نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برگرداندن یک رکورد با کلیک بر روی فیلد

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    برگرداندن یک رکورد با کلیک بر روی فیلد

    با سلام به دوستان خوب و عزیز.

    یه سوال داشتم.

    من یک گرید ویو دارم که بانک اطلاعاتی رو نمایش میده.

    چطور میتونم وقتی کاربر بر روی یکی از فیلدها کلیک کرد اطلاعات اون رکورد رو در چندتا textbox نمایش بدم؟

    مثلا ما 3 تا رکورد داریم. میخوام وقتی کاربر روی فیلد مثلا دوم کلیک کرد، کل فیلدهای مربوط به اون رکورد رو در چندتا textbox نمایش بدم.

    من از obj.DataBindings.Add استفاده کردم ولی فقط رکورد اول رو نمایش میده

    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: برگرداندن یک رکورد با کلیک بر روی فیلد

    با سلام

    از کد زیر استفاده بکن



    private void dataGridView1_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    textBox1.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    textBox2.Text = dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value.ToString();
    }

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: برگرداندن یک رکورد با کلیک بر روی فیلد

    دمت گرم.

    من رو باش 10 خط کد نوشته بودم

    مرسی داداش.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •