نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: معرفی توابع کاربردی API

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    Lightbulb معرفی توابع کاربردی API

    با سلام خدمت اساتید محترم. من در این تاپیک قصد دارم توابع کاربردی API رو به دوستان معرفی کنم(البته با کمک شما). خودم چندتایی تابع API میشناسم که توی پستهای بعدی قرار میدم از شما دوستان هم میخوام که توابعی رو که میشناسید معرفی کنید. (خیلی ممنون)

    برای شروع یه پی دی اف آموزشی میزارم که توی اون چگونگی استفاده از توابع API در سی شارپ و پیام و صف پیام و غیره ... توضیح داده شده. در آخر این پی دی اف هم چندین تابع پرکاربرد API آورده شده که امیدوارم خوشتون بیاد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    تابع API برای عوض کردن عکس پشت زمینه دسکتاپ :

    [DllImport("User32.dll")]
    public static extern int SystemParametersInfo(int uAction, int uParam, string lpvParam, int fuWinIni);
    const int SPI_SETDESKWALLPAPER = 20;
    const int SPIF_UPDATEINIFILE = 0x01;
    const int SPIF_SENDWININICHANGE = 0x02;

    استفاده از این تابع:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string path = @"address of .bmp file";
    SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0, path, SPIF_UPDATEINIFILE | SPIF_SENDWININICHANGE);
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    تابع API برای اجرای فایلهای wav. :

    [DllImport("winmm.dll")]
    public static extern long PlaySound(string lpszName, long hModule, long dwFlags);

    استفاده از این تابع:

    PlaySound("Address of wav file", 0, 1);

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    تابع API برای نشان دادن جعبه پیغام:

    [DllImport("user32.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);

    استفاده از این تابع:

    MessageBox(0,"Text","Title",0);

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار #eafshary#
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    هشت بهشت
    پست
    33

    Question نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    از دوستان کسی یه تابع API نداره که معرفی کنه؟
    خیلی ممنونم از همکاریتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MSN_Issue
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    مشهدالرضا
    پست
    586

    نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    نقل قول نوشته شده توسط #eafshary# مشاهده تاپیک
    از دوستان کسی یه تابع API نداره که معرفی کنه؟
    خیلی ممنونم از همکاریتون
    میتونی یه سری به اینجا بزنی و استفاده ی اونا رو تو سی شارپ بذاری

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    848

    نقل قول: معرفی توابع کاربردی API

    به دست آوردن لیست پرینترهای شبکه
    نام - نام درایور - پیش فرض بودن - روی شبکه بودن
    +
    قوانین فراخوانی API ها
    امروز نوشتم؛ گفتم شما هم داشته باشید بد نیست.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •