نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

  1. #1
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

    سلام به همه ی دوستان عزیز

    من یه برنامه نوشتم میخوام رنگ پس زمینه رو عوض کنم ولی نمیدونم باید چیکار کنم اگه میشه یکی بگه و خواهشا بگه چه رنگی رو باید چطور نوشت


    و یه وسال دیگه اینکه من میخوام رنگ فوت رو عوض کنم ولی ارور میده نمیذاره

    اگه میشه شکل صحیح نوشتنش رو بگید تا انجام بدم

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

    سلام دوست عزی تا انجایی که من می دونم ز دو راه برای این کار وجود داره
    1.می تونی از تابع system استفاده کنی
    توضیح: تابع system در واقع یه شبیه ساز دستورات cmd است یعنی می تونی این طوری رنگ را عوض کنی مثلا:
    ضمنا باید سرفایل string را هم به برنامه اضافه کنی
    system("color 3f");

    برای پیدا کردن رنگ های بیشتر و توضیحات بیشتر می تونی cmd را باز کنی و توش بنویسی
    color/?

    2. در این روش می تونی از توابع سی پلاس پلاس استفاده کنی
    ببین:
     SetConsoleTextAttribute(GetStdHandle(STD_OUTPUT_HA  NDLE), 7); 

    برای اطلاعات بیشتر سرچ کن

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    shahrekord
    پست
    279

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

    با چه کامپایلری مینویسی؟
    تویکامپایلرهای تحت dos میتونی از تابع setbkcolor استفاده کنی.
    موفق باشی

  4. #4
    کاربر جدید آواتار zoz_zozm
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    جهان چراغ های خاموش
    سن
    34
    پست
    14

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

    اينجا مي توني ببيني(كامپايلر بورلند)
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=179670

  5. #5
    کاربر جدید آواتار ahmad-65
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قاين - اسفدن
    پست
    15

    Cool نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه ی برنامه

    سلام دوست عزیز
    اگه با داس کار میکنی ، برای تغییر رنگ متن از دستور ()textcolor و برای تغییر رنگ پشت زمینه از کد ()textbackground استفاده کن .
    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •