نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

  1. #1

    تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    منظور از مرجع به اشاره گر چیه و تفاوتش با اشاره گر به اشاره گر چیست؟
    لطفا اگر در این باره اطلا عاتی دارید همراه یک مثال من را راهنمایی کنید .ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saber187518
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    همین دور و برا
    پست
    311

    نقل قول: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    با سلام
    دوست عزیز حداقل من یکی که در مورد مرجع به اشاره گر چیزی نشنیدم.
    البته ممکنه که من بلد نباشم.
    ولی یک لطف کن و در مورد سوالت کمی بیشتر توضیح بده که شاید منظور شما چیز دیگه ای هست و ما متوجه نشدیم و البته باز هم تاکید میکنم که شاید من نمیدونم.
    و در مورد اشاره گر به اشاره گر.
    شما میتوانید یک متغیر با نام x را مثلا از نوع int داشته باشید و برای کار کردن با ان یک متغیر از نوع اشاره گر به آن تعریف کنید با نام p که آدرس متغیر x در درون متغیر p ذخیره میشود و اگر یک متغیر را تعریف کنید که آدرس یک اشاره گر را بتواند ذخیره کند در واقع شما یک اشاره گر به اشاره گر تعریف کرده اید.
    که هنگامی که بخواهید به طور غیر مستقیم بر رو ی حافظه کار کنید کاربرد خواهد داشت.
    یاعلی...

  3. #3

    نقل قول: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    یک مثال ساده و جامع از همه نوع اشاره گر ، اشاره گر مرجع ، اشاره گر معمولی ، اشاره گر به اشاره گر و ...


    #include <iostream>
    #include <conio>
    int main(){
    int a=4;
    int &b = a;
    a*=2;
    cout<<b<<endl;// b = 8
    //====================
    int *p = &a; //pointer to a
    int **p2 = &p;//pointer to pointer

    cout<<a<<endl;
    cout<<&a<<endl;
    cout<<p<<endl;
    cout<<p2<<endl;
    cout<<&p<<endl;

    getch();
    }


    موفق باشید .






  4. #4
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    س. دوست عزیز من جایی خوندم که نمیشه یک مرجع به اشاره گر تعریف کرد!! دلیلش یادم نیست!

  5. #5

    نقل قول: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    سلام سالار جان
    من از ویژوال سی ++ استفاده میکنم وقتی کد شما رو توی برنامه ریختم تا اجراش کنم 1 خطا داد
    که مال :
    #include <conio>
    اینم پیغام خطا هست :
    fatal error C1083: Cannot open include file: 'conio': No such file or directory
    بعدش اینو به :
    #include <conio.h>
    تغییر دادم ولی تعداد خطاهاش بیشتر شده
    میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟یعنی ویژوال این دستورات رو نمیشناسه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: تفاوت مرجع به اشاره گر با اشاره گر به اشاره گر

    اشاره‌گر: برای دسترسی به آدرس یک متغیر استفاده می‌شود.

    int i = 0;
    int* x = &i;
    آدرس متغیر i در مقدار متغیر x ذخیره می‌شود، پس x به i اشاره می‌کند.

    مرجع: یک نام مستعار برای دسترسی به خود متغیر است (نحوهٔ پیاده‌سازی آن توسط کامپایلر با کمک اشاره‌گر است).

    int i = 0;
    int& x = i;
    متغیر x مرجعی برای دسترسی به متغیر i است، متغیر x را می‌توان همان متغیر i دانست، آدرس متغیر x همان آدرس متغیر i است.

    اشاره‌گر به اشاره‌گر: متغیری است که آدرس یک اشاره‌گر را در خود نگهداری می‌کند.

    int i = 0;
    int* x = &i;
    int** m = &x;
    متغیر m آدرس متغیر x را در خود نگهداری می‌کند، پس آدرس متغیر m با آدرس متغیر x متفاوت است.

    مرجع به اشاره‌گر: یک نام مستعار برای دسترسی به یک اشاره‌گر است.

    int i = 0;
    int* x = &i;
    int*& m = x;
    آدرس متغیر m همان آدرس متغیر x است، می‌توان m را یک نام مستعار برای x در نظر گرفت.

    تفاوت اشاره‌گر با مرجع: مراجع نمی‌توانند مقدار NULL بگیرند، مراجع نمی‌توانند تغییر ارجاع دهند، آدرس مراجع همان آدرس متغیری است که به آن ارجاع می‌کنند:

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •