نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: امکان آپلود و دانلود درسایت

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    امکان آپلود و دانلود درسایت

    سلام.ببخشید اگه سوالم تکراریه.میخواستم ببینم میشه توی یه سایت که با asp‎.Net نوشتم امکانی قرار بدم که بشه فایل آپلود کرد .مثلا مدیر سایت یه موسیقی رو قرار بده و دیگران بتونن اون رو دانلود کنند. مثل همین سایت که هنگام نوشتن یک تاپیک جدید امکانی به نام فایلهای ضمیمه داره تا بشه فایل رو آپلود کرد و دیگران ازش استفاده کنند.
    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    359

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    بله اين امكان وجود داره و خود Asp.net يه كنترل به نام FileUpload داره ، ولي اگه بتونيد از Component هاي آماده مثل Telerik استفاده كنيد بهتره چون سرعت خيلي بالاتري دارند و مديريت Download و Upload تون خيلي آسون تره

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    ممنون از راهنماییتون ولی میشه بگید چطوری از کنترل fileupload استفاده کنم؟ خیلی درگیر این قضیه ام اگه امکان داره راهنمایی کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    359

    Smile نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    اين هم يه نمونه كد
    string uploadDirectory;            
    uploadDirectory = Path.Combine(
    Request.PhysicalApplicationPath, "Uploads");
    //Uploads is a Folder name that you Create in Application Directory
    // files Upload Save in directory
    if (Uploader.PostedFile.FileName == "")
    {
    lblInfo.Text = "No file specified.";
    }
    else
    {
    string serverFileName = Path.GetFileName(Uploader.PostedFile.FileName);
    string fullUploadPath = Path.Combine(uploadDirectory,serverFileName);
    try
    {
    Uploader.PostedFile.SaveAs(fullUploadPath);
    lblInfo.Text = "File " + serverFileName;
    lblInfo.Text += " uploaded successfully to";
    lblInfo.Text += fullUploadPath;
    }
    catch (Exception err)
    {
    lblInfo.Text = err.Message;
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    اگر بخواهی از Component هاي آماده مثل Telerik استفاده کنی تو خود سایت ان اموزش و نمونه کدهاشون را گذاشته ولی استفاده از این component هامشکلاتی هم داره استفاده زیاد از ان و ان اینه که حجم صفحه در هنگام لود شدن را بالا می بره . و مشکل دوم اینه که دست برنامه نویس باز نیست که به هر شکلی بخواد ازش استفاده کند .

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    سلام دوست عزیز
    به این سایت یک سری بزن من چیزهای زیادی ازش یاد گرفتم هر چی بخوای پیدا می کنی
    مثل همین فایل آپلود
    Document
    Video
    Sample
    and all u need
    http://www.asp.net/learn/videos

    Half of my life was elapsed in front of monitors, waiting for progress bars to reach their 100%.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    232

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    بفرمائین اینم پروژه ای که در رابطه با فایل آپلود از همین سایت دانلود کردم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    18

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم تونستم فایلی رو آپلود و در یک فولدر تو کامپیوترم ذخیره کنم. میتونم ازتون خواهش کنم که بگید حالا چطوری دیگران این فایل رو دانلود کنند؟ (و اگه امکان داره بگید چطور میشه فایلی رو درپایگاه داده SqlServer آپلود کرد؟)
    با تشکر.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    359

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    نقل قول نوشته شده توسط amin-soft مشاهده تاپیک
    اگر بخواهی از Component هاي آماده مثل Telerik استفاده کنی تو خود سایت ان اموزش و نمونه کدهاشون را گذاشته ولی استفاده از این component هامشکلاتی هم داره استفاده زیاد از ان و ان اینه که حجم صفحه در هنگام لود شدن را بالا می بره . و مشکل دوم اینه که دست برنامه نویس باز نیست که به هر شکلی بخواد ازش استفاده کند .

    ولي هر كي كه با Component هاي Telerik كار كرده باشه مي دونه كه قابليت هاي آنها خيلي بيشتر از كنترل هاي خود Asp است و دست برنامه نويس رو خيلي بيشتر باز ميكنند براي Customize كردن كنترل ها
    يه نمونه بارزشم كنترل RadGrid هست . اگه ازش استفاده كرده باشيد

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار z_bluestar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    359

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    گه امکان داره بگید چطور میشه فایلی رو درپایگاه داده SqlServer آپلود کرد؟
    طبق قوانين سايت هر موضوع بايد در يك تاپيك جداگانه بحث بشه ؟؟

    اگه تو سايت Search كنيد مي تونيد پيدا كنيد .
    DownLoad File :
    https://barnamenevis.org/showth...=Download+File
    https://barnamenevis.org/showth...=Download+File

    در مورد Upload فايل تو SqlServer كار اشتباهي ؟؟
    فايلهاي براي سايت توي يك Folder بهتره تو مسير پروژه تون باشه دخيره ميشند
    و فقط URL آنها تو DataBase ذخيره مي شه .
    https://barnamenevis.org/showth...A7%D9%8A%D9%84

    https://barnamenevis.org/showth...A7%D9%8A%D9%84

    اگه Search كني بازم پيدا مي كني .

    بعدشم فكر كنم تو Sql Server
    فقط فرمت هاي Text , XML رو مي تونيد ذخيره كنيد اگه اشتباه نكنم ؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله z_bluestar : دوشنبه 16 شهریور 1388 در 13:42 عصر

  11. #11

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک

    بعدشم شما كه هر فايلي رو تو Sql Server نميتونيد ذخيره كنيد كه‌؟؟؟
    فقط فرمت هاي Text , XML رو مي تونيد ذخيره كنيد اگه اشتباه نكنم
    سلام
    نه دوست من شما می تونین هر فایلی توی دیتابیس ذخیره کنین
    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    بفرمائین اینم پروژه ای که در رابطه با فایل آپلود از همین سایت دانلود کردم.
    فایل های ضمیمهHDI-SimpleFileUpload-CS.zip‏ (3.6 کیلوبایت, 27 دیدار)
    سلام
    اینم خطا می ده.
    <authentication mode="Windows"/>

  13. #13

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    با سلام و تشکر
    این برنامه ایی که دادین خیلی خوب بود و کار کرد و فایل رو در مسیر c:/upload ذخیره می کنه حالا اگه بخواهیم در سرور ذخیره بشه کد چه تغییری می کنه؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    نقل قول نوشته شده توسط pedram_ns مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر
    این برنامه ایی که دادین خیلی خوب بود و کار کرد و فایل رو در مسیر c:/upload ذخیره می کنه حالا اگه بخواهیم در سرور ذخیره بشه کد چه تغییری می کنه؟
    یه پوشه درست کن توی سرور . من اسمش رو میزارم pic

    Dim savefile As String
    Dim savepath As String
    savefile = Path.Combine(Request.PhysicalApplicationPath, "pic")
    savepath = Path.Combine(savefile, imagefilename)
    fileupload1.PostedFile.SaveAs(savepath)

    imagefilename اسم فایلی هست که میخوای اپلود کنی

    imagefilename = My.Computer.FileSystem.GetName(fileupload1.Value)

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    من مثال های زیادی در فروم دیدم ولی به غیر از یکی دوتا بقیه به دردم نخورد من نمونه تست شده یه fileupload میخوام که عکس رو در یک فلدر بریزه و بعد نام فایل رو در دیتا بیس ذخیره بکنه و بعد بتونم با datalist و یا gridview عکس رو نشون بدم آیا فایل آماده ای در این باره وجود داره لینک بزارید من خودم یکی نوشتم ولی دقیق کار نمیکنه اگه بخواد میزارم کسی اگه میتونه اصلاحش کنه البته من vb کار کردم مثالهای ارائه شده در این باره تا اونجایی که من دیدم #c بوده که برای من قابل فهم نبوده ممنون میشم اگه کمک بکنید

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jingiliboyz
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    183

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    میدونم که مثال های زیادی در این تاپیک زده شده ولی متاسفانه هیچ کدوم مشکل منو حل نکرده میشه یه نمونه کامل که یه عکس رو وارد دیتا بیس بکنه برام بزارید که با
    vb
    نوشته شده باشه

  17. #17

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    براي دانلود روي نام پروژه كليك راست كنيد و فايلي را كه مي خواهيد آن را دانلود كنيد در آن كپي كنيد . حال يك hyperlink به صفحه اضافه كنيد و Navigateurl آن را برابر آدرس آن فايل كنيد .

  18. #18

    نقل قول: امکان آپلود و دانلود درسایت

    نقل قول نوشته شده توسط z_bluestar مشاهده تاپیک
    ولي هر كي كه با Component هاي Telerik كار كرده باشه مي دونه كه قابليت هاي آنها خيلي بيشتر از كنترل هاي خود Asp است و دست برنامه نويس رو خيلي بيشتر باز ميكنند براي Customize كردن كنترل ها
    يه نمونه بارزشم كنترل RadGrid هست . اگه ازش استفاده كرده باشيد
    به نظر من یکی از مهمترین موارد طراحی سایت " لود صفحه " است و این کامپومنت ها لود صفحه را خیلی کند میکند . پیشنهاد من این است که در موارد خیلی خاص استفاده شود و بیشتر سعی شود از Jquery استفاده شود .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •