نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: فیبوناچی به صورت بازگشتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    فیبوناچی به صورت بازگشتی

    #include <iostream.h>
    int fib(int);
    int main()
    {
    int x;
    cout<<"number = ";
    cin>>x;
    cout<<fib(x);
    return 0;
    }
    //=======================
    int fib(int n)
    {
    if(n==1 || n==2)
    return 1;
    else
    return fib(n-1)+ fib(n-2);
    }

  2. #2

    نقل قول: فیتوناچی به صورت بازگشتی

    درخواست کد ممنوع ، فقط راهنمایی :

    کد شما با کمی تغییرات (تست شده ) :


    #include <iostream.h>
    #include <conio>
    int fib(int);
    int main()
    {
    int x;

    cin>>x;
    cout<<"number = ";
    cout<<fib(x);
    getch();
    return 0;
    }
    //=======================
    int fib(int n)
    {
    if(n==1 || n==2)
    return 1;
    else
    return fib(n-1)+ fib(n-2);
    }






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: فیبوناچی به صورت بازگشتی

    ميخوام سري كامل نشون بده

  4. #4

    نقل قول: فیبوناچی به صورت بازگشتی

    نقل قول نوشته شده توسط karim orooji مشاهده تاپیک
    میخوام سری کامل نشون بده
    دوست عزیز ، قرار نیست که همه چیز رو بصورت آماده تو اختیار آدم قرار بدن ، کمی باید از

    خودتون تلاش نشون بدین ، وقتی که جمله n ام رو بشه پیدا کرد ، با یه حلقه میشه سری رو

    تا جمله دلخواه (که قابل محاسبه باشد) محاسبه کرد !






  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: فیبوناچی به صورت بازگشتی

    سلام.

    لطفا بگید الگوریتم محاسبه فیبوناچی برای n بدون استفاده از تابع بازگشتی چه طوریه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    نقل قول: فیبوناچی به صورت بازگشتی


    int f1 = 1;
    int f2 = 1;
    int f3;
    while(1)
    {
    f3 = f2 + f1;
    f1 = f2;
    f2 =f3;
    }


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •