نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو بین دو تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    جستجو بین دو تاریخ

    سلام
    من تو جدولم دو تا فیلد تاریخ دارم زمان شروع وزمان خاتمه میخواماز توی فرم از طریق
    یک maskبتونم تاریخ بین دو فیلد در جدول و سرچ کنه
    من 1 کاری کردم اما فکر کنم سینتکسش ایراد داره
    لطفا کمک کنید


    sql = "select * from tbl_info_backup where" & msk_txt_serch.Text & "betwin start_date and end_date"

  2. #2

    نقل قول: جستجو بین دو تاریخ

    اولا تکه کدت رو کامل قرار بده درون تگ کد.
    دوما شما باید اطلاعات رو فیلتر کنی به این صورت:
    بزرگتر مساوی تاریخ X و کوچکتر مساوی تاریخ y.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: جستجو بین دو تاریخ

    اینم کد ی که نوشتم
    end_dateوsatrt_dateفیلد های داخل جدول تاریخ داخل جدول هستند


    PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    ' sql = "select * from tbl_info_backup where" & msk_txt_serch.Text & "betwin start_date and end_date"
    sql = "select * from tbl_info_backup where end_date>=" & msk_txt_serch.Text & "<=start_date'"
    da_info_backup = New SqlDataAdapter(sql, cn)
    ds_backup.Clear()
    da_info_backup.Fill(ds_backup, "info_backup")
    If dg_archive.Rows.Count <= 0 Then
    MsgBox(" ", MsgBoxStyle.OkOnly, "")
    Else
    EndIf
    EndSub
    آخرین ویرایش به وسیله ma.andishe : سه شنبه 07 اردیبهشت 1389 در 14:07 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    302

    نقل قول: جستجو بین دو تاریخ

    کسی نیست کمکی بکنه؟

  5. #5

    نقل قول: جستجو بین دو تاریخ

    این مدلی بنویس درست میشه

    sql = "select * from tbl_info_backup where end_date>=" & msk_txt_serch.Text & "and " & msk_txt_serch.Text & "<=start_date )"


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •