نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: دایره کردن فورم

  1. #1

    دایره کردن فورم

    من می خوام یه کاری کنم که فورمم مربع و مستطیل نمایش داده نشه و به صورت دایره و بیضی نمایش داده شود اگر کسی می تونه کمک کنه ؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم


  3. #3

    نقل قول: دایره کردن فورم

    این صفحه به درد من نخورد اینا فورم های مربع رو فقط کنارشون رو بیضی می کنند و من می خوام فورمم به صورت دایره نمایش داده شود

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم

    اگه حتی یکم کدهای مثال هایی که گذاشتم رو نگاه می کردی اینجوری نمی گفتی!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم


    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath path =
    new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    path.AddEllipse(0, 0, 300, 300);
    f.Region =
    new Region(path);
    f.Show()

  6. #6

    نقل قول: دایره کردن فورم

    نقل قول نوشته شده توسط s.khoshfekran مشاهده تاپیک

    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath path =
    new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    path.AddEllipse(0, 0, 300, 300);
    f.Region =
    new Region(path);
    f.Show()
    روی F که قرمز گردم error می ده

  7. #7

    نقل قول: دایره کردن فورم

    روش دیگری هم هست که میتونی فرمت را به هر شکلی که خواستی در بیاری.
    اول باید شکل فرم را توی یک برنامه گرافیکی مثل فتوشاپ طراحی کنی و قسمتهایی که نمیخواهی را باید transparent کنی (منظورم اینکه شفاف باشه) و بعد با فرمت png ذخیره کنی.
    سپس اون عکس رو به عنوان background فرمت قرار بدی.
    در مرحله بعد رنگ پس زمینه فرمت را به یک رنگ جیغ مثل قرمز تغییر بدی.
    در آخر خاصیت transpart فرمت رو برابر همون رنگ پس زمینه فرمت قرار بدی(همون رنگ قرمز).

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم

    بخدا یکم فکر کردن چیزه خیلی خوبیه!!
    Form1 f = new Form1()

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم

    دوست عزیز behrouz_n این راحی که شما گفتی بیشتر به درده Splash From میخوره!!

  10. #10

    نقل قول: دایره کردن فورم

    ببخشید که اینقدر عزیتتون گردم من تازه کارم من کد زیر رو نوشتم
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath path = new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    path.AddEllipse(0, 0, 300, 300);
    Form1 f = new Form1(path);
    f.Show();
    ولی خط قرمز رو error می ده یه سوال دیگه باید داخل رویداد paint فورم کد ها رو بنویسم .

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار s.khoshfekran
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    503

    نقل قول: دایره کردن فورم

    اینی که شما نوشتی میگی Error میده بنظرت شبیه چیزیه که من نوشتم برات ؟

    Form1 f =
    new Form1();
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath path =
    new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    path.AddEllipse(0, 0, 300, 300);
    f.Region =
    new Region(path);
    f.Show();

  12. #12

    نقل قول: دایره کردن فورم

    مشکل حل شد خیلی ممنون که کمک گردید .

    Form1 f = new Form1();
    System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath path = new System.Drawing.Drawing2D.GraphicsPath();
    path.AddEllipse(0, 0, 500, 500);
    Region r = new Region(path);
    this.Region = r;
    آخرین ویرایش به وسیله ramin149 : جمعه 31 اردیبهشت 1389 در 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •