نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    دوستان دوباره سلام
    از پاسخ هایی که در پست قبلی دادید بی نهایت ممنونم! اصولا من در بحث اشاره گرها مشکلات جدی دارم!
    من نیاز به نوشتن یک تابع دارم به شکل زیر:
    char *FindSimilarity(char *firstText, char*SecondText); 


    که دو اشاره گر کاراکتری را بگیرد و کلمات مشترک بین دو اشاره گر را پیدا کند و آنها را در یک اشاره گر دیگر ذخیره کرده و به عنوان مقدار خروجی بفرستد!!!

    نیاز به نوشتن یک تابع به شکل زیر نیز دارم!

    int *pFindIteration(char *strPtr, string Text); 


    که یک اشاره گر کاراکتری شامل تعدادی کلمه را بگیرد به همراه یک رشته. سپس تعداد تکرار هر کدام از عناصر اشاره گر را در یک اشاره گر صحیح بریزد. به عنوان مثال تعداد تکرار اولین کلمه اشاره گر باید در اولین عنصر اشاره گر صحیح ریخته شود. به عبارت دیگر طول اشاره گر صحیح باید با طول اشاره گر کاراکتری برابر باشد. سپس این اشاره گر کارکتری برگردانده شود.


    بسیار ممنون می شم اگه کمکم کنید!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    شما در کدام قسمت از پیاده‌سازی آنها مشکل دارید؟

  3. #3

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    دوست عزیز بجای درگیر شدن با اشاره گر و خطاهای احتمالی ناشی از آن ، از نوع داده ای String و توابع

    کلاس String.h استفاده کنید .






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    دوست عزیز بجای درگیر شدن با اشاره گر و خطاهای احتمالی ناشی از آن ، از نوع داده ای String و توابع

    کلاس String.h استفاده کنید .


    دوست عزیز! حرف شما درست اما در قسمتی هایی از برنامه نمی توان از نوع داده string استفاده کرد! به خصوص وقتی می خواهیم مجموعه ای از کارکترها یا کلمات که تعداد آنها را نمی دانیم ذخیره کنیم.

    شما در کدام قسمت از پیاده‌سازی آنها مشکل دارید؟


    من در الگوریتم تشخیص تشابه کلمات مشکل دارم! البته خودم این توابع را پیاده سازی کردم که متاسفانه خطا دریافت می کنم.

  5. #5

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    به خصوص وقتی می خواهیم مجموعه ای از کارکترها یا کلمات که تعداد آنها را نمی دانیم ذخیره کنیم.
    اگه امکانش هست منظورتون رو با یه مثال مطرح کنید .

    فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    اگه امکانش هست منظورتون رو با یه مثال مطرح کنید .


    دوست عزیز!
    ممنون از راهنمایی و کمکتون
    مثلا در همون تاپیک قبلی خودم که دیروز مطرح کردم! ما یک رشته داریم و این رشته می تواند شامل n تا کلمه باشد. حالا می خواهیم این کلمات را دسته بندی کنیم. نمی توانیم ان کلمات را در یک رشته دیگر ذخیره کنیم. هدف تمایز کلمات و دسترسی به آن است پس مجبوریم از یک اشاره گر کاراکتری استفاده کنیم.

  7. #7

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    ما یک رشته داریم و این رشته می تواند شامل n تا کلمه باشد. حالا می خواهیم این کلمات را دسته بندی کنیم. نمی توانیم ان کلمات را در یک رشته دیگر ذخیره کنیم. هدف تمایز کلمات و دسترسی به آن است پس مجبوریم از یک اشاره گر کاراکتری استفاده کنیم.
    شما حالا با دستورات متفاوتی از جمله Strtok و ... بر اساس یک delimeter (کاراکتر جدا کننده) کلمات

    یک رشته که مثلا با فاصله از هم جدا شده اند ، رو استخراج میکنید . خوب حالا میتونید این کلمات رو

    قرار بدید در داخل یه vector ای از string ها ، بشکل زیر :


    #include <vector>
    #include <string>
    using namespace std;
    vector<string> v;



    که این روش امنیت ، انعطاف پذیری و کنترلش بالاتر و راحتتره .

    موفق باشید .






  8. #8
    کاربر دائمی آواتار emadfa
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    رشت
    پست
    193

    نقل قول: پیدا کردن کلمات مشترک اشاره گر کاراکتری

    شما حالا با دستورات متفاوتی از جمله Strtok و ... بر اساس یک delimeter (کاراکتر جدا کننده) کلمات

    یک رشته که مثلا با فاصله از هم جدا شده اند ، رو استخراج میکنید . خوب حالا میتونید این کلمات رو

    قرار بدید در داخل یه vector ای از string ها ، بشکل زیر :
    بله. حرف شما درسته! دوست من!

    اما متاسفانه یا خوشبختانه!!!! من هزاران خط از برنامم رو براساس همین اشاره گرهای کارکتری نوشتم و بازنویسی آنها خیلی زمان بره!

    به هر حال ممنون اما اگر هر کسی در نوشتن این دو تا تابع می تونه بهم کمک کنه ممنونش می شم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •