نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کوچک کردن طول و عرض تصوير؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89

    کوچک کردن طول و عرض تصوير؟

    سلام چطور ميتونم height و width عکس رو در vb تغيير بدم؟ من فقط ميتونم رزولوشن رو تغيير بدم و نميتونم طول و عرض رو تغيير بدم.

    من با اين کار ميخوام عکس رو کوچيک کنم و تعداد پيکسل ها رو براي پردازش کم کنم مثلا عکسي که 800*600 هست رو به 300*400 تبديل کنم. تا پردازش سريع انجام بشه


    در ضمن من چطور ميتونم يه عکس رو سياه و سفيد مطلق کنم؟ من يه سرچ کردم تو همه اونا يا ميانگين ميگيره يا اينکه ضرب ميکنه. من ميخوام که همه پيکسل ها يا و0و0و0 باشن يا 255و255و255 در ضمن من hsi يعني ديد انساني رو توابعش رو بلدم ميتونم با hsi اين کار رو بکنم؟
    آخرین ویرایش به وسیله am_abbas65 : شنبه 07 آذر 1388 در 18:39 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    89

    نقل قول: کوچک کردن طول و عرض تصوير؟

    بابا اي مهندسان کسي نيست به اين بنده بيسواد چيزي ياد بده؟؟؟

  3. #3

    نقل قول: کوچک کردن طول و عرض تصوير؟

    ببین این تابع کارتو راه میندازه .

        Public Function resize(ByVal img As Image, ByVal w As Integer, ByVal h As Integer) As Image
    Using bmp2 As New System.Drawing.Bitmap(img, New System.Drawing.Size(w, h))
    bmp2.Save(My.Application.Info.DirectoryPath & "\Files\img.jpg", System.Drawing.Imaging.ImageFormat.Jpeg)
    PictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    Return System.Drawing.Image.FromFile(My.Application.Info. DirectoryPath & "\Files\img.jpg")
    End Using
    End Function

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •