نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: عدد اول

  1. #1
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    Thumbs up عدد اول

    برنامه ی که یک عدد از ورودی خوانده مشخص کند آن عدد اول است یااول نیست؟
    دوستان اینو خودم نوشتم نگاه کنید درسته یا نه

    #include<conio.h>
    #include<math.h>
    #include<stdio.h>
    void main()
    {
    int a,primenumber=n,R;
    R=a%n
    if(R==0)
    printf("zero");
    els
    print("one");
    {


    این برنامه دومه که نوشتم

    #include<math.h>
    #include<stdio.h>
    void main()
    {
    int x,y,R;
    x=7
    scanf(%d,y);
    R=x%y
    if(R==0)
    printf("prime number");
    els
    print("morkb number");
    }





    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : یک شنبه 05 اردیبهشت 1389 در 18:40 عصر دلیل: کدها را در تگ مربوط به کد قرار دهید /

  2. #2
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    نقل قول: عدد اول

    راستی دوستان عزیز من برنامه که می نویسم رو وقتی وارد قسمت سوال می کنم تغییر پیدا می کنه علتش چیه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    توی کامپیوتر
    پست
    282

    نقل قول: عدد اول

    با سلام.
    نه خیر عزیز دلم.
    این برنامه ای که شما نوشتید فقط مقایسه اش رو با عدد 7 انجام می ده.
    برای پیدا کردن اینکه یک عدد اول هست یا نه باید به تمام اعداد کوچکتر از خودش (از 2 تا n ) تقسیم کنیم اگر حتی به یکی از آنها بخش پذیر باشد عدد اول نیست در غیر اینصورت عدد اول هست.
    البته یک راه کوچکتری هم هست اینکه اعداد رو از 2 تا نصف عدد (یعنی n/2 ).
    و از این کوچکتر از 2 تا رادیکال n.

    که باید این رو توی یک حلقه ی for بنویسی مثل برنامه ی زیر.
    (چرا نوشتم مثل برنامه ی زیر؟ چون من معتقدم برای هر سوالی می شه به تعداد دلخواه برنامه نوشت.)
    #include<conio.h>
    #include<stdio.h>
    int main()
    {
    int n, a = 0;
    printf("Please enter your number\n");
    scanf("%d", &n);
    for(int i = 2; i < n/2; i ++)
    if (n % i == 0)
    {
    a = 1;
    break;
    }
    if(a == 0)
    printf("%8d is PRIME", n);
    else
    printf("%8d isn't PRIME", n);
    getch();
    return 0;
    }
    البته که این روش برنامه نویسی من هست و ممکنه که افراد دیگر طوری دیگر برنامه رو بنویسن که این به سلیقه، نوع سیستم، مقدار حافظه ای که قرار است اشغال شود، مقدار زمانی که از CPU گرفته شود و ... بستگی دارد.

    در ضمن دوست غزیز اگر شما کدهای خود را بین تگ [code] که در قسمت بالا با علامت <> آبی رنگ مشخص است بنویسید دیگر این اتفاق برای کدهای شما نخواهد افتاد.
    آخرین ویرایش به وسیله developing : دوشنبه 06 اردیبهشت 1389 در 18:38 عصر

  4. #4
    کاربر جدید آواتار RahimiAdel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    بندرعباس
    سن
    32
    پست
    22

    نقل قول: عدد اول

    سلام
    ممنون دوست عزیز از راهنمای مفیدت

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •