نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    سلام دوستان
    می خوام لینک اموزش ها ی فیلمهای ماکروسافت رو تو این تاپیک قرار بدم
    هر چند پیدا کردن این لینک ها راحت هست اما گفتم شاید به درد بعضی از دوستان بخوره

    بقیه دوستان هم اگه دوست داشتن لینک فیلم اموزشی رو بزارن از هر سایتی
    فقط لطف کنید این چند نکته رو رعایت کنید:
    1-لینک مستقیم باشه
    2-توضیحی کوتاه درباره لینک باشه
    3-عنوان اموزش هم قید بشه
    4-در هر پست فقط یک لینک بزارید
    با تشکر
    امیدوارم دوستان همکاری کنند و تاپیک پر باری بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی ماکروسافت

    How Do I: Work with Local Data?


    About this Video
    Visual Basic beginners will learn how to work with local SQL-Server Express database files in Visual Basic projects using Visual Studio.
    Presented by Beth Massi.s


    http://download.microsoft.com/downlo...hLocalData.zip

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Use Auto-Complete?





    About this Video
    Visual Basic programmers will see how to set up client side filtering and text editing using the Auto-Complete feature of the ComboBox and the TextBox.
    Presented by Beth Massi.
    Length: 7 minutes 50 seconds
    http://download.microsoft.com/downlo...toComplete.zip

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Add Validation

    Visual Basic programmers will see how to add field and row validation to an application in order to enforce business rules using the DataSet Designer and partial classes.
    Presented by Beth Massi.
    http://download.microsoft.com/downlo...Validation.zip

    ?


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Filter Data on the Client





    About this Video
    Visual Basic programmers will see how to set up data binding to achieve one-to-many filtering using a combobox which filters a grid. They will also see how to add a calculated column and how to format currency fields.
    Presented by Beth Massi.
    Length: 7 minutes 52 seconds
    http://download.microsoft.com/downlo...ManyFilter.zip



  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Get Started with LINQ







    About this Video
    Visual Basic programmers will learn how to write simple LINQ queries over objects by navigating files on the file system.
    Presented by Beth Massi.
    Length: 9 minutes 14 seconds


    http://download.microsoft.com/downlo...INQQueries.zip

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Digitally Sign Documents with the Signature of a Single Party?





    About this Video
    Learn how to add security to the applications you build with Visual Basic .NET and Visual C#‎ by digitally signing documents with the signature of a single party to ensure message integrity and authenticity. Will DePalo shows you how.
    Presented by Will DePalo.
    Length: 31 minutes 08 seconds


    http://download.microsoft.com/downlo...rity-Sign2.zip

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Email Unhandled Exceptions?





    About this Video
    Visual Basic developers will learn how to handle unhandled exceptions in their applications and how to email that information with a screen-shot of the application’s state using the System.Net.Mail namespace.
    Presented by Beth Massi.
    Length: 25 minutes 20 seconds

    http://download.microsoft.com/downlo...ptionEmail.zip

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Deploy Applications with ClickOnce?





    About this Video
    In this video Pat Tormey demonstrates the use of ClickOnce for application deployment.
    Presented by Pat Tormey.
    Length: 10 minutes 54 seconds

    http://download.microsoft.com/downlo...Deployment.zip

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: لینک مستقیم دریافت فیلم های اموزشی vb.net

    How Do I: Use the ClickOnce Deployment API to Update My App?

    About this Video
    In this video, Rob Windor shows you how to write code that uses the ApplicationDeployment class to check for updates based on an event or a timer.
    Presented by Rob Windsor.
    Length: 12 minutes 40 seconds

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •