نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی

  1. #1
    مهمان

    Tick تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی

    سلام
    چه جوری میشه بدون اینکه یه عدد رو جمع ضرب تفریق یا تقسیم کنیم بفهمیم که زوج یا فرد!!!!؟؟؟

  2. #2

    Re: تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی

    نقل قول نوشته شده توسط McMilad
    سلام
    چه جوری میشه بدون اینکه یه عدد رو جمع ضرب تفریق یا تقسیم کنیم بفهمیم که زوج یا فرد!!!!؟؟؟
    اگه فقط چهار عمل اصلی ممنوعه (طبق فرض) و اگه عدد صحیحه، میشه با AND یا SHL یه کارایی کرد.

    و امیدوارم از این بحثای فلسفی هم در باره ماهیت عملگرها پیش نیاد :wink:

  3. #3
    مهمان
    چه کاری ؟؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    1. عدد مورد نظر رو با عدد یک، "اند" کن. اگر نتیجه 1 بود عدد مزبور فرد و در غیر این صورت زوج است.
    2. اگر عدد کرد نظر n بیتی هستش، اون رو n-1 بار shl بده. اگر نتیجه صفر بود، عدد زوج و در غیر این صورت عدد فرده.

  5. #5
    مهمان
    مرسی اقا :)
    یه روش دیگه که هم که به ذهن خودم رسید اینکه یک بار عدد رو شیفت به راست بدیم(به جای n-1 بار شیفت به چپ) و CF رو بخونیم اگه CF=0 زوج در غیر این صورت فرد

  6. #6
    روش های باحالی گفتین

  7. #7

    نقل قول: تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی

    چرا اینقدر سخت میگیرین
    اگر بخوایم بدون هیچ عملیات ریاضی این کار رو انجام بدیم (و البته عدد صحیح باشه)
    یکان رو میخونیم اگر 0 - 2 - 4 - 6 - 8 بود زوجه در غیر این صورت فرده

    نمونه در زبان
    AutoIT
    $Number1 = InputBox ( "Numbers" , "Write an number:" )

    $Number2 = StringRight ( $Number1 , 1 )
    If $Number2 = ( 0 Or 2 Or 4 Or 6 Or 8 ) Then
    MsgBox ( 0x0 , "Numbers" , "It is an even number" )
    Else
    MsgBox ( 0x0 , "Numbers" , "It is an odd number" )
    EndIf

  8. #8

    نقل قول: تعیین زوج یا فرد بودن بدون عمل ریاضی

    سوالتان کمی مبهم است .
    چون معمولا جهت بررسی این مورد ، نیازی به چهار عمل اصلی نیست . مثلا در زبانهای خانواده C
    با عملگر باقیمانده (%) براحتی میتوان اینکار را انجام داد .






تاپیک های مشابه

  1. ساختن exe برنامه و تعیین آیکون آن
    نوشته شده توسط dorna1985 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 09 بهمن 1386, 11:52 صبح
  2. مشکل در تعیین فرم اصلی
    نوشته شده توسط fazel-d در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 14:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •