نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: كم كردن حجم عكس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    كم كردن حجم عكس

    با سلام
    كسي ميدونه چه جوري ميشه حجم عكس و آورد پايين؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    به نظرم تنها راهش عوض کردن فورمت تصویره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    فكر نميكنم.بايد راه بهتريم باشه.

  4. #4

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    باید از الگریتم های پردازش تصویر استفاده کنید ،

    دنبال الگریتم کاهش حجم تصویر بگردین .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    سلام . با این کد میتونی اندازه عکس رو تغییر بدی که بواسطه اون سایز عکس هم تغییر میکنه ....

    Dim TNImage As System.Drawing.Image
    TNImage = Drawing.Image.FromFile("f:\1.jpg")
    Dim ss As New System.Drawing.Size

    Dim objimage As New Bitmap(TNImage, 800, 400)
    objimage.Save("f:\2.jpg")

    ولی کدی ننوشتم که سایز تصویر رو تغییر بده . امیدوارم به کارت بیاد .
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    تا عکسش چی باشه . در حالت عادی DCT.
    در شرایط خاص بایستی دید تا عکس چی باشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    حجم عکس

    اگه میخوای سایز عکس تغییری نکنه باید الگوریتم ذخیره کردن عکس رو عوض کنی ، الگوریتم عوض بشه یعنی فرمت عکس عوض بشه (هر فرمت عکسی یه الگوریتم برای خودش داره که طبق اون حجم و کیفیت عکس بسته به اون بالا یا پایین ذخیره میشه)

    روی سایتهای خارجی گشتم و بلاخره این سمپل رو نوشتم ، به شکل قابل توجهی حجم رو میتونه پایین بیاره ولی کیفیت عکس هم کم میشه.

    من برنامه رو تست کردم تصویرش رو اینجا گذاشتم ، فایل اصلیه من BMP بود ، همونطور که میبینید Jpeg از همه بهتر بوده ، در عین حال کیفیت از دید انسان خیلی کم نمیشه.



    همراه برنامه یه عکس هم گذاشتم که نتایج بالا حاصل تست روی اون عکس بود.

    لینک دانلود

    موفق باشید.

  8. #8

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    تصاویر jpeg قابل تنظیم هستند.
    اینجا رو ببین:
    http://open-source.blogfa.com/post-38.aspx

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    همیشه اینطوری نیست قربان .دوباره می گم در بعضی از تصاویر gif جواب بهتری میده بستگی به نوع تصویر داره.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار nima898
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بجنورد
    سن
    43
    پست
    258

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    من نرم افزار Picture.Reduce.Pro.v2.1-TE رو دانلود کردم که بدون اینکه کیفیت تصویر پایین بیاد تا جایی که بتونه رزولیشنشو کم کنه که قاعدتا حجم عکس هم کم میشه ولی کار نکرد
    باید نرم افزار جالبی باشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    نقل قول نوشته شده توسط sahele_sheni مشاهده تاپیک
    سلام . با این کد میتونی اندازه عکس رو تغییر بدی که بواسطه اون سایز عکس هم تغییر میکنه ....

    Dim TNImage As System.Drawing.Image
    TNImage = Drawing.Image.FromFile("f:\1.jpg")
    Dim ss As New System.Drawing.Size

    Dim objimage As New Bitmap(TNImage, 800, 400)
    objimage.Save("f:\2.jpg")

    ولی کدی ننوشتم که سایز تصویر رو تغییر بده . امیدوارم به کارت بیاد .
    موفق باشید
    من از كد شما استفاده كردم ولي مشكلي كه دارد اين است كه عكس را بر روي عكس ذخيره نمي كند.
    مثلا من مي خواهم عكسي كه با آدرس "f:\1.jpg" فراخواني كردم با همان نام ذخيره كنم نه اين كه يك نام جديد مثلا "f:\2.jpg" بدهم.
    خطا هم اين است:
    a generic error ocuured in GDI+.

    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

  12. #12

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    سلام
    میتونی از برنامه pixresizer استفاده کنی با هر نوع ÷سوند و هر سایز دلخواه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: كم كردن حجم عكس

    مي خواهم خودم برنامه بنويسم.نمي خواهم از چيزهاي آماده استفاده كنم.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: كم كردن حجم عكس


    Imports System.IO


    Try
    Dim TNImage As System.Drawing.Image
    TNImage = Drawing.Image.FromFile("i:\1.jpg")
    Dim objimage As New Bitmap(TNImage, 800, 400)
    TNImage.Dispose()
    File.Delete("i:\1.jpg")
    objimage.Save("i:\1.jpg")
    Catch ex As Exception
    MsgBox(ex.Message)
    End Try

    موفق باشید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •