نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: generic چیست؟

  1. #1

    Question generic چیست؟

    سلام به همه
    اولا بگم که یک سرچی زدم تو سایت ولی چیزی درمورد اینکه generic چی هست پیدا نکردم ؟
    من می خوام بدونم جنریک چی هست و چیکار می کنه ، اینکه می گن مثلا generic list چه خواسیتی داره.
    اگر یک کتاب فارسی معرفی کنید که این مطلب و کلا مفاهیم جدید .net را داشته باشه خیلی ممنون میشم.
    تو اینترنت خیلی گشتم ولی همش کتاب ASPو C#‎‎ بود که تو هیچ کدوم این چیزا را ننوشته بود.
    البته انگلیسی هم بود بود .
    با تشکر.
    آخرین ویرایش به وسیله jafar007 : یک شنبه 03 مرداد 1389 در 15:45 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: generic چیست؟

    لیستی از اشیا که با ایندکس بهشون دسترسی داری و می تونی مرتب سازی داشته باشی و جستجو و ....
    توضیح زیر مربوط به Generic list است

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/6sh2ey19.aspx...

  3. #3

    نقل قول: generic چیست؟

    جنریک یعنی این که کلاسی تعریف کنید که نوع نداشته باشد مثل Generic List که نوع محتوان آن موقع تعریف لیست مشخص می شود، برخلاف لیست های معمولی که object قبول می کنند.
    هر کلاسی که جنریک باشه یعنی محتوای داخلی اون قابل تغییره. پشته ، صف ، لیست از جمله کلاس های جنریک در سی شارپ هستند.

    اینجا بیشتر توضیح داده، که جنریک چیست و به چه کار می آید:
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...8VS.80%29.aspx

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: generic چیست؟

    به صورت خلاصه Generic کدنویسی شما رو کم می کنه .چگونه؟
    در جنریک شما یک کلاس کلی رو می نویسید بدون اینکه برای یه نوع داده خاص باشه.
    مثلا کلاس جمع دو عدد که هم می تونه عناصر int داشته باشه هم float , decimal ,...
    این نوع برای ورودی و خروجی می تونه باشه.
    Generic در دات نت مفهومی شبیه templete ها در C++‎ داره.
    در کتاب آقای اسلام احمد زاده مطالب مفیدی هست.
    در آموزش های تصویری این سایت هم یه چیزایی هست اگه جستجو کنید.

  5. #5

    Question نقل قول: generic چیست؟

    خیلی ممنون از شما . توضیح های مختصر و کاملی بود.
    این آقای اسلام احمد زاده کتابش روی اینترنت هست یا باید از کتاب فروشی تهیه کنم. فقط اگر کتابی هست که تکنلوژی های دیگه .NET 4 یا 3.5 رو توضیح داده ممنون می شم معرفی کنید.
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vandermond
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    رايانه
    پست
    526

    نقل قول: generic چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط jafar007 مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون از شما . توضیح های مختصر و کاملی بود.
    این آقای اسلام احمد زاده کتابش روی اینترنت هست یا باید از کتاب فروشی تهیه کنم. فقط اگر کتابی هست که تکنلوژی های دیگه .NET 4 یا 3.5 رو توضیح داده ممنون می شم معرفی کنید.
    با تشکر
    دوست عزيز
    بله اين كتاب تو سايت موجود هستش. جستجو كنيد حتما مي يابيدش


    ويرايش: لينك توسط مديران سايت حذف شده. نميدونم چرا ولي خب شما ميتونيد تو بخش مقالات اون كتاب رو پيدا كنيد.(مگه لينك مشكل داشت)

    آخرین ویرایش به وسیله vandermond : یک شنبه 03 مرداد 1389 در 22:47 عصر دلیل: دليل حذفي كه علي كشاورز (از مديران) گفتند: حذف لینک Warez

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamid.shekasteh
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    192

    نقل قول: generic چیست؟

    کتاب هم در بازار موجوده.
    ضمن اینکه برای کامل تر شدن موضوع :
    در مورد مثال برای Generic باید بگم مثال درست(بهتر) تغییر مقدار دو متغیر است که برای این کاراستفاده ازGeneric باعث کوتر شدن کد نویسی می شود به مثال زیر توجه کنید:
    کد تغییر مقادیر دو متغیر هم نوع:

    private void Swap(ref int a, ref int b)
    {
    int temp = a;
    a = b;
    b = temp;
    }
    private void Swap(ref decimal a, ref decimal b)
    {
    decimal temp = a;
    a = b;
    b = temp;
    }
    private void Swap(ref float a, ref float b)
    {
    float temp = a;
    a = b;
    b = temp;
    }




    حالا به جای نوشتن این کد ها می توان با جنریک کار کدنویسی را کمتر کرد:
    دو خط آخر چگونگی استفاده از متد نوشته شده برای دو متغیر int می باشد:

    private void SwapByGeneric<T>(ref T a, ref T b)
    {
    T temp = a;
    a = b;
    b = temp;

    }


    int a = 1, b = 5;


    SwapByGeneric<int>(ref a, ref b);





    با این وجود برای همان مثال اول هم می توان از Generic استفاده کرد.

  8. #8

    نقل قول: generic چیست؟

    با تشکر از شما .
    اگر می شد دو سه بار تشکر می کردم . کارمو خیلی راه انداختید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار piroozman
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    48
    پست
    217

    نقل قول: generic چیست؟

    یه سری به این وبلاگ بزنی بد نیست
    یادداشت های یک برنامه نویس

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •