نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرخش تصویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    Cool چرخش تصویر

    می خواستم بدونم چه جوری تو وی بی 9 تصویر رو بچر خونم؟
    من تو این زبان مبتدیم!

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: چرخش تصویر

    این کمکتون میکنه.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ricky22
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,591

    نقل قول: چرخش تصویر

    کار این کد اینه که عکس مورد نظرتون رو Rotate ( چرخش ) میکنه .
    اگه خواستید زاویه رو هم تغییر بدید توی اعدادی که داخل کد هست ، دست ببرید .
    کد:
    Dim Graphic As Graphics
    Graphic = Me.CreateGraphics
    '---------------------------
    Dim DestPoint As Point() = {New Point(100, 0), New Point(260, 50), New Point(100, 200)}
    'DestPoint = Destination Point
    '----------------------------
    'Adrese Aks Mored Nazare Khodetoon Ro Be Jaye ("c:\Your_Image.jpg") Bezarid .
    Dim NewImage As Image = Image.FromFile("C:\Your_Image.jpg")
    '-------------------------------------------------
    Graphic.DrawImage(NewImage, DestPoint)
    __________________

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amin_iman82
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    Visual Studio.net
    پست
    205

    نقل قول: چرخش تصویر

    اینم یه کد کامل تر و ساده تر
    فقط یک PictureBox روی فرم بذار.

    برای چرخش به حالتهای مختلف ، پارامتر تابع RotateFlip رو عوض کن.
    مسیر فایل رو هم یادت نره تغییر بدی.


    Dim img As System.Drawing.Image
    img = System.Drawing.Bitmap.FromFile("c:\Untitled.bmp")
    img.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipX)

    PictureBox1.Image = img

  5. #5

    نقل قول: چرخش تصویر

    سلام .
    با تشکر از دوستانی که جواب دادند .
    دوست عزیز قبل از این تاپیک ایجاد کنید یه جستجو میکردید .
    برنامه چرخش تصویر در 16 حالت
    موفق باشید ...........

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار earse+erse
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    ساري
    پست
    315

    نقل قول: چرخش تصویر

    دست همه درد نکنه

    ولی من می خواستم مثلا با زاویه 23 درجه تصویر رو به سمت چپ بچرخونم

  7. #7

    نقل قول: چرخش تصویر

    سلام. دستتون بابت این کد درد نکنه.

    اما من خواستم این کد رو واسه یه چیزی مثل کیلومتر سنج یا ساعت و... اینها استفاده کنم که متاسفانه مشکل بزرگی داره و اونم اینه که وقتی تصویر میچرخه کل مختصات left و top هم تغییر میکنه.


    میخواستم سوال کنم چکار باید کرد تا از این کد برای چرخوندن عقربه ی ساعت استفاده کرد بدون اینکه left عکس تغییر کنه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •