صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 81

نام تاپیک: بسته شدن فرم با افکت

  1. #1

    Question بسته شدن فرم با افکت

    سلام
    میخوام فرم رو که close میکنم،باافکت بسته بشه.
    مثلا:
    محو بشه
    از پایین به بالا بسته بشه
    مثل طومار جمع بشه
    یا امثال اینه...

    کسی کامپوننتی یا روشی مد نظرش هست؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    با سلام

    از تو تالار Opacity رو جستجو کن

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    با opacity ميشه محو كرد. و خوب هم ميشه ولي مثل طومار جمع بشه و افكت هاي ديگه رو نميشه باهاش اجرا كرد (اگر هم ميشه من نميدونم). براي كار با Opacity هم ميتوني يه تايمر يا ... بزاري و كم كم Opacity فرم رو كم كني تا محو بشه و بعدش كلا فرم رو ببندي. فقط همين افكت رو ميشه باهاش اجرا كرد.

  4. #4

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    از تو تالار Opacity رو جستجو کن
    مرسی
    ولی بقیه افکت ها چی؟

  5. #5

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    با opacity ميشه محو كرد. و خوب هم ميشه ولي مثل طومار جمع بشه و افكت هاي ديگه رو نميشه باهاش اجرا كرد (اگر هم ميشه من نميدونم). براي كار با Opacity هم ميتوني يه تايمر يا ... بزاري و كم كم Opacity فرم رو كم كني تا محو بشه و بعدش كلا فرم رو ببندي. فقط همين افكت رو ميشه باهاش اجرا كرد.
    آقا این opacity رو سرچ کردم
    شونصتا پست پیدا شد

    میشه لیمکش رو بدین؟

  6. #6

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط mmd2009 مشاهده تاپیک
    با سلام

    از تو تالار Opacity رو جستجو کن
    آقا این opacity رو سرچ کردم
    شونصتا پست پیدا شد

    میشه لیمکش رو بدین؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت


  8. #8

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    آقا دست درد نکنه
    اینو پیدا کرده بودم
    .
    اصلا از توو فکر opacity بیاین بیرون.

    با افکت های زیبا میخوام بسته بشه.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    یه چیزی به فکرم رسید:

    مرحله اول این رو تست کنین که به دنبال فراخونده شدن رویداد بستن فرم، یه تایمر بذارین شروع کنه به کم کردن پراپرتی هایت (Height) فرم رو از مقدار واقعیش، مثلا خطی یا با یه نمودار درجه سوم.
    تو مرحله بعدی هم همین کار رو تواما با کاهش وضوح یا همون Opacity انجام بدین. یعنی هم قد فرم رو کوتاه کنین هم وضوحشو.
    تو مرحله سوم هم پوزیشن فرم رو پلاس پلاس یا مینس مینس کنین یعنی موقعیت ایکس و ایگرگ فرم پوزیشن رو!

    فکر کنم واسه شروع افکتهای جالبی بشه در آورد از ترکیب این سه تا روش!

  10. #10

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    یه چیزی به فکرم رسید:

    مرحله اول این رو تست کنین که به دنبال فراخونده شدن رویداد بستن فرم، یه تایمر بذارین شروع کنه به کم کردن پراپرتی هایت (Height) فرم رو از مقدار واقعیش، مثلا خطی یا با یه نمودار درجه سوم.
    تو مرحله بعدی هم همین کار رو تواما با کاهش وضوح یا همون Opacity انجام بدین. یعنی هم قد فرم رو کوتاه کنین هم وضوحشو.
    تو مرحله سوم هم پوزیشن فرم رو پلاس پلاس یا مینس مینس کنین یعنی موقعیت ایکس و ایگرگ فرم پوزیشن رو!

    فکر کنم واسه شروع افکتهای جالبی بشه در آورد از ترکیب این سه تا روش!
    مرسی بابت توجهتون
    اما این افکت هارو دارم
    من حرفه ای تر میخوام.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    حرفه ای تر میخواین که رایگان هم باشه؟

  12. #12

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    حرفه ای تر میخواین که رایگان هم باشه؟

    شما اسم کامپوننت بده
    بقیه اش با خودم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    کامپوننت خاصی مدنظرم نیست ولی فکر کنم میتونم واسه تون بنویسم یا حداقل سعی کنم که بنویسم!!!

  14. #14

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    کامپوننت خاصی مدنظرم نیست ولی فکر کنم میتونم واسه تون بنویسم یا حداقل سعی کنم که بنویسم!!!
    نه عزیز
    مرسی

  15. #15

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    دوست عزیز دکتر جکی
    من یک سورس می ذارم که چندتا افکت حفن (مثل افکت های یولید) داره که روی عکس اعمال می شه.
    خیلی جالبه
    شاید بدردتون بخوره
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar PIC.rar‏ (347.6 کیلوبایت, 324 دیدار)

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    ایشون دنبال افکت بر روی فرم هستند نه عکس! مثل افکتهای فرم تو لینوکس که با قر و فر باز و بسته میشن

  17. #17

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    شما اگر یکم زحمت بکشی و رو ی همین سورس کار کنی می تونی همینو واسه فرم هم پیاده کنی.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    یه نمونه هم هست اینطوریه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    یه نمونه هم هست اینطوریه
    اين افكت ها با كد نويسي زياد سخت نيست ميشه با سايز و لوكيشن و .... اينا رو درست كرد. البته اون چهارتا افكت اول رو. اون افكتهايي كه از وسط مياد و ... رو نميدونم. سورس همين رو نداري؟ اگه داري كه با همين ميتوني بفهمي چه طور ميشه افكت هاي ديگه هم درست كرد.


  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    قم
    پست
    657

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک
    اين افكت ها با كد نويسي زياد سخت نيست ميشه با سايز و لوكيشن و .... اينا رو درست كرد. البته اون چهارتا افكت اول رو. اون افكتهايي كه از وسط مياد و ... رو نميدونم. سورس همين رو نداري؟ اگه داري كه با همين ميتوني بفهمي چه طور ميشه افكت هاي ديگه هم درست كرد.
    ببخشید ادرس یادم رفته بود

    http://www.codeproject.com/KB/cs/For...?display=Print

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    opacity توی Windows XP اصلاً درست جواب نمیده.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط FastCode مشاهده تاپیک
    opacity توی Windows XP اصلاً درست جواب نمیده.
    چرا؟
    من كه تا حالا نوشتم درست بوده. دو سه تا برنامه رو با Opacity هاي مختلف و همچنين همين روش بسته شدن نوشتم. مشكلي نديدم تا حالا.
    لطفا بگيد چه مشكلي؟


  23. #23
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط vandermond مشاهده تاپیک

    چرا؟
    من كه تا حالا نوشتم درست بوده. دو سه تا برنامه رو با Opacity هاي مختلف و همچنين همين روش بسته شدن نوشتم. مشكلي نديدم تا حالا.
    لطفا بگيد چه مشكلي؟

    موقعی که کامپیوتر ضعیف باشه من بارها دیدم که تصویر پره پره میشه و پشتش سیاه میشه و در لحظه آخر هم فرم یک لحظه نمایش داده میشه.
    من اینو توی چند تا برنامه توی 3 تا کامپیوتر دیدم.
    ولی با دستگاه ضعیفتر با ویندوز های دیگه با همون برنامه ها هیچ مشکلی وجود نداشته

  24. #24

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    ایشون دنبال افکت بر روی فرم هستند نه عکس! مثل افکتهای فرم تو لینوکس که با قر و فر باز و بسته میشن

    دقیقا

  25. #25

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط mahdi_7610 مشاهده تاپیک
    یه نمونه هم هست اینطوریه

    دستت درد نکنه
    اینو دیدم ولی حرفه ای تر از ایناااااااااااااااااااا

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    دکتر جان! دقت کن که این چیزی که میخواین تو مایه افکتهای لینوکس با دات نت به این راحتی نمیشه! چون کلاس فرم دات نت از کلاس بیس ویندوز رپ شده! یعنی برای چنین کاری باید از بیخ یه فرم نوشت! من میتونم عکس یا یه دکمه چهارم به بالای فرم اضافه کنم ولی اونجوری لرزوندن و قر دادن کار سختیه که هنگام رندر تصویر فرم باید انجام بشه!

  27. #27

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    دکتر جان! دقت کن که این چیزی که میخواین تو مایه افکتهای لینوکس با دات نت به این راحتی نمیشه! چون کلاس فرم دات نت از کلاس بیس ویندوز رپ شده! یعنی برای چنین کاری باید از بیخ یه فرم نوشت! من میتونم عکس یا یه دکمه چهارم به بالای فرم اضافه کنم ولی اونجوری لرزوندن و قر دادن کار سختیه که هنگام رندر تصویر فرم باید انجام بشه!
    دکمۀ چهارم واسه چی؟

    میشه کمکی کنی؟
    من اصلا سر در نمیارم!

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ایمان مدائنی
    تاریخ عضویت
    آذر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,463

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    بايد خودت افكت طراحي كني !
    اگه خيلي حرفه اي مي خواهي آدرس ايميلتو بده برات send كنم

  29. #29

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    باید به سراغ WIN32 و توابع اون بری.من تاحالا کامپاننتی برای این کار ندیدم اما اگر از دوستان کسی سراغ داره معرفی کنه تا همگی استفاده کنیم.

    این لینک را توقسمت URL از MSDN وراد کنید، چیز های جالبی براتون داره:
    ms-help://MS.MSDNQTR.v90.en/winui/winui/windowsuserinterface/windowing/windows/windowreference/windowfunctions/animatewindow.htm

    اما پیاده کردنش حوصله لازم داره که اگر اونقدری که به نظر میرسه مشتاق هستی براش وقت بگذار، به نتیجه میرسی.

    می تونی از WPF هم استفاده کنی :D
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار mostafa_shoakry
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    فعلا که ساکن اردبیلم
    سن
    36
    پست
    292

    Exclamation نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط Mani_rf مشاهده تاپیک

    می تونی از WPF هم استفاده کنی :D
    اییییییییول، زدی درست رو خال!!

    می تونی هم از WPF و هم از Microsoft expression blend هم استفاده کنی.

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار 2ndesigner
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    قائم شهر
    پست
    69

    Cool نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    بعد اینکه برنامت کامل شد می تونی یه عکس از فرم برنامه بگیری وبا یه برنامه ساخت GIF ، عکس رو با هر افکتی که دوست داری متحرک کن بعدش هم تو برنامه کدی وارد کن که این کار رو بکنه:
    1- یه پنل که رنگ background و TransparencyKey مساوی داشته باشه
    2-یه PictureBox که تصویرش همون تصویر متحرکه
    فقط همین به فکرم رسید...
    اگه نتونستی تصویر متحرک بسازی یه اسکرین شات از فرمت همراه با سایزش رو بذار شاید تونستم یه کاریش کنم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار cardano7
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    کارتون خواب
    پست
    473

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    به نظر من یک روش مناسب برای این کار استفاده از AnimateWindow هست که به این شکل قابل پیاده سازی هست:

    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    //this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    }

    const int AW_SLIDE = 0X40000;
    const int AW_HOR_POSITIVE = 0X1;
    const int AW_HOR_NEGATIVE = 0X2;
    const int AW_BLEND = 0X80000;

    [DllImport("user32")]
    static extern bool AnimateWindow(IntPtr hwnd, int time, int flags);

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_SLIDE | AW_HOR_POSITIVE);
    }
    }



    از مزایای این API این هست که همه کار رو خودکار انجام میده و چندین مد عملکرد داره.
    لازم به ذکر هست که این روش مشکلات خاص خودش رو داره. مثلا قاب دور فرم Animate نمی شه. البته می تونید در این زمینه در وب سرچ کنید. اگر راه ایده آلی پیدا کردید ما رو هم در جریان قرار بدید. من کد را به این شکل اصلاح کردم که تا حدودی برنامه را بهتر می کنه:

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2();
    f.Show();
    }

    const int AW_HIDE = 0X10000;
    const int AW_ACTIVATE = 0X20000;
    const int AW_HOR_POSITIVE = 0X1;
    const int AW_HOR_NEGATIVE = 0X2;
    const int AW_SLIDE = 0X40000;
    const int AW_BLEND = 0X80000;
    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
    private static extern int AnimateWindow(IntPtr hwand, int dwTime, int dwFlags);

    protected override void OnLoad(EventArgs e)
    {
    base.OnLoad(e);
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_ACTIVATE | AW_HOR_POSITIVE | AW_SLIDE);
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.Sizable;
    }
    protected override void OnClosing(System.ComponentModel.CancelEventArgs e)
    {
    base.OnClosing(e);
    if (e.Cancel == false)
    {
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_HIDE | AW_HOR_NEGATIVE | AW_SLIDE);
    }
    }
    }

    شاید بشه بهترش هم کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله cardano7 : چهارشنبه 13 مرداد 1389 در 07:29 صبح

  33. #33

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط iman_lovely666 مشاهده تاپیک
    بايد خودت افكت طراحي كني !
    اگه خيلي حرفه اي مي خواهي آدرس ايميلتو بده برات send كنم
    قربونت برم من الهی

    dr_jacky_2005@yahoo.com

  34. #34

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط ppgroup مشاهده تاپیک
    اییییییییول، زدی درست رو خال!!

    می تونی هم از WPF و هم از Microsoft expression blend هم استفاده کنی.
    توضیح بیشتر عزیزم

  35. #35

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط cardano7 مشاهده تاپیک
    به نظر من یک روش مناسب برای این کار استفاده از AnimateWindow هست که به این شکل قابل پیاده سازی هست:

    public partial class Form2 : Form
    {
    public Form2()
    {
    InitializeComponent();
    //this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    }

    const int AW_SLIDE = 0X40000;
    const int AW_HOR_POSITIVE = 0X1;
    const int AW_HOR_NEGATIVE = 0X2;
    const int AW_BLEND = 0X80000;

    [DllImport("user32")]
    static extern bool AnimateWindow(IntPtr hwnd, int time, int flags);

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_SLIDE | AW_HOR_POSITIVE);
    }
    }



    از مزایای این API این هست که همه کار رو خودکار انجام میده و چندین مد عملکرد داره.
    لازم به ذکر هست که این روش مشکلات خاص خودش رو داره. مثلا قاب دور فرم Animate نمی شه. البته می تونید در این زمینه در وب سرچ کنید. اگر راه ایده آلی پیدا کردید ما رو هم در جریان قرار بدید. من کد را به این شکل اصلاح کردم که تا حدودی برنامه را بهتر می کنه:

    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Form2 f = new Form2();
    f.Show();
    }

    const int AW_HIDE = 0X10000;
    const int AW_ACTIVATE = 0X20000;
    const int AW_HOR_POSITIVE = 0X1;
    const int AW_HOR_NEGATIVE = 0X2;
    const int AW_SLIDE = 0X40000;
    const int AW_BLEND = 0X80000;
    [DllImport("user32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
    private static extern int AnimateWindow(IntPtr hwand, int dwTime, int dwFlags);

    protected override void OnLoad(EventArgs e)
    {
    base.OnLoad(e);
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_ACTIVATE | AW_HOR_POSITIVE | AW_SLIDE);
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.Sizable;
    }
    protected override void OnClosing(System.ComponentModel.CancelEventArgs e)
    {
    base.OnClosing(e);
    if (e.Cancel == false)
    {
    this.FormBorderStyle = System.Windows.Forms.FormBorderStyle.None;
    AnimateWindow(this.Handle, 500, AW_HIDE | AW_HOR_NEGATIVE | AW_SLIDE);
    }
    }
    }

    شاید بشه بهترش هم کرد.

    مرسی
    این روش رو دیدم.ولی حرفه ای یعنی
    مثل طومار بسته بشه،
    منفجر شه،
    مثل ژله تکون بخوره،
    یه چیز توو مایع های لینوکس

  36. #36

    Thumbs down نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط 2ndsigner مشاهده تاپیک
    بعد اینکه برنامت کامل شد می تونی یه عکس از فرم برنامه بگیری وبا یه برنامه ساخت GIF ، عکس رو با هر افکتی که دوست داری متحرک کن بعدش هم تو برنامه کدی وارد کن که این کار رو بکنه:
    1- یه پنل که رنگ background و TransparencyKey مساوی داشته باشه
    2-یه PictureBox که تصویرش همون تصویر متحرکه
    فقط همین به فکرم رسید...
    اگه نتونستی تصویر متحرک بسازی یه اسکرین شات از فرمت همراه با سایزش رو بذار شاید تونستم یه کاریش کنم
    اصلا روش خوبی نیست به 1001 دلیل.
    1-برنامه 100 تا فرم داره.طرف هم میتونه هرجایی برنامه رو ببنده،پس میشه 100 تا GIF

    ...

    1001-طرف یک سری اطلاعات وارد میکنه،ولی عکس ما اون رو نداره،پس تابلو میشه

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار taghvajou
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    39
    پست
    571

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط dr_jacky_2005 مشاهده تاپیک
    یه چیز توو مایع های لینوکس
    مــــایــــــــع های لینوکس



    اون افکت های لینوکس، تو کلاس پایه فرم سیستم عامل نهادینه شده! کلاس فرم دات نت از کلاس بیس ویندوز رپ شده!

  38. #38

    Question نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    نقل قول نوشته شده توسط taghvajou مشاهده تاپیک
    مــــایــــــــع های لینوکس



    اون افکت های لینوکس، تو کلاس پایه فرم سیستم عامل نهادینه شده! کلاس فرم دات نت از کلاس بیس ویندوز رپ شده!
    نه پس،جامد های لینوکس

    بله،خبر دارم.منم نگفتم از کلاس های لینوکس استفاده کنیم که!
    گفتم یه چیز توو جامد های لینوکس

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار rezamansori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خوزستان - اهواز
    سن
    30
    پست
    140

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    تو تایمر بنویس :
    this.opacity-=.01;
    و در رویداد formClosing می تونی تایمر رو فعال کنی.

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار behnam25214
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    @-<-<
    پست
    338

    نقل قول: بسته شدن فرم با افکت

    سلام دوستان ببینید یه همچین چیزی میخوایید .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •