نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: dataset و xml

  1. #1

    dataset و xml

    قسمت اول:
    اگه میشه توضیح بدید چطوری می تونم یکی از دو کار زیر رو انجام بدم
    1. یک string با فرمت xml رو توی xmlReader بخونم
    2. یک string با فرمت xml رو توی textReader بخونم
    هر دوی این کارها برای اینه که یک جوری یک string با فرمت xml رو توی dataset با استفاده از متد xmlREader بخونم.اگه راه حل بهتری به نظرتون می رسه که چه بهتر.

    قسمت دوم:
    اگه میشه توضیح بدید چطوری می تونم یکی از دو کار زیر رو انجام بدم
    3. محتویات dataSet رو توی یک xmlWriter بنویسم و آن را به string تبدیل کنم
    4. محتویات dataSet رو توی یک textWriter بنویسم و آن را به string تبدیل کنم
    هر دوی این کارها برای اینه که یک جوری محتویات dataset رو با فرمت xml توی یک string ذخیره کنم

    حالا اگر کسی راه حل بهتری برای modify کردن attribute های element های xml که توی یک string قرار گرفته سراغ داره که دیگه از همش بهتره. نمونه محتویات string:
    <ROOT>
    <b t="1" p="789"/>
    <b t="2" p="645"/>
    <b t="3" p="456"/>
    <b t="4" p="546"/>
    </ROOT>

    شرمنده که زیاد شد :embr:
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    کلاس های XmlReader ، TextReader ، XmlWriter ، TextWriter همگی کلاس های abstract هستند.
    برای کارکردن و استفاده از این کلاس ها میبایست از فرزندان این کلاس ها مثل StringWriter یا XmlTextReader استفاده کنی.

    در مورد بخش اول :
    یک StringReader ایجاد میکنی ، این کلاس استرینگی رو که قراره داخلش ریخته بشه به عنوان پارامتر در متد سازندش دریافت میکنه .
    حالا میتونی اینStringReader رو به متد ReadXml دیتاست پاس بدی.


    در مورد بخش دوم :
    	Dim sb As New StringBuilder()
    Dim w As New (sb)
    Dim writer As New XmlTextWriter(w);
    dataset.WriteXml(writer,XmlWriteMode.WriteSche ma)
    MessageBox.Show(sb.ToString())


    حالا اگر کسی راه حل بهتری برای modify کردن attribute های element های xml که توی یک string قرار گرفته سراغ داره که دیگه از همش بهتره.
    خوب اینو اول میگفتی که من این داستانارو تعریف نکنم :wink:
    برای اینجور کارا بهترین گزینه کلاس XmlDocument هستش ،
    یه نمونه برای ویرایش attribute ها :
    	Dim doc As New XmlDocument()
    doc.Load(YourXmlReader) 'or something else
    doc("ROOT")("b").Attributes("t ").InnerText = "new value"

  3. #3
    این هم یک نمونه خوندن فایل xml ساده که فقط یک child به نام b زیر ROOT داره و 2 تا attribute هم به نام های k و t داره:
    نمونه node های آن:
    <ROOT>
    <b k="1" t="23"/>
    <b k="2" t="34"/>
    </ROOT>


    و کد مورد نظر: فرض کنید محتویات فایل XML درون متغیر InputXMLString خونده شده

    If Trim(InputXMLString) <> "" Then
    Dim xd As New Xml.XmlDocument
    xd.LoadXml(InputXMLString)

    Dim n As Xml.XmlElement = xd("ROOT")("b")
    While Not IsNothing(n)
    response.write ("k:" & n.Attributes("k").InnerText & " t: " & n.Attributes("t").InnerText & "<BR>")
    n = n.NextSibling
    End While
    xd.save(filename)
    END IF
    آخرین ویرایش به وسیله titbasoft : پنج شنبه 03 آذر 1384 در 08:29 صبح دلیل: درست کردن <>
    هر که بر مرکب باطل نشیند ، در سراى پیشمانى فرودش مى‏آورند

تاپیک های مشابه

  1. حذف یک فیلد از DataSet
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 30 مرداد 1386, 18:03 عصر
  2. ساخت سطر جدید در dataSet?
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 22:15 عصر
  3. دسترسی به محتوبات dataset از طریق کدنویسی
    نوشته شده توسط oghab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1385, 17:22 عصر
  4. Dataset بهینه
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 18:15 عصر
  5. فایل های DataSet.xsd
    نوشته شده توسط ali643 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •