صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 45

نام تاپیک: کمک فوری:حل یک تمرین سی

  1. #1

    کمک فوری:حل یک تمرین سی

    من میخوام یه برنام بنویسم که دو عدد رو بگیره وعدد بزرگتر رو نمایش بده(بدون استفاده
    از IF)ممنون میشم جواب منو بدید

  2. #2
    سلام
    من کد basic این برنامه رو دارم میتونی تبدیلش کنی به ++C
    Dim N(-1 to 1) As Long
    Input "Enter two numbers: ", N(-1), N(1)
    Print N(Sgn(N(-1) - N(1))
    End

    :موفق:

  3. #3
    سلام
    من متاسفانه بیسیک بلد نیستم میشه یکی از دوستان اینو به زبانه سی برای من بنویسه؟ممنون میشم یا فقط راه حل و بگه که چی میشه من خودم مینویسم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    متن برنامه با خودت ولی فرمول اصلیش اینه:
    max = 0.5 * (a + b + abs(a-b));
    min = 0.5 * (a + b - abs(a-b));
    a و b دو عددند و abs تابع قدر مطلقه

  5. #5
    سلام
    آقای هادیان کد شما یک اشکال ریز داره و درست جواب نمیده من خواستم فرمولتون رو تصحیح کنم ولی چیزی به ذهنم نرسید
    لطفا اگر میتونید کد تصحیح شده رو خودتون بنویسید
    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    سلام
    ببخشید حواسم نبود
    تصحیح شد

  7. #7
    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    int main(){
    int a,b,max;
    printf("vared kon do adad:");
    scanf("%d%d",&a,&b);
    max=a>b?a:b;
    printf("max=%d",max);
    getch();
    return 0;
    }

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_hadian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    292
    max=a>b?a:b;
    دوست عزیز آقای shahram126 گفتند :
    (بدون استفادهاز IF)
    منظور همون فرموله وگرنه استفاده از علامت سؤال شکل دوم دستور if‌است

  9. #9
    ممنون از همه دوستان .

  10. #10
    با استفاده از عملگر
    ؟:
    :sunglass:

  11. #11
    با استفاده از عملگر
    ؟:
    دوست عزیز این که همون if هستش. :kaf:
    دقت میکردی در بالاتر این روش مطرح شده بود و اشتباه بودن اوون ذکر شده بود

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    با سلام.
    این روشهایی که دوستان نوشته اند راه حل واقعی مساله نیست زیرا باز هم از if استفاده شده است فقط این if داخل تابع قدر مطلق قرار دارد.
    البته درست است که مستقیما بزرگ و کوچک بودن در آن تست نمی شود ولی if دارد و شما از امکانات کم استفاده بهینه کرده اید و این مطلب قابل تحسین است و این کار در برنامه نویسی کاربرد خوبی دارد نشان دهنده توانایی برنامه نویس است.
    البته اگر این یک تمرین دانشگاهی است به نظرم جواب دوستان درست است. ولی اگر راه حل واقعی آن که از if استفاده نکند و مثلا از shift و چهار عمل اصلی استفاده کند به نظر من ممکن نیست.

    :موفق:

  13. #13
    این روشهایی که دوستان نوشته اند راه حل واقعی مساله نیست زیرا باز هم از if استفاده شده است فقط این if داخل تابع قدر مطلق قرار دارد.
    در انواعی که برای ذخیره سازی اعداد منفی از بیت آخر به عنوان فلگ استفاده میکنند میشه عمل تابع قدر مطلق رو با shl و سپس shr شبیه سازی نمود.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    ممنون
    ولی فکر می کنم الان به طور عملی از روش متمم 2 در کامپیوتر ها استفاده می شه.

  15. #15

  16. #16
    qsort چطوره؟
    میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدید این جمله اصلا یعنی چی؟
    (خوبه سلام میرسونه :) )

  17. #17
    سلام

    تابع qsor چهار آرگومان می گیره اولی آرایه ای که بخواهیم مرتب کنیم (مثلا آرایه)دومی سایز موارد مرتب شونده سومی سایر نوع داده ای که مرتب میشه (مثلا سایز داده نوع اینت) و چهارمی تابعی که روتین ترتیب رو داره شما می تونید از هلپ استفاده کنید.

    فرضا وقتی آرایه ای که دو عنصر را دارد را مرتب کرد عنصر اول رو چاپ کند. البته بنظرت راه حل جالبی نیست .

    :embr:
    موفق باشید.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار بمب منطقی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    شمال-ایران
    پست
    1,049
    Quick Sort و کلا تمام روشهای مرتب سازی از دستورات شرطی استفاده می کنن. :wink:
    بهترین روش همین بود :
    max = 0.5 * (a + b + abs(a-b)); 
    min = 0.5 * (a + b - abs(a-b));

    البته چون ABS نیز از if استفاده میکنه به جای اون همونطوری که مدیر عزیز بخش گفتن ، SHR و SHL پیشنهاد میشه.

  19. #19
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    از شیفت نمی شه استفاده کرد می تونید امتحان کنید اگر عدد 1- را به صورت مثبت(یا Hex) چاپ کنید 255 یا همان 11111111 خواهد بود (به نوع char تبدیل شود) یعنی به صورت متمم 2 ذخیره می شوند اگر برای این راه حلی بفرمایید.
    یعنی اگر از شیفت استفاده کنیم 1- به عدد 127 تبدیل می شود نه 1+
    :موفق:

  20. #20

    Re: کمک فوری:حل یک تمرین سی

    نقل قول نوشته شده توسط shahram126
    من میخوام یه برنام بنویسم که دو عدد رو بگیره وعدد بزرگتر رو نمایش بده(بدون استفاده
    از IF)ممنون میشم جواب منو بدید
    #include <stdio.h>
    #include <conio.h>
    void main(){
    int x,y;
    printf("please Enter 2 integer number:"(;
    scanf("%d%d",&x,&y(;
    x=x>y?x:y;
    printf("\nthe bigger number is%d",x(;
    getch();
    {

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط small_programmer
    از شیفت نمی شه استفاده کرد می تونید امتحان کنید اگر عدد 1- را به صورت مثبت(یا Hex) چاپ کنید 255 یا همان 11111111 خواهد بود (به نوع char تبدیل شود) یعنی به صورت متمم 2 ذخیره می شوند اگر برای این راه حلی بفرمایید.
    یعنی اگر از شیفت استفاده کنیم 1- به عدد 127 تبدیل می شود نه 1+
    :موفق:
    NOT

  22. #22
    نقل قول نوشته شده توسط small_programmer
    از شیفت نمی شه استفاده کرد می تونید امتحان کنید اگر عدد 1- را به صورت مثبت(یا Hex) چاپ کنید 255 یا همان 11111111 خواهد بود (به نوع char تبدیل شود) یعنی به صورت متمم 2 ذخیره می شوند اگر برای این راه حلی بفرمایید.
    یعنی اگر از شیفت استفاده کنیم 1- به عدد 127 تبدیل می شود نه 1+
    :موفق:
    عملگر NOT

  23. #23
    سلام.خسته نباشید.2تا سوال داشتم:1)تفاوت مرتب سازی به روش binary sort و bubble sort چیست؟
    2)برنامه ای بنویسید که 1 ماتریس را بخواند و دترمینان آن را محاسبه نموده و معکوس آن ماتریس را چاپ کند.
    خودم فکر میکنم اگر اول ماتریس رو مثلثی کنیم بهتر باشه.
    پیشاپیش از کمک شما سپاسگزاری میکنم.

  24. #24
    :strange:

  25. #25
    :strange:

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط frd
    با استفاده از عملگر
    ؟:
    :sunglass:
    :strange:

  27. #27
    hi
    chera kasi javabe so'alamo nemide?!
    ok
    khob eshkal nadare!!!!!!!!! :cry:
    so'ale 2) ro miporsam shayad faraji shod!
    پیاده سازی مسئله ی برج هانوی و محاسبه ی تعداد انتقالات به همراه زمان مربوطه به اجرای برنامه
    تشکر :wise1:

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار aakh1361
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران - سه راه افسریه - شهرک کاروان
    پست
    380
    نقل قول نوشته شده توسط موسی خواه
    hi
    chera kasi javabe so'alamo nemide?!
    ok
    khob eshkal nadare!!!!!!!!! :cry:
    so'ale 2) ro miporsam shayad faraji shod!
    پیاده سازی مسئله ی برج هانوی و محاسبه ی تعداد انتقالات به همراه زمان مربوطه به اجرای برنامه
    تشکر :wise1:
    دوست من برای این کسی جواب نمیده که سوالات شما ربطی به این تایپ ندارد
    :sorry:

  29. #29
    کاربر تازه وارد آواتار small_programmer
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    81
    با سلام مخصوصا خدمت دوست عزیز جناب سپیدار
    این روش که شما گفتی از عملگر NOT استفاده کن خوب کار قدر مطلق را که انجام نمی دهد یعنی اگر عدد مثبت باشد not آنرا برمی‌گرداند که مطلوب نیست.
    روش قبلی شما که بیت علامت را صفر می کردی خوب درست کار می کرد برای وقتی که از بیت علامت برای اعداد منفی استفاده می شد ولی برای متمم دو که بطور عملی در کامپیوترها استفاده می شود روشی ارایه ندادی.
    توضیح: روش متمم دو یعنی برای نمایش منفی یک عدد آنرا not می کنیم و سپس با یک جمع می کنیم.
    :موفق:

  30. #30
    ba arze salam.
    man fekr mikonam varede ghesmate (کمک فوری:حل یک تمرین سی) shodam.
    banabar in aslan manzoore shoma aghaye mohtaram ro motevajeh nemisham.
    bebakhshid soalha be chi bayad rabt dashte bashe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????? :mad: :

  31. #31
    دوست من برای این کسی جواب نمیده که سوالات شما ربطی به این تایپ ندارد
    ایشون قسمت درستی رو برای پرسیدن سوالشون انتخاب کردن ولی مشکلی که هست اینه که ایشون 2 تا برنامه رو معرفی کردن وسورس رو میخواهن. معمولا در این سایت یا روی نکات ریز یا برنامه نویسی و یا روی الگوریتم ها و یا نکاتی از این قبیل بحث میشه به خاطر همین کسی به این سوال جواب نداده.

    1)تفاوت مرتب سازی به روش binary sort و bubble sort چیست؟
    چیزی به نام باینری سورت وجود نداره اون جستجوی باینری است نه مرتب سازی باینری. در مورد مرتب سازی حبابی یا bubble sort و دیگر روشهای سورت هم در این سایت زیاد بحث شده با کمی جستجو پیدا میکنید :wise1:

    پیاده سازی مسئله ی برج هانوی و محاسبه ی تعداد انتقالات به همراه زمان مربوطه به اجرای برنامه
    من این برنامه رو نوشتم ولی متاسفانه سورس اون الان در دسترس من نیست تا هفتهی دیگه برات توی همین قسمت upload میکنم
    :موفق:

  32. #32
    دوست من برای این کسی جواب نمیده که سوالات شما ربطی به این تایپ ندارد
    ایشون قسمت درستی رو برای پرسیدن سوالشون انتخاب کردن ولی مشکلی که هست اینه که ایشون 2 تا برنامه رو معرفی کردن وسورس رو میخواهن. معمولا در این سایت یا روی نکات ریز یا برنامه نویسی و یا روی الگوریتم ها و یا نکاتی از این قبیل بحث میشه به خاطر همین کسی به این سوال جواب نداده.

    1)تفاوت مرتب سازی به روش binary sort و bubble sort چیست؟
    چیزی به نام باینری سورت وجود نداره اون جستجوی باینری است نه مرتب سازی باینری. در مورد مرتب سازی حبابی یا bubble sort و دیگر روشهای سورت هم در این سایت زیاد بحث شده با کمی جستجو پیدا میکنید :wise1:

    پیاده سازی مسئله ی برج هانوی و محاسبه ی تعداد انتقالات به همراه زمان مربوطه به اجرای برنامه
    من این برنامه رو نوشتم ولی متاسفانه سورس اون الان در دسترس من نیست تا هفتهی دیگه برات توی همین قسمت upload میکنم
    :موفق:

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار aakh1361
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران - سه راه افسریه - شهرک کاروان
    پست
    380
    سلام
    اقا امید مثل اینکه اشتباه متوجه شدید
    منظور من این بود که در این تایپ بحث بر روی پیدا کردن عدد بزرگتر یا کوچکتر بود و سوال ایشون خارج از بحث بود
    ولی نگفتم که سوال اقای موسی خواه به این سایت ربطی نداشته !!

  34. #34
    در هر صورت سوال ایشون هم به این تاپیک که حل یک تمرین سی بود ربط داشت.
    ولی شاید هم حق با شما باشه :موفق:

  35. #35
    http://ers.msk.ru/algo/hanoy.c







    #include <stdio.h>
    #include <stdlib.h>
    #define NUM 3

    void move(int m,int a,int b){
    int c;
    if(m==1){printf("do %d -> %d\n",a,b);}
    else
    {c=6-a-b;move(m-1,a,c);move(1,a,b);move(m-1,c,b);};};

    void main(){move(NUM,1,2);};






    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  36. #36
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  37. #37
    ba arze salam
    haman toor ke ghablan ham goftam pishapish az komak shoma doostan
    tashakor mikonam
    dar zemn man khanoome moosakhah hastam na agha!
    ba tashakor.
    pirooz bashid

  38. #38
    اگر ممکنه لطف کنید و از این به بعد فارسی بنویسید.

    dar zemn man khanoome moosakhah hastam na agha
    حالا چه فرقی میکنه :wink:

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار Armanprogrammer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    کرج
    پست
    109
    این با سی
    (a>b?max=a:max=b) :موفق:

  40. #40

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •