نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: Regular Expressions in ASP.NET

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    Lightbulb Regular Expressions in ASP.NET

    Regular expressions ها یک ابزار بسیار مفید برای کار با متن ها هستند. وقتی شمـا نیاز دارید که مقدار ورودی کـاربر رو اعتبار سنجی کنید یا دنبال فرمت خاصی در String هستید. یا می خواهید یک متن رو دوباره قالب یندی کنید می تونید از Regular expressionsها استفاده کنید.

    بخش اول :

    Quantifiers:
    Quantifiers یک راه ساده رو برای تعیین یک الگو (pattern) برای Regular expressions را فراهم می کنند که یک کاراکتر یا یک سری از کـاراکترها چند بار می تونن در متن تکرار بشن ، مثال :
    شناسه غیر صریح (non-explicit quantifiers) :

    1. * "0 یا بیشتر تکرار می شود"
    2. +"1 یا بیشتر تکرار می شود"
    3. ? "0 یا یک بار تکرار می شود "

    Quantifiers همیشه اشاره دارن به الگوی قبل از خود یعنی متنی که در سمت چپ آنها واقع شده ، مثال:



    شناسه صریح (explicit quantifiers) :
    بر این به مشخص کردن دقیق اینکه یک الگو داده شده چند بار در متن تکرار می شود از explicit quantifiers می توان استفاده کرد .
    explicit quantifiersها از براکت ها "{}" استفاده می کنند . برای مثال :

    · { x{5 حرف x در متن 5 بار تکرار شود
    · : x{5,}حرف x در متن 5 بار یا بیشتر تکرار شود
    ·
    : x{,5}حرف x در متن 5 بار یا کمتر تکرار شود
    ·
    : x{2,3}حرف x در متن 2 تا 3 بار تکرار شود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله z_bluestar : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 13:21 عصر

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    Regular expressions موضوع پر کاربرد و پر اهمیتی هست که تو سایت تاپیکی برای آموزش کاملش نبوده.
    خوشحال شدم که این تاپیک ایجاد شده.
    و امیدوارم که این آموزش ادامه هم داشته باشه.
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    بخش دوم:


    Meta characters:

    Meta characters به کاراکترهایی در ساختار Regular expressions گفته می شود که دارای معنایی خاصی هستن .

    · . (dot) : ساده ترین Meta characters می باشد که با هر کـاراکتری مصابقت دارد اما بیشتر با quantifiers با یک محدوده خاص استفاده میشه .
    · ^ : برای تطبیق دادن شروع یک متن با الگوی مورد نظر استفاده می شود
    · $ : برای تطبیق دادن پایان یک متن با الگوی مورد نظر استفاده می شود
    · | (pipe) : برای شرط Or استفاده می شود ببن دو عبارت
    · () : برای تعیین کردن یک گروه از کـاراکتر بعنوان یک الگو

    مثال :



    Character Classes:


    Character Classes با hard braces [ ]ها شناخته میشند آنها لیست ساده ای از کاراکتر ها هستند که می تونن تو یک موقعیت خاص استفاده بشن . نکته مهم :Character Classesها نمی تونن شامل یک کلمه , یک الگو یا یک حرف خاص باشند .

    مثلا برای تعیین کلاس ارقام می تونیم از Character Classesبه این شکل استفاده کنیم : [0123456789] برای نشون دادن یک rang از کاراکتر ها می تونیم از –استفاده کنیم مثال :[0-9],[a-z],[A-Z]

    همچنین شمـا می توانید از کاراکتر ^(carat) برای خنثی کردن یکسری کاراکتر استفاده کنید برای مثال [^aAeEiIoOuU] شامل همه کاراکتر ها بجز vowel character "aeiou" می شود

    به یاد داشته باشد که کاربرد کاراکتر ^ در Character Classes متفاوت با Meta characters می باشد

    مثال :








    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    بخش سـوم :
    Predefined Set Metacharacters

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    خود من هم آشنایی کـاملی با Regular Expressions نداشتم ولی وقتی یاد گرفتم گفتم اینجـا بذارم تا بقیه هم استفاده کنن .
    اگه از دوستان و اساتید محترم جایی در حرف های من رو دیدند که به نظرشون اشتباه اومد لطفا حتمـا بگند تا اصلاح کنم .

    امیدوارم بدرد بقیه دوستان هم خورده باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Nightbat
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    699

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    آقای راد یک کتاب خوب در این زمینه دارن که خیلی کمک می کنه، به دوستانی که می خوان یاد بگیرن پیشنهاد می کنم از اون استفاده کنن.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohsen.nsb44
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زیر اسمون خدا
    پست
    1,441

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط Nightbat مشاهده تاپیک
    آقای راد یک کتاب خوب در این زمینه دارن که خیلی کمک می کنه، به دوستانی که می خوان یاد بگیرن پیشنهاد می کنم از اون استفاده کنن.
    ميشه كتابشو واسه دانلود بزارين؟

  9. #9

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen.nsb44 مشاهده تاپیک
    ميشه كتابشو واسه دانلود بزارين؟
    واسه دانلود؟ شوخی می کنی؟
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=120542

  10. #10

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    سلام

    اين هم آموزش خوبيه ، بدردتون ميخوره .

    آموزش عبارات با قاعده. 600k rar

  11. #11

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک


    Meta characters:

    Meta characters به کاراکترهایی در ساختار Regular expressions گفته می شود که دارای معنایی خاصی هستن .

    · . (dot) : ساده ترین Meta characters می باشد که با هر کـاراکتری مصابقت دارد اما بیشتر با quantifiers با یک محدوده خاص استفاده میشه .
    · ^ : برای تطبیق دادن شروع یک متن با الگوی مورد نظر استفاده می شود
    · $ : برای تطبیق دادن پایان یک متن با الگوی مورد نظر استفاده می شود
    · | (pipe) : برای شرط Or استفاده می شود ببن دو عبارت
    · () : برای تعیین کردن یک گروه از کـاراکتر بعنوان یک الگو

    مثال :






    در ادامه توضيحات خوب دوستمون ، كاراكتر "\" يا Backslash كاربرد خاصي دارد و در صورتي كه بخواهيد در Expression تان از MetaCharacter ها هم وجود داشته باشد از اين بك اسلش استفاده ميشود ، به عبارتي معني خاص MetaCharacter ها را از بين ميبرد .
    مثلا همانطور كه در مثال دوستمون ميبينيد اگر بخواهيم هر متني كه باc:\ شروع شود با ^C:\\ برسي كنيم ( دو تا اسلش) .

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    Character Classes:

    Character Classes با hard braces [ ]ها شناخته میشند آنها لیست ساده ای از کاراکتر ها هستند که می تونن تو یک موقعیت خاص استفاده بشن . نکته مهم :Character Classesها نمی تونن شامل یک کلمه , یک الگو یا یک حرف خاص باشند .
    به عبارتي نميتونيم در Character Class ها نميتونيم يك كلمه يا Pattern رو براي جستجو تعريف كنيم ، تنها كاراكترهاي تنها مجاز است .

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    به یاد داشته باشد که کاربرد کاراکتر ^ در Character Classes متفاوت با Meta characters می باشد

    به عبارتي MetaCharacter ها ديگر اون معناي خودشون رو داخل ‍‌[] از دست ميدن . مثلا ديگر لازم نيست براي استفاده از متا كاراكترها از بك اسلش استفاده كنيد .

  12. #12

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    در تكميل مطالب دوست خوبمون لازمه كه چند جمله گفته بشه .

    تا اكنون ياد گرفتيم كه چطور از [0-9] براي مشخص كردن كاراكترهاي رقمي يا از
    [0-9a-zA-Z]
    براي كاركترهاي alphanumeric استفاده كنيم ولي همانطور كه ميبينيد استفاده از اونها كمي اضافه كاري هست ، پس ما از چند MetaCharacter از پيش تعريف شده استفاده ميكنم تا كارمون راحتت تر بشه .

    مثلا d مشخصه هر كاركتر رقمي هست يعني [0-9] يا w مشخصه هر كاركتر "حرفي عددي" يعني alphanumeric .
    كه بايد از
    [0-9a-zA-Z]
    استفاده ميكرديم .

    نكته قابل توجه ، همه اين كاركترهاي ويژه با بك اسلش استفاده ميشوند و همچنين تمامي اين كاراكترها در System.Text.RegularExpressions دات نت تعريف شده هستند . ممكن هست اينها در php يا ديگر زبانها همين معني را بدهند يا معني متفاوتي داشته باشند .
    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    بخش سـوم :
    Predefined Set Metacharacters

    احساس كردم جاي چند تا مثال خالي بود
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    این هم یه نمونه از کاربرد کلاس Regular Expressions در C#‎‎

        //Validate a string
    string ZipCode = "12345";
    String ZipRegex = @"^\d{5}$";
    if (System.Text.RegularExpressions.Regex.IsMatch(ZipC ode, ZipRegex))
    Response.Write("ZIP is valid!");
    else
    Response.Write("ZIP is invalid!");


    //Match a string
    string SearchString = "How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?";
    string MatchExpression = "wood";
    System.Text.RegularExpressions.MatchCollection matches = System.Text.RegularExpressions.Regex.Matches(Searc hString, MatchExpression);

    int MatchCount = matches.Count;
    string Matcheslabel = "";
    foreach (System.Text.RegularExpressions.Match match in matches)
    {
    Matcheslabel += "Found " + match.ToString() + " at position " + match.Index + ".<br>";
    }

    //Replace a string
    string NewString = System.Text.RegularExpressions.Regex.Replace(Searc hString, "wood" , "New Word");]

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    359

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    یک نمونه از کـاربرد Regular Expressions در Web form ها

    <table cellpadding="5" cellspacing="0" border="0">
    <tr>
    <td>Email:</td>
    <td><asp:TextBox id="EmailTextBox" runat="server" Width="238px"></asp:TextBox></td>
    <td>
    <asp:RequiredFieldValidator id="RequiredFieldValidator1" runat="server" ErrorMessage="Email required." Text="*" ControlToValidate="EmailTextBox" />
    <asp:RegularExpressionValidator id="RegularExpressionValidator1" runat="server" ErrorMessage="Invalid Email" Text="*" ControlToValidate="EmailTextBox" ValidationExpression="[\w-]+(?:\.[\w-]+)*@(?:[\w-]+\.)+[a-zA-Z]{2,7}" />
    </td>
    </tr>
    </table>

  15. #15

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    سلام ،

    اين هم يك Cheat sheet در مورد عبارات باقاعده كه از لينك معرفي شده توسط آقاي موسوي پيدا كردم ...

    اميدوارم بدردتون بخوره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار masoodp666
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    115

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    خیلی خوب بود و بسیار پر استفاده
    ممنون از همه دوستان

    این هم یه ذره مثال بیشتر و گویا تر

    http://www.regular-expressions.info/reference.html

  17. #17

    نقل قول: Regular Expressions in ASP.NET

    با سلام من میخام تو کاراکتر اینا نباشن : "/.,-" و...

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •