نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: یک سوال کوچک (فیبو)

  1. #1

    یک سوال کوچک (فیبو)

    سلام
    من یک تابع فیبوناچی به صورت بازگشتی نوشتم
    حالا می خواهم تعداد فراخوانی تابع را برای هر عدد نشان دهد مثلا برای 5 تابع 15 بار فراخوانی می شود
    ولی در برنامه من عدد نامربوط منفی نشان می دهد
    می خواستم بدانم مشکل کجاست و اگر راه حلی به جز متغیر گلوبال دارید بگویید
    البته در حد ترم اول
    با تشکر
    علیرضا
    #include <iostream>
    using namespace std;
    int fibo(int n , long &counter)
    {
    counter++;
    if (n==0 || n==1)
    return n;
    else
    return fibo(n-1,counter)+fibo(n-2,counter);
    }
    int main()
    {
    int num,a;
    long count;
    cout << "please enter your fibonachi number: ";
    cin >> num;
    a=fibo (num,count);
    cout<< "fibo" <<"(" <<num << ")" << " is: "<< a<< endl;
    cout << count<<endl;
    return 0;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: یک سوال کوچک (فیبو)

    سلام . من این برنامه ی نوشته شده ی تو رو رو کامپایلر تست نکردم ولی همون اولش که اشتباه هست مهندس ! تو long count رو در main تعریف کردی و بدون اینکه بهش مقداری بدی فرستادیش به تابع fibo و اونجا هم هی ++ کردیش !

    یه سوال دیگه این کامپیوتر بدبخت برای محسابه ی جمله ی n ام نیاز به دونستن جمله ی اول و دوم داره که به ترتیب 1 , 2 هستند ولی من چیزیی ندیدم در برنامه ی تو . من یه نمونه از الگوریتم رو البته به روش غیر بازگشتی اینجا گذاشتم .تحت کامپایلر turbo C++‎ Dos

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=150444&page=6

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: پاسخ سوال

    خوب بیا برات گذاشتم. محاسبه ی جمله ی n ام دنباله ی فیبوناچی به روش بازگشتی به زبان سی پلاس پلاس تحت کامپایلر توربو سی پلاس پلاس داس !

    راستی یه سر به بلاگ من بزن خوشحال میشم : روباتیک و فن آوری های مرتبط: www.innovation.iranblog.com
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: یک سوال کوچک (فیبو)

    آقا دستت درد نکنه مشکل همان مقدار نداشتن count بود
    در ضمن تو if جمله صفر و یک تعریف شده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.soleimani
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    639

    نقل قول: پاسخ سوال

    نقل قول نوشته شده توسط khafan_bat مشاهده تاپیک
    خوب بیا برات گذاشتم. محاسبه ی جمله ی n ام دنباله ی فیبوناچی به روش بازگشتی به زبان سی پلاس پلاس تحت کامپایلر توربو سی پلاس پلاس داس !

    راستی یه سر به بلاگ من بزن خوشحال میشم : روباتیک و فن آوری های مرتبط: www.innovation.iranblog.com
    دوست عزیز حداقل اجازه می‌دادی که خودش بتونه از نظر syntax برنامش را درست کنه بعد شما درباره الگوریتم بهش کمک می‌کردی با این روش هیچ موقع بهش اجازه پیش‌رفت داده نمی‌شه حتی اگر این اجازه دست کسی به غیر از خودش نباشه ولی اینم مثل جریان برق می‌مونه همیشه نزدیک‌ترین راه را خواهد رفت حتی اگر منطقی نباشه یکم به فکر اون مهندسی که بهش گفتی باش, مهندس فردا سر کارش با یه مشکل برخورد می‌کنه شما هم احیانن یا نیستی یا با اون جور برنامه نویسی به شکل مورد نیاز بازارکار « منظور مخالف پروِژه‌های دانش‌گاه » آشنایی نداری و یا هر چیز دیگه حالا چه اتفاقی خواهد افتاد مهندس از کارش اخراج خواهد شد یا به شدت از سرعت پیش‌رفتش کاسته می‌شه چون به جای این‌که بهش یاد داده باشی که اگر قصد داشته یه متغیر را خارجی تعریف کنه نباید به صورت پارامترهای تابع main تعریفش کنه بهش کد مورد نیازش را هدیه دادی امیدوارم که به کسی بر نخوره فقط قصد کمک کردن داشتم موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: پاسخ سوال

    نقل قول نوشته شده توسط m.soleimani مشاهده تاپیک
    دوست عزیز حداقل اجازه می‌دادی که خودش بتونه از نظر syntax برنامش را درست کنه بعد شما درباره الگوریتم بهش کمک می‌کردی با این روش هیچ موقع بهش اجازه پیش‌رفت داده نمی‌شه حتی اگر این اجازه دست کسی به غیر از خودش نباشه ولی اینم مثل جریان برق می‌مونه همیشه نزدیک‌ترین راه را خواهد رفت حتی اگر منطقی نباشه یکم به فکر اون مهندسی که بهش گفتی باش, مهندس فردا سر کارش با یه مشکل برخورد می‌کنه شما هم احیانن یا نیستی یا با اون جور برنامه نویسی به شکل مورد نیاز بازارکار « منظور مخالف پروِژه‌های دانش‌گاه » آشنایی نداری و یا هر چیز دیگه حالا چه اتفاقی خواهد افتاد مهندس از کارش اخراج خواهد شد یا به شدت از سرعت پیش‌رفتش کاسته می‌شه چون به جای این‌که بهش یاد داده باشی که اگر قصد داشته یه متغیر را خارجی تعریف کنه نباید به صورت پارامترهای تابع main تعریفش کنه بهش کد مورد نیازش را هدیه دادی امیدوارم که به کسی بر نخوره فقط قصد کمک کردن داشتم موفق باشید.
    با حرفاتان موافقم ولی من برای همین موضوع مقدار ندادن یک روز الاف بودم در ضمن من که برنامه را نخواستم فقط خواستم ببینم که چرا این جوری می شه که خب خدارا شکرمتوجه شدم
    باز هم ممنون

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khafan_bat
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    منظومه ی شمسی-کره زمین-قاره ی آسیا-ایران-گیلان-لاهیجان
    سن
    34
    پست
    111

    نقل قول: یک سوال کوچک (فیبو)

    آقا اگه میدونستم اینطوریه جواب نمیدادم !!!

    شوخی کردم. من هم با نظر این دست عزیز موافقم. مرسی که تذکر دادی ولی من خودم شخصا طاقتم خیلی کمه .. !!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •