نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter na

  1. #1

    Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter na

    با سلام ...
    من يه گريد ويو دارم كه توي رويداد userDeletingRow اون كد نوشمكه وقتي يه سطر رو انتخاب مي كنم اون رو حذف كنه . ولي الان error ميده ................

    Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Parameter name: index

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار M.YasPro
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    Kernel
    پست
    1,171

    نقل قول: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Para

    سلام
    این ارور برای زمانی هست که شما ایندکسی از یک مجمو عه رو صدا میزنید که وجود نداره
    حالا کدتون رو ببینید که شاید یه سطری از گرید رو صدا می زنید که وجود نداره
    موفق باشید .

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    159

    نقل قول: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Para

    کسی هست بیشتر در مورد این خطا توضیح بده؟

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    نقل قول: Index was out of range. Must be non-negative and less than the size of the collection. Para

    دوست عزیز باید id اون سطر که باید کلید باشه رو بگیری بریزی تو یه متغییر پابلیک بعد بگی او سطری که idیش برابر با این متغییره رو حذف کن ارور ماله زمانی هستش که مقداری در پارامتر ریخته نشده یا ریخته شده عدد عجیب غریبیه....
    مثلا من خودم در متد زیر متغییر رو تعریف کردم

    public partial class Delete_Question : Form
    {
    public int memberid_delete;
    .
    .
    .
    .}


    بعد تو فرمی که grid توش هست تو رویداد کلیک دکمه حذف اینو نوشتم

    Delete_Question_Form dq = new Delete_Question_Form();
    dq.memberid_delete = Convert.ToInt32(grd_view_member.SelectedRows[0].Cells["id"].Value);


    بعد تو فرمی که ازم میپرسه میخوام پاک کنم یا نه اینو نوشتم


    SqlCommand cmd = new SqlCommand("DeleteMember", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@id", memberid_delete);
    con.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close()



    خلاصه یه جوری باید مقدار فیلد کلیدت رو تو یه متغیر نگه داری اگه داری از چند فرم استفاده میکنی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •