری اش Ban می شد! روابط عمومی در این شرکت به شکل فوق العاده ایی چرت و پرت هست! خیلی از رفتارهاشون به جای اینکه تبلیغ محصول باشه، ضد تبلیغ هست. برای همین هم اعتراضات زیاد شده. کاربران دلفی به دلفی علاقه دارند، دوست ندارند یک شرکت دیگه اشتباهات بورلند رو تکرار کنه، چون خیلی از این کاربران دارند با همین دلفی زندگی خودشون رو میچرخونند، و سوء مدیریت در ارتباط با این محصول، مستقیما بر زندگی اونها هم اثر میزاره؛ بخصوص که برای این محصول هر سال چند هزار دلار پول پرداخت می کنند، و هنوز هم شرکت Embarcadero با پیروی از سیاست بورلند، حاضر نیست قیمت محصول را کاهش بده، یا حداقل یک نسخه ارزان قیمت از آن ارائه کنه. انگار نمیخوان قبول کنند که الان دهه نود قرن بیستم نیست، که دلفی برگ های برنده بسیاری در برابر رقبا داشته باشه. الان خیلی از امکانات دلفی، و چه بسا بیشتر از آن را رقبای دلفی ارائه می کنند (در همون زمان هایی که بورلند خواب تشریف داشت)، و این ابزارها را با قیمت ناچیز و یا حتی به طور رایگان عرضه می کنند.

    در هر حال، من به شخصه امیدوارم این اعتراضات به نوعی بالا بگیره، و به حدی برسه که این شرکت متوجه بشه باید رویه مدیریت و بازاریابی خودش را تغییر بده، و از اشتباهات بورلند درس بگیره.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  11. #11

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    لينك دانلود از رپيدشير:

    Delphi XE Preview Videos


    Preview #1 – Coding and Productivity

    Get a sneak preview of some of the developer and team productivity enhancements planned for RAD Studio XE. This covers new capabilities and enhancements to the IDE, tool chain, modeling and debugging.
    # Subversion version control integration in the Delphi, C++‎‎‎‎Builder and Delphi Prism IDEs
    # Rapid PHP development added to RAD Studio with RadPHP
    # Code editor enhancements for searching, formatting and navigating
    # New debugging features
    # Modeling enhancements in Delphi


    Preview #2 – Optimizing and Automating

    Get a sneak preview of how you can work smarter, not harder with the expanded developer toolbox in RAD Studio XE. See how you can streamline your development processes so you have more time for coding. This preview video covers new capabilities for project build automation, code quality assurance using static analysis, performance profiling, memory and resource debugging, and logging.
    # FinalBuilder tools (in Enterprise and Architect) to automate your build process
    # Command line audits, metrics and doc generation to add even more functionality to your automated builds
    # AQTime profiling features to deliver high performance apps
    # CodeSite logging tools to help you build high quality apps.


    Preview #3 – Multi-tier, Cloud and Web

    RAD Studio XE is the only application development environment that gives you native connectivity to 9 major databases and ready-made components for cloud connectivity. RAD Studio XE future-proofs your development investment to develop today and meet your customers’ deployment needs for tomorrow. This preview showcases the new and enhanced database, multi-tier, Web and cloud computing capabilities in RAD Studio XE.
    # Extended multi-tier development with new wizards, new protocol support, encryption and compression, cloud servers, and PHP/JavaScript clients
    # Cloud computing access to Windows Azure services
    # Quick deployment to Amazon EC2 cloud servers
    # RadPHP, IP*Works! Internet Toolkit, and IntraWeb (VCL for the Web) enable faster web application development, including rapid development of web front-ends to DataSnap servers.

    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  12. #12

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار Naruto
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    سلام.
    لیست ایرادهای برطرف شده در Delphi XE و C++‎‎‎‎‎‎‎‎ Builder XE

    http://edn.embarcadero.com/article/images/40817/Delphi_XE_and_CBuilder_XE_QC_Bug_Fix_List.pdf
    OR:
    http://www.missupload.com/7zb4fwf6imdd/Delphi_XE_and_CBuilder_XE_QC_Bug_Fix_List.pdf.html
    OR:
    http://izip.ir/download.php?id=213AE41E1
    OR:
    http://persiandrive.com/334259

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Batman
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    ناكجاآباد
    پست
    887

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    دوستان این ورژن اصلیه یا هنوز دستخوش تغییراته؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار حمید محمودی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    0x0001
    پست
    642

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    سلام،

    ببخشید فرق این دوتا چیه؟ (میخوام دانلود کنم اما نمیدونم کدوم رو بگیرم بهتره


    لینک دومی رو چرا در حالت عادی نمیشه دانلود کرد؛ هنوز در تحریم هستیم؟؟ )


    http://altd.embarcadero.com/download...der_xe_win.iso

    http://installers.codegear.com/relea...in_partner.iso

    راستی به جای دانلود اینو بخریم فرقی داره؟
    آخرین ویرایش به وسیله حمید محمودی : جمعه 16 مهر 1389 در 11:28 صبح

  16. #16

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    اولی دلفی و سی بيلدر يعنی همون محيط‌های برنامه‌نويسی هستند،
    دومی هم شامل ابزار و كامپوننتهایی هست كه با اين نسخه از دلفی و سی بيلدر سازگار هستند و البته بعضی از اين ابزار رايگان و بعضی تجاری هستند كه نسخه‌های تجاری قاعدتاً در صورت نياز بايد خريداری شوند.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  17. #17

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    سلام.
    البته مثل اینکه در سایتش در قسمت delphi prism نوشته که از mac و linux هم ساپورت می کنه.
    این هم متنش :
    New in Delphi Prism XE

    Delphi Prism XE provides a cross-platform development solution and robust programming language for rapidly developing .NET, Mono, ASP.NET, and data-driven applications for Windows, Linux, and Mac OS X. This list includes features introduced in Delphi Prism XE and in version 2011 a few months earlier.

  18. #18

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    یک سوال
    حالا به نظر شما با این ورژن جدید برای طراحی وب بهتره از دلفی استفاده کنیم یا visual studia .
    منظورم ورژن 2011 است .
    تشکر.

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1382
    پست
    49

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    نقل قول نوشته شده توسط soft-c مشاهده تاپیک
    یک سوال
    حالا به نظر شما با این ورژن جدید برای طراحی وب بهتره از دلفی استفاده کنیم یا visual studia .
    منظورم ورژن 2011 است .
    تشکر.
    من با اینکه 10 ساله دلفی کار میکنم و خیلی هم دوسش دارم اما در وب نمیشه با visual studio شوخی کرد به نظر من که مایکروسافت خیلی خوب کار کرد

  20. #20

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    Readme: Update 1 for Delphi and C++‎‎‎‎‎Builder XE

    از اینجا می تونید دانلود کنید.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

  21. #21

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    از اینجا می تونید دانلود کنید.
    البته اگر از نسخه کرک شده استفاده می کنید، فعلا نصبش نکنید. غیر از برطرف کردن چند مشکل محدود، عمده کار این آپدیت مقابله با کرک های فعلی هست.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار BEHESHT*
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    گلزار شهدای گمنام
    پست
    66

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    هنوزنسخه کامل Rad Studio XE با Upadte هاش یا نه؟

    اگه قرار بیاد کی می خواد بیادش؟

  23. #23

    نقل قول: RAD Studio XE Sneak Preview

    نسخه‌ی كامل ريليز شده، و اولين آپديت پك هم تقريباً يك ماه پيش منتشر شد.
    فلويد گواهي مي دهد به آنکه زيستن در هنگامه‌ی استبداد، چه آسان روياها را واژگون مي کند، چه سهل بر چهره‌ی آزادی تيغ می‌کشد!

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •