نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: کار با رنگ ها

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    Question کار با رنگ ها

    چه طوری میتونم توی c حاشیه مشکی دور مانیتور را رنگی کنم یعنی over scan را تغییر دهم؟
    ممنون میشم اگه کسی میدون من را راهنمایی کن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin1softco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    پای آن سرو بلند
    پست
    1,832

    نقل قول: کار با رنگ ها

    من یک سرچی زدم حاصلش این بود

    AH = 10h Select Colors in EGA/VGA
    AL = 1 BL = color register (0 - 15), BH = color to set
    AL = 2 ES:DX ptr to change all 16 colors and overscan number

    http://gd.tuwien.ac.at/languages/c/p...own/advcw1.htm

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: کار با رنگ ها

    نقل قول نوشته شده توسط amin1softco مشاهده تاپیک
    من یک سرچی زدم حاصلش این بود

    AH = 10h Select Colors in EGA/VGA
    AL = 1 BL = color register (0 - 15), BH = color to set
    AL = 2 ES:DX ptr to change all 16 colors and overscan number

    http://gd.tuwien.ac.at/languages/c/p...own/advcw1.htm
    ممنون از لطفتون این کد را میدونید به زبان سی چه طوری

  4. #4

    نقل قول: کار با رنگ ها


    _asm{
    mov ax , 10h ;
    } ;

  5. #5

    نقل قول: کار با رنگ ها

    یک مثال ساده :


    #include <stdlib>
    system("color 0A");






  6. #6
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: کار با رنگ ها

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    یک مثال ساده :


    #include <stdlib>
    system("color 0A");
    سلام ممنون اگه بخواهم این دستور را اجرا کنم نوشتن همین دستور کافی چون من برنامه را اجرا ردم پیغام
    unable to open "strdlib
    declaration incorectlly
    وابن نکته را هم بگم که خیلی وقت C++‎ کار نکردم
    ممنون میشم اگه من را راهنمایی کنید"

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: کار با رنگ ها

    من با دستور زیر میخواهم حاشیه مشکی دور مانیتور را تغییر بدهم اما زمانی که اجرا مینکنم هیچ تغییری نمیبینم
    #include <conio.h> /* needed for outp() */
    #include <stdio.h> /* needed for getchar() */
    #include <dos.h> /* for REGS definition */
    #define CSReg 0x3d9
    #define BLUE 1
    void cls()
    {
    union REGS regs;
    regs.h.ah = 15; int86( 0x10, &regs, &regs );
    regs.h.ah = 0; int86( 0x10, &regs, &regs );
    }
    main()
    {
    cls();
    printf("Press any key to set border color to blue.\n");
    getchar();
    outp( CSReg, BLUE );
    }

  8. #8

    نقل قول: کار با رنگ ها

    سلام ممنون اگه بخواهم این دستور را اجرا کنم نوشتن همین دستور کافی چون من برنامه را اجرا ردم پیغام
    unable to open "strdlib
    declaration incorectlly
    از چه کامپایلری استفاده می کنید ؟ من اینو با Borland تست کردم :

    اگه از DEV استفاده می کنید با یه h. دوباره کامپایل کنید .

    اگه از VC استفاده می کنید بجای stdlib از cstdlib استفاده کنید .

    دستور زیر فقط رنگ متن رو تغییر میدهد (به سبز ):


    system("color 0A")
    برای تغییر رنگ پشت زمینه (Back Color ) :

    مثال :


    #include <iostream>
    #include <conio>
    #include <stdlib>
    int main(){
    system("color 5E");
    cout<<"C++‎‎ World\n";
    getch();
    }
    خروجی در عکس ضمیمه .
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه






  9. #9
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: کار با رنگ ها

    نقل قول نوشته شده توسط salar_cpp_cs مشاهده تاپیک
    از چه کامپایلری استفاده می کنید ؟ من اینو با Borland تست کردم :

    اگه از DEV استفاده می کنید با یه h. دوباره کامپایل کنید .

    اگه از VC استفاده می کنید بجای stdlib از cstdlib استفاده کنید .

    دستور زیر فقط رنگ متن رو تغییر میدهد (به سبز ):


    system("color 0A")
    برای تغییر رنگ پشت زمینه (Back Color ) :

    مثال :


    #include <iostream>
    #include <conio>
    #include <stdlib>
    int main(){
    system("color 5E");
    cout<<"C++‎‎‎ World\n";
    getch();
    }
    خروجی در عکس ضمیمه .

    من از turbo C++‎ استفاده می کنم اما بازهم کتابخانه ها را نمیشناسد
    از تمام دستورات ایراد میگیره

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    سن
    43
    پست
    89

    نقل قول: کار با رنگ ها

    آقای مدیر که گفتند .h یادت رفت
    #include <conio.h>
    #include <stdlib.h>

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •