نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فیبوناچی

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زیر سایه حق
    پست
    16

    Post فیبوناچی

    سلام
    می خوام جمله nام دنباله فیبوناچی واسم چاپ بشه.یه چیزایی نوشتم ولی موقع اجرا داخل حلقه که میره دیگه بیرون اومدنش با خداست و همه جملههای این دنباله رو می نویسه من فقط می خوام جمله nام نوشته شه
    میشه اشکال این برنامه رو بهم بگین؟
    این که i رو از3شروع کردم درسته؟چون جملات اول و دوم f1,f2 هستن


    #include<stdio.h>
    #include<conio.h>
    main()
    {
    long int f1=1,f2=1,f3;
    const int n=5;
    int i=3;
    clrscr();
    printf("enter number:");
    scanf("%d",&n);
    // for(int i=3;i<=n;i++)
    while(i<=n)
    {
    f3=f1+f2;
    f1=f2;
    f2=f3;
    printf("\n%d",f3);
    }
    i++;
    if (i==n)
    printf("\n%d",f3);
    getch();
    return 0;
    }

    آخرین ویرایش به وسیله Salar Ashgi : پنج شنبه 07 آبان 1388 در 11:14 صبح دلیل: کدها در تگ مربوط به کد قرار دهید !

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: فیبوناچی

    دوست عزیز مقدار i راتوی حلقه while باید اضافه کنی نه بیرون اون!
    و تابع printf را هم باید خارج حلقه بنویسی نه توی حلقه.
    موفق باشی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار karim orooji
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد (پایتخته معنوی ایران)
    پست
    1,376

    نقل قول: فیبوناچی

    سلام دوست عزیز
    در حلقه while که بیشتر از یه شرط که نمیشه قرار داد

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار smahdi1991
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    بابل
    پست
    71

    نقل قول: فیبوناچی

    سلام oloom1386 جون اصلا اون کانست کردن n و دوباره دریافت کردن n از کاربر از نظر منطقی اشتباه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    Lightbulb نقل قول: فیبوناچی

    من پیشنهاد میکنم از راه حل بازگشتی استفاده کنید .

    int fib(int n){
    if(n<=2) return(1); else return (fib(n-1)+fib(n-2));
    }


    این کد رو همین جا نوشتم اگه از نظر سینتکس مشکل داره اصلاحش کنید .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: فیبوناچی

    کاملا مخلفم.برای دنباله فیبوناچی راه حل بازگشتی یکی از بدترین راه هاست چون مقدار حافظه فوق العاده زیادی میگیره و زبان خیلی زیادی طول میکشه تا به جواب برسه که بدلیل محاسبات اضافی این اتفاق میافته .
    اگه توضیحات کاملتری میخواین بگین تا توضیح بدم.
    موفق باشی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    Wink نقل قول: فیبوناچی

    نقل قول نوشته شده توسط afi_program مشاهده تاپیک
    کاملا مخلفم.برای دنباله فیبوناچی راه حل بازگشتی یکی از بدترین راه هاست چون مقدار حافظه فوق العاده زیادی میگیره و زبان خیلی زیادی طول میکشه تا به جواب برسه که بدلیل محاسبات اضافی این اتفاق میافته .
    اگه توضیحات کاملتری میخواین بگین تا توضیح بدم.
    موفق باشی
    حرف شما رو کاملا قبول دارم . مقدار خیلی زیادی حافظه مصرف میشه . ولی پیچیدگی کد در حد خیار ... میاد پایین .

    قانون : هرجا کار برنامه نویس سخت تر باشه کار سیستم راهت تره و هرجا کار برنامه نویس ساده تر باشه کار سیستم سخت تر میشه .

    پیروز و موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: فیبوناچی

    با عرض پوزش بازم مخالفم چون ÷یچیدگی (چه حافظه چه زمانی)در بازگشتی فیبوناچی بیشتر از حالت عادیشه بخواین حساب میکنم.البته با اون بخش هرچی برنامه نویس راحتتر باشه سیستم ناراحتتره موافقم
    موفق باشین

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shask00l
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    روی پاهای خودم
    سن
    38
    پست
    387

    Cool نقل قول: فیبوناچی

    نقل قول نوشته شده توسط afi_program مشاهده تاپیک
    با عرض پوزش بازم مخالفم چون پیچیدگی (چه حافظه چه زمانی)در بازگشتی فیبوناچی بیشتر از حالت عادیشه بخواین حساب میکنم.
    موفق باشین
    نقل قول نوشته شده توسط shask00l مشاهده تاپیک
    حرف شما رو کاملا قبول دارم . مقدار خیلی زیادی حافظه مصرف میشه . ولی پیچیدگی کد در حد خیار ... میاد پایین .
    پیروز و موفق باشید
    حرف شما كاملا صحيحه

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار alinaghiha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تاکستان
    سن
    39
    پست
    351

    نقل قول: فیبوناچی

    شرط while رو با

    while(f2<=n)

    عوض كن درست ميشه
    سري فيبوناجي كوچكتر از n
    آخرین ویرایش به وسیله alinaghiha : دوشنبه 18 آبان 1388 در 09:28 صبح دلیل: غلط املايي

  11. #11

    نقل قول: فیبوناچی

    سلام . من یه مشکل دارم
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=188684 مطلب در این تاپیک هست!
    نیاز به کمک فوری دارم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •