نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: جستجو با شرایظ خاص

  1. #1

    جستجو با شرایظ خاص

    سلام
    شاید سوالام کمی سخت باشه واسه همین میخوام با کمک شما حلش کنم
    این کد رو ببینید

    public class MapObjects
    {
    public mpoint Enp;
    public mpoint Stp;
    }
    public class mpoint
    {
    public double Y;
    public double x;
    }
    List<List<MapObjects>> g = new List<List<MapObjects>>();



    باید به ازای هر MapObjects ذخیره شده دو متغییر isedfree و isstfree بدست بیاد
    نحوه بدست اوردن:
    اگر یک MapObjects دارای نقطه مشترکی با MapObjects دیگر بود یکی از isedfree یا isstfree مقدار true میگیرد
    اگر نقطه stp ان با یکی از نقاط stp یا Enp ابجکت دوم منطبق بود isstfree false و در غیر اینصورت صحیح خواهد بود
    چجوری میتونم این جستجو رو با linq to object انجام بدم
    اینم رو بگم که جستجو باید در داخلی ترین لیست انجام بشه یعنی اعضای داخلی ترین لیست با هم مقایسه بشن
    آخرین ویرایش به وسیله saed2006 : دوشنبه 07 تیر 1389 در 14:12 عصر

  2. #2

    نقل قول: جستجو با شرایظ خاص

    یه سوال :
    چجوریر جستجو رو روی داخلی ترین لیست انجام بدم؟

  3. #3

    نقل قول: جستجو با شرایظ خاص

    List<List<MapObjects>> g = new List<List<MapObjects>>();
    bool isstfree = false;
    foreach (var item in g)
    {
    var item1 = item;
    var item2 = item;
    item1.ForEach(a => isstfree = item2.Any(b => a != b && a.Enp == b.Enp));//nogteye moshtarak
    item1.ForEach(a => isstfree = !(item2.Any(b => a != b && a.Stp == b.Stp || a.Stp == b.Enp)));
    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •