نمایش نتایج 1 تا 34 از 34

نام تاپیک: برنامه نصب مشابه عملکرد installshield

  1. #1

    برنامه نصب مشابه عملکرد installshield

    با توجه به بحث دوستان در بخش بحثهای متفرقه و سوال اولیه من در گذشته در این سایت راجع به تغییر اتوماتیک کد یونیکد در قسمت تنظیمات مربوط به زبان در اول نصب برنامه بصورت اتومات این برنامه را با دلفی نوشتم مخصوص نصب برنامه های نوشته شده برای فاکس
    البته سورس آن را قرار دادم که اگر دوستان خواستند مثلا عکسش را عوض کنند بتوانند و درضمن حجمش کم باشد اگر کسی خواست بگه اصل فایل اجرای اش را برایش میل کنم
    تنظیمات برنامه در داخل فایل reg.cfg است
    سطر اول نام شاخه ای که تمامی اطلاعات و فایلها در ان قرار دارد (برنامه تمامی شاخه های تودرتوی این شاخه را اتومات می خواند)
    سطر دوم نام شاخه ای که برنامه در ان نصب شود
    سطر سوم نام اصل فایل اجرایی برنامه (جهت ایجاد ایکون در صفحه دسکتاپ و منوها)
    سطر چهارم نام ایکون
    سطر پنجم نام نرم افزار در صفحه اصلی برنامه نصب کننده
    سطر ششم نام شرکت یا شخص تولید کننده در صفحه اصلی برنامه نصب کننده

    نکات
    اگر شاخه system در کنار این برنامه باشد برنامه محتویات ان را به داخل شاخه سیستم 32 یا سیستم ویندوز کپی می کند (جهت فایلهای دی ال ال کمکی برنامه)
    اگر شاخه fonts در کنار برنامه باشد برنامه محتویات ان را در شاخه فونت ویندوز کپی و در رجیستری نام ان را ثبت می کند)
    اگر شاخه help در کنار برنامه باشد برنامه محتوی ان را که قسمت اصلیش باید به نام help.htm باشد را پس از نصب نمایش می دهد راجع به راهنمایی یا توضیحات برای نصب کننده)
    نکته اخر برنامه پس از تغییر مربوط به کد یونی کد برای حل مشکل راست به چپ در ابزار داخلی فاکس نیازمند راه اندازی مجدد سیستم می باشد که با سوال این خواسته را مطرح می کند)
    درصورت هرگونه اشکال یا تغییر پیغام بدهید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    سلام
    یعنی خودش فارسی رو نصب میکنه؟
    فایلهای Runtime ویژوال فاکس چی؟ باید بزاریم تو system؟
    اگر اصلش رو هم بفرستین ممنون
    واقعا خسته نباشید :flower: :موفق:
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  3. #3
    منظور از فارسی اینکه تنظیم یونی کد رو انجام می دهد (اون هم به عربی چون فارسی راست به چپ رو مشکل داره) بله
    فایلهای ران تایم رو اگر کنار اصل exe برنامه بزارید خوب بهتر است چون مستقل از ویندوز (یعنی وقتی ویندوز رو عوض کردی نیاز به نصب مجدد برنامه شما نیست) بهتر ولی اگر بخواهید اون فایلها در شاخه سیستم 32 ویندوز نصب بشه باید بزارید تو شاخه سیستم
    و برای صفحه کلید فارسی هم می تونید فایل مربوطه (فکر کنم kbdfa.dll باشه) را توی این شاخه بریزید
    در مورد اصلش هم حجم exe هشتصد کیلو و ظرفیت من هم تمام شده بخواهی برات ایمیل بزنم

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    پس این برنامه می تونه بعد از برنامه ستاپ اجرا بشه برای درست کردن right to left ؟
    منظورتون از صفحه کلید فارسی چیه؟ یعنی فقط صفحه کلید یا کلا فارسی رو هم نصب میکنه؟
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5
    همانطور که گفتم فایل مربوط به صفحه کلید (جهت فعال کردن صفحه کلید فارسی) را با توجه به قرار گرفتن در شاخه سیستم ویندوز فعال می شود .
    نه فقط صفحه کلید فارسی و تنظیمات راست به چپ (با توجه به انتخاب زبان یونی کد به زبان عربی) و نصب dll ها در شاخه سیستم و ساخت آیکون و... و خوب طبیعتا فایلهای و اطلاعات (که در شاخه های تودرتو ممکن است باشد) اصل برنامه را کپی می کند.
    (همان طور که در تیتر نیز گفتم تا حدی مشابه برنامه installshield با این توجه شکل و شمایل برنامه دست خودتان هست و همچنین متن های نمایشی و ...
    در ضمن آقای بی نیازی من آن را برای شما ارسال کردم اگر شما محدودیت حجمی ندارید و به نظرتان درست می باشد برای استفاده دوستان در سایت آپلود کنید خالی از لطف نیست

  6. #6
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    بله اما من هنوز بدلیل اینترنت سرعت خیلی بالایی که دارم هنوز نتونستم دانلود کنم :sorry:
    به محض دریافت حتما میزارم
    در ضمن اگر اینطوره خوب پس شما این رو کامل مثل اینستال شیلد کنید بزارید برای فروش خیلی خوبه
    یک فرهنگ سازی هم میشه هم کار فاکس پرو کارا راه میفته
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  7. #7
    خب برنامه اینستال شیلد دارای تنظیمات زیادی است (که به نظر من خیلی هاش بکار نمی آید و یا کمترین مورد استفاده را دارد ولیکن از جهت برنامه نویسی جهت ایجاد صفحه مشابه زمان زیادی می گیرد)
    هر قابلیت که مد نظر دوستان هست که فکر می کنند کاربردی است آن را اضافه کنم
    (مثلا ایراد شما نسبت به نصب اتومات فارسی در صورت عدم نصب قبلی پیشنهاد خوبی بود) (البته اگر قبلا نصب شده باشد و الان زبان دیگری فعال باشد سیستم همان فارسی را فعال می کند)

  8. #8
    پیشنهاد میکنم بجای اینکه خودتون یه برنامه نصب بنویسید از InnoSetup استفاده کنید. این برنامه نصب با دلفی نوشته شده و سورس اون هم به رایگان موجود هست.
    با استفاده از InnoSetup می تونید یه برنامه کوچیک بنویسید که بعد از نصب برنامه تنظیمات فارسی ویندوز رو فعال کنه:
    http://www.jrsoftware.org/isinfo.php


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  9. #9
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    این و دیگه آقا جواد باید زحمتش و بکشن چون من یکی که از delphi به اون حد سر در نمی آرم
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  10. #10
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    آقا جواد اگر ممکنه برای مثال لیست کلیه فایلهایی که باید کنار فایل اجرایی باشه رو بنویسید که فارسی رو هم نصب کنه ممنون
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  11. #11
    با تشکر از آقای علی کشاورز
    من اون برنامه رو دیدم خوب بود ولی من نپسندیدم (چون خیلی شلوغ و پلوغ بود) ولی از جمله مزایایش این بود که به هر قسمت که خواسته بودید می تونستید برنامه خودتون (سورس کد) رو اضافه کنید (مثل تغییر زبان و ..) ولی به علت صفحات زمینه و ... و از جمله نوشتن برنامه مشابه توسط خودم خوب بالطبع آن را نپسندیدم
    اما در رابطه با برنامه خودم در تایپک اول توضیح دادم (مشخصات فایل تنظیمات configoration) و بالطبع همان تنظیمات باید شاخه هایی وجود داشته باشد
    مثل من برای برنامه خودم (بانک اطلاعات پرسش و پاسخ) کلیه اطلاعات (که شامل شاخه های data,font,dll,txt ,image, html ) هستند با محتویاتش را داخل شاخه setup قرار دادم (وجود شاخه dll جهت فایلهای الزامی ضمیمه ویژوال فاکس می باشد تا علاوه بر نصب در شاخه سیستم ویندوز درصورتی که کاربر ویندوز را عوض کرد بدون نصب مجدد و با استفاده از کپی کردن محتویات شاخه dll در شاخه سیستم بتواند برنامه را مجددا اجرا کند) که همگی در داخل شاخه setup می باشد
    شاخه fonts که شامل فایلهای فونت فارسی بدر و هما و لوتوس و زر که مربوط به پارسا 2001 می باشند هست ( که شما هر فونتی را که خواستید می توانید بزارید و برنامه علاوه بر نصب آن را در رجیستری نیز نصب می کند)
    شاخه help که توضیحاتی راجع به برنامه به زبان Html در آن هست که برنامه بعد از نصب آن را به کاربر نمایش می دهد
    و اصل کاری شاخه system
    که شامل dlll های الزامی برای اجرای فاکس 9 (که شما با توجه به نسخه exe فاکستان می توانید آن را عوض کنید) می باشد علاوه بر آن فایل kbdfa.dll (صفحه کلید فارسی برای ویندوز xp) و فایل kbda1.dll (صفحه کلید فارسی برای ویندوز 98) هست که برنامه با توجه به نوع ویندوز آن را در شاخه مورد نظر (system .or. system32) کپی می کند
    و از آنجایی که تنظیم زبان را نیز خودش انجام می دهد
    پس از نصب هم صفحه کلید فارسی است (با توجه به کد نویسی api در داخل اصل برنامه (که با فاکس می باشد) و الزاما فونت فارسی که استفاده شده (که در لیست شاخه فونت باید باشد) به راحتی فارسی تایپ می کنید)

  12. #12
    مرسی اقای javad_hosseiny
    از فعالیت خوب شما در این بخش سپاسگذارم
    همچنین از آقایان بی نیاز و توکل که حوصله به خرج میدن و پاسخ کامل میدهند
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  13. #13
    از دوستان محترم که exe برنامه را برایشان ارسال کردم ممنون می شم که آن را در این قسمت upload کنند تا بقیه دوستان که درخواست کردند از آن استفاده کنند (دوست گرامی آقای بی نیاز ، رهرو و ... (البته در صورت تمایل و رضایت خودشان از برنامه)
    (چون حقیقت امر ارسال آن از طریق ایمیل برای دوستان (که درخواست کرده اند) زمان بیشتری می برد)

    (البته علت کار را نیز قبلا ذکر کردم (محدودیت 2 مگابایتی upload اطلاعات هر کاربر)

  14. #14
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    تا برم یک کافی نت با سرعت خوب حتما میزارم
    اینجا اوضاع سرعت خیلی خرابه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  15. #15

    برنامه مشابه اینستال شیلد

    نمونه برنامه اینستال شیلد

  16. #16

    برنامه اینستال شیلد

    به علت درخواست دوستان مجددا این فایل را آپلود می کنم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله javad_hosseiny : یک شنبه 26 تیر 1384 در 19:57 عصر

  17. #17

    تغییر در اینستال شیلد

    این برنامه را هم به درخواست برخی از دوستان جهت مواردی که بدون نیاز به برنامه نصاب فقط می خواهند که کدپیچ مربوط به عربی در یونی کد قسمت Langauge مربوطه در کنترل پنل ویندوز عوض شود آپلود کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  18. #18
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    ممنون لطف کردین
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  19. #19
    سلام
    پروژه خود را exe کردم ولی فقط روی کامپیوتر خودم کار میکند؟!! متوجه شدم باید یک سری فایلها ضمیمه را همراه برنامه( به غیر بانکهای اطلاعاتی ) در کامپیوتر طرف مقابل کپی نمایم این فایلها کدامند؟!!

  20. #20
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    Walkthrough: Creating a Visual FoxPro Application Setup Program Using InstallShield Express
    این تاپیک رو در فایل هلپ فاکس کامل بخونید
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  21. #21
    لیست فایلهای کمکی موردنیاز را می تونید از توی همون راهنمای فاکس پیدا کنید
    البته فکر کنم یکی از دوستان توی همین بخش نیز لیست این فایلها را گذاشته بود
    (البته این فایلها با توجه به نسخه ویژوال فاکس متفاوت هست)
    و سپس ....
    اگر شاخه system در کنار این برنامه باشد برنامه محتویات ان را به داخل شاخه سیستم 32 یا سیستم ویندوز کپی می کند (جهت فایلهای دی ال ال کمکی برنامه)

  22. #22
    سلام

    من سورس کد دلفی شما را نگاه کردم اگر میشه بگید توی فاکس پرو این کدها چطوریه؟

    توی Unit3.pas فکر کنم اینها انجام شده باشه.


    شما فقط رجیستری را تغییر میدهید یا کاری دیرگ هم باید بکنیم؟


    یه راه آسون هم دادن فایل reg است که من اون را به نصب کننده InstallShield اضافه کنم.


    در نهایت ممنونم.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  23. #23
    جهت انجام تنظیمات مربوط به زبان فارسی بله فقط رجیستری را دستکاری می کنم بقیه کارها را خود ویندوز انجام می دهد (چرا که نیاز به ریستارت سیستم جهت شناسایی زبان جدید می باشد) و این کار به راحتی در vfp انجام می شود (دستکاری رجیستری)
    و البته یکسری فایل (kdbfa.dll و ....) را نیز جهت صفحه کلید نصب (کپی در شاخه مربوطه) را نیز انجام می دهم
    و جهت نصب فونت ها نیز علاوه بر کپی در شاخه مربوطه نام آنها (نام واقعی فونت که در داخل آن می باشد) در رجیستری ثبت می کنم (که جهت فراخوانی این فونت ها نیاز به ریستارت مجدد سیستم نباشد)
    و البته یکسری ابزار و فایلهای ocx,dl..,... که موردنیاز برنامه هست را نیز پس از کپی رجیستری می کنم (که اگر بخواهید اینکار را در محیط vfp انجام دهید با فراخوانی فایل regsvr32 امکان پذیر است )
     run /n regsvr32.exe c:\windows\system32\comctl.ocx -s 

    و جهت کپی کردن فایلها (برنامه یا فونت یا ...) یا شاخه ها از آبجکت ObjectSystemFile که بصورت api می تونید اون را فراخوانی کنید استفاده کنید
    و جهت ایجاد آیکون و گروپ و ... نیز از طریق دستکاری (ایجاد آدرس و مقدار جدید) در رجیستری امکان پذیر است
    جهت فراخوانی قفل و ... که قبلا توضیح داده بودم که نهایتا به الگوریتم اختصاصی خودتان برمی گردد.

  24. #24
    سلام

    با عرض پوزش اگر ممکنه یک فایل reg برایم بگذارید.

    همچنین kbdfa.dll باید در system32 باشد؟
    من فونتهای را از طریق registry با برنامه آقای حیدری اضافه میکنم اما اگر شاخه فونت باز نشود آنها ثبت نمی شود!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    یه سوال : وقتی kbdfa رو حین کار ویندوز توی system32 می ریزیک خودش قبلی رو جایگزین می کنه فقط اگه در حالت safemode باشیم درست عمل می کنه . آیا این مشگل هم با این برنامه حل می شه ؟

  26. #26
    فایل reg مربوط به چه کاری؟
    (فکر کنم منظور من رو اشتباه برداشت کردید؟) (البته اگر منظورتون فایل reg که به محض اجرا خودش این تنظیمات (مربوط به فونت ) را انجام دهد (چرا که این هم یکی از راههای نصب فونتها می باشد) )
    برنامه بنده خودش در رجیستری این کار را انجام می دهد (مثلا همان کاری که قرار است در فایل reg ذخیره شود و به هنگام اجرا در رجیستری ویندوز اضافه شود)
    (نکته: به هنگام ثبت در رجیستری بایستی نام واقعی فونت را نصب کنید مثلا: bzarbd.ttf که نام فونتی که در بخش فونت ویندوز ذخیره می شود B Zar Bold می باشد)
    در رابطه با کپی کردن فایل kdbfa.dll نیز بله درست است که به هنگام اجرای نرمال ویندوز درصورت حذف یا جایگزینی پیش فرض خود را از نو نصب می کند. ولیکن مد نظر بنده بیشتر وجود صفحه کلید فارسی بود (نه یک صفحه کلید اختصاصی که توسط کاربر تغییر داده شده باشد و نهایتا بخواهد که آن را در سیستم نصب کند) که این کار نیز با تغییر زبان یونی کد ویندوز (عربی یا فارسی) و دیگر تنظیمات مربوط به تغییر زبان (از طریق رجیستری) خود به خود انجام می شود. (البته بعد از ریستارت سیستم)

  27. #27
    سلام

    منظورم فایل رجیستری است که تمام این تنظیمات را انجام بده.

    چون میشه به برنامه های نصب فایل رجیستری معرفی کرد گفتم.

    البته من برای درک موضوع می خواهم نه برای کار بالا.

    چون برنامه من وقتی اجرا می شود اینها را چک می کند و بعد بالا میاید.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    من منظورم صفحه کلید اختصاصی نبود آیا در حالت نرمال میشه توی این فایل رو جایگزین کرد که گچپژ درست بشه یعنی جاشون درست بشه

  29. #29
    سلام



    procedure NonUnicode_Lang(Language: TLanguageName);
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    with Reg do
    try
    RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Code Page',False) then
    case Language of
    Ar : begin
    WriteString('ACP','1256');
    WriteString('OEMCP','720');
    WriteString('MACCP','10004');
    CloseKey;
    end;
    Fa : begin
    WriteString('ACP','1256');
    WriteString('OEMCP','720');
    WriteString('MACCP','10004');
    CloseKey;
    end;
    En : begin
    WriteString('ACP','1252');
    WriteString('OEMCP','437');
    WriteString('MACCP','10000');
    CloseKey;
    end;
    end;//case

    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Lang uage',False) then
    case Language of
    Ar : begin
    WriteString('Default','0401');
    CloseKey;
    end;
    Fa : begin
    WriteString('Default','0429');
    CloseKey;
    end;
    En : begin
    WriteString('Default','0409');
    CloseKey;
    end;
    end;//case
    finally
    Reg.Free;
    end;//try..finally
    //end;
    end;



    ایا این قسمت فقط برای فارسی کردن کافی است؟ البته بعد از ری استارت سیستم.


    من از برنامه نصب استفاده نمی کنم چون خودم برای هر بار نصب یکسری تنظیمات دارم که داده هایم را خراب نکند.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  30. #30
    من منظورم صفحه کلید اختصاصی نبود آیا در حالت نرمال میشه توی این فایل رو جایگزین کرد که گچپژ درست بشه یعنی جاشون درست بشه
    بهتر است برای این منظور فایل دیگری که دارای آرایش مناسب حروف بر روی صفحه کلید هست را با یک نام دیگر در شاخه system32 ویندوز کپی کرده و سپس نام آن را به عنوان صفحه کلید فعال در رجیستری ویندوز ذخیره کنید.
    آدرس موردنظر برای تغییر دررجیستری:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\currentControlSet\Contro  l\Keyboard Layouts\00000429]
    "Layout Text"="farsi"
    "Layout Display Name"="@%SystemRoot%\\system32\\input.dll,-5124"
    "Layout File"="kbdfarsi.dll"

    که در اینجا مثلا نام فایل جدید صفحه کلید فارسی (که آن را مطابق میل تغییر داده اید) kbdfarsi.dll می باشد. (البته چندین نمونه مختلف (صفحه کلید فارسی تصحیح شده) برای این منظور در همین سایت وجود دارد .
    نکته: در زمینه حروف پژگچ موجود در صفحه کلید فارسی پیش فرض خود ویندوز نیز تنها دو حرف ژ و پ سرجای واقعی (واقعی که نمی توان گفت بلکه استاندارد قدیمی ) خود قرار ندارند و البته اکنون که بسیاری از کاربران نیز به این سبک آرایش حروف صفحه کلید عادت کرده اند.

    در رابطه با نمونه سورس کد جهت تغییر و تنظیم عربی و ... کد جدیدش که قابلیت تنظیم کشور ایران و دیگر تنظیمات مربوط به فارسی (عدد و تاریخ و ....) که مربوط به گزینه اول (regional options ) از آیتم Regional and language options را نیز دارد در اینجا قرار می دهم:


    procedure NonUnicode_Lang(Language: TLanguageName);
    begin
    Reg := TRegistry.Create;
    with Reg do
    try
    RootKey := HKEY_LOCAL_MACHINE;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Code Page',False) then
    begin
    case Language of
    Fa,Ar : begin
    if ReadString('ACP') <> '1256' then
    begin
    WriteString('ACP','1256');
    WriteString('OEMCP','720');
    WriteString('MACCP','10004');
    end;
    end;
    end;//case
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Lang uage',False) then
    begin
    case Language of
    Ar : begin
    if ReadString('Default') <> '0401' then
    WriteString('Default','0401');
    end;
    Fa : begin
    if ReadString('Default') <> '0429' then
    WriteString('Default','0429');
    end;
    end;//case
    if ReadString('0429') <> 'l_intl.nls' then
    WriteString('0429','l_intl.nls');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Lang uage Groups',True) then
    begin
    if ReadString('d') <> '1' then
    WriteString('d','1');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Nls\Loca le',True) then
    begin
    if ReadString('00000429') <> 'd' then
    WriteString('00000429','d');
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('SYSTEM\CurrentControlSet\Control\keyboard layouts\00000429',True) then
    begin
    if ReadString('Layout File') <> 'KBDFA.DLL' then
    WriteString('Layout File','KBDFA.DLL');
    if ReadString('Layout Text') <> 'Farsi' then
    WriteString('Layout Text','Farsi');
    CloseKey;
    end;
    RootKey := HKEY_CURRENT_USER;
    if OpenKey('Control Panel\International',False) then
    begin
    if ReadString('Locale') <> '00000429' then
    begin
    WriteString('iCalendarType','2');
    WriteString('iCountry' ,'981');
    WriteString('iCurrDigits','2');
    WriteString('iCurrency' ,'2');
    WriteString('iDate' ,'2');
    WriteString('iDigits' ,'2');
    WriteString('iNegCurr' ,'3');
    WriteString('iNegNumber' ,'3');
    WriteString('iTLZero' ,'1');
    WriteString('Locale' ,'00000429');
    WriteString('NumShape' ,'0');
    WriteString('s1159','ق.ظ');
    WriteString('s2359','ب.ظ');
    WriteString('sCountry' ,'Iran');
    WriteString('sCurrency','ریال');
    WriteString('sLanguage','FAR');
    WriteString('sLongDate','yyyy/MM/dd');
    // WriteString('sNativeDigits','0123456789');
    WriteString('sShortDate','yyyy/MM/dd');
    end;
    CloseKey;
    end;
    if OpenKey('Control Panel\International\Geo',False) then
    begin
    if ReadString('Nation') <> '116' then
    begin
    // WriteString('Nation','116');
    end;
    CloseKey;
    end;
    finally
    Reg.Free;
    end;//try..finally
    //end;
    end;
    //-------------------------------------

    که به هنگام پیاده سازی تغییرات چک می کند اگر قبلا دارای چنین تنظیمی بوده دیگه مقدار جدید را ذخیره نمی کند (چرا که بعضا حتی اگر مقدار قبلی چنین باشد در صورت تغییر سیستم نیاز به ریستارت پیدا می کند).
    و متن فایل رجیستری که برای این منظور هست (تغییر یونی به عربی, تنظیم نام صفحه کلید, تنظیمات مربوط به کشور ایران و ....) را نیز قرار می دهم تا دوستانی که مایل به ایمپورت آن به برنامه های نصب دیگر هستند استفاده کنند.

    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\SYSTEM\CurrentControlSet \Control\Nls\CodePage]
    "ACP"="1256"
    "OEMCP"="720"
    "MACCP"="10004"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Nls\Language]
    "Default"="0401"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Nls\Language Groups]
    "d"="1"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Nls\Locale]
    "00000429"="d"
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\keyboard layouts\00000429]
    "Layout File"="KBDFA.DLL"
    "Layout Text"="Farsi"
    [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International]
    "iCalendarType"="2"
    "iCountry"="981"
    "iCurrDigits"="2"
    "iCurrency"="2"
    "iDate"="2"
    "iDigits"="2"
    "iNegCurr"="3"
    "iNegNumber"="3"
    "iTLZero"="1"
    "Locale"="00000429"
    "NumShape"="0"
    "s1159"="ق.ظ"
    "s2359"="ب.ظ"
    "sCountry"="Iran"
    "sCurrency"="ریال"
    "sLanguage"="FAR"
    "sLongDate"="yyyy/MM/dd"
    "sShortDate"="yyyy/MM/dd"
    [HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\International\Geo]
    "Nation"="116"

  31. #31
    سلام

    ممنون! عالیه.
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  32. #32
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    تنظیم عربی در ستاپ برنامه

    سلام
    این فایل حاوی یک فایل پروژه اینستال شیلد ویرایش 5.0 هست که تغییرات لازم در رجیستری ویندوز جهت پشتیبانی عربی رو انجام میده.تغییرات رجیستری رو آقای حسینی زحمتشو کشیدن.
    لطفا امتحانش کنید تا اگر مشکلی بود برطرف بشه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  33. #33

    نقل قول: برنامه نصب مشابه عملکرد installshield

    جناب بي نياز ( حسيني ) اين فايل بالائي رو براي ورژن 3 هم داريد ؟ پسوندش بايد ism باشه . اين كه گذاشتيد ise هست.
    من هنوزم با انجام اين تنظيمات مشكل دارم. كسي ميتونه كمك كنه؟
    1- بررسي تيك خوردن Install filesfor complex script... و درصورت نياز نصب از روي سي دي
    2 - انتخاب Farsi جهت Regional option
    3 - انتخاب Arabic جهت Advanced
    4 - حذف كيبورد Arabic در Language
    5 - درصورت نياز ريست شدن سيستم

    از روي مواردي كه در پستهاي بالاتر جهت رجيستري داده شده كار كردم و تغييرات رو در اينستال شيلد اعمال كردم ولي بعد از انجام كارها Language Bar غيب شد و ب.ظ هم كه كنار ساعت سيستم هست تبديل به خط شد .

  34. #34
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107

    نقل قول: برنامه نصب مشابه عملکرد installshield

    تا اونجا که من کار کردم ويرايش 3 با رجيستري مشکل داره شما ميتونيد setup برنامه تون رو با ويرايش 5 بسازيد فقط در قسمت moduls فايلهاي ويرايش پايينتر رو انتخاب کنيد.
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

تاپیک های مشابه

  1. InstallShield
    نوشته شده توسط javid_p84 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 10 آبان 1387, 00:22 صبح
  2. با installshield خود دلفی یا installshield رایگان دیگر SQL Sever 2000 را setup کنم؟
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 03 خرداد 1387, 23:19 عصر
  3. باز هم موضوع تکراری InstallShield
    نوشته شده توسط vahid64 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 22:33 عصر
  4. نصب InstallShield 11.5
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 19
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 17:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •