صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 174

نام تاپیک: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام

    چند وقت پیش من مستندی رو جهت بررسی منابع آزمون تحصیلات تکمیلی تهیه کردم و قرار بود بعد از اعلام نتیجه نهائی سازمان سنجش اون رو انتشار بدم، این مستند کامل نیست و من سعی می کنم با کمک نظرات دوستان در این تاپیک اون رو کامل کنم.

    اون دسته از عزیزانی که درگیر کنکور ارشد شدند می دونند که آمادگی برای این آزمون بسیار پرهزینه است. بعضی از دوستان بنا به دلایل مختلفی مثل سر کار رفتن، متاهل بودن، دوری از محل سکونت و ... با کمبود وقت، مشکل مالی و یا اساتید مجرب مواجه هستند و این در حالیه که بعضی از مردم بدون داشتن دغدغه تمامی امکانات رو در اختیار دارند و به نظرم این عادلانه نیست.

    تو این تاپیک تلاش می کنیم تا قدمی هر چند کوچیک جهت یکسان سازی شرایط حضور داوطلبای کنکور کارشناسی ارشد برداریم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله manager : سه شنبه 12 مرداد 1389 در 10:50 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arezoo_66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    250

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    بزرگترين مشكل واسه من و امثال من فهميدن سه درس نفهميدني :منطقي و سيستم و معماري
    افسوس من اينه كه تو رياضي و زبان درصد خوبي ميارم اما تو دروس كه گفتم هيچي
    يكي مثه من بايد چي كنه ؟ چه طور ميتونم بقيه درسارو قوي كنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    برای این سه تا درس منابع خوبی هست که تو اون سند معرفی کردم، فقط باید بخونید قرص و کپسول هم نداره ...

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arezoo_66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    250

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    d: اتفاقا كاش با يه سرنگ مي شد همش و تزريق كرد
    يه سوال من اكثر مطالب رو كه پارسال خوندم يادمه به نظرتون فقط تست زني كار درستي
    اونم از ماه مهر

  5. #5

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    به نظر من خوب خوندن تستها و زدن تستهاي متنوع تر خودش مثل خوندن چندين كتابه
    هر تست=يك نكته

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نه.. به نظرم تست زدن تنها کافی نیست، با نگاه به روند طرح سوالات چند سال اخیر متوجه می شید که تست ها بیشتر به سمت مفهومی شدن می رن، این یعنی اینکه شما اگر برای یک فصل 3000 تا تست هم بزنید احتمال اینکه تست سر جلسه از بین این 3000 تا تست باشه اینقدر کمه که به صفر میل می کنه !!! مثل سوالات معماری...! شاید شما با کلیات و دسته بندی تست ها و نوع سوالات آشنا بشین ولی امتیاز نمی یارین ...
    به نظرم باید دروس رو خوب مفهومی بخونید، به عنوان مثال یکی از راه های مفهومی خوندن اینه که شما موضوع رو کامل مطالعه کنید، سپس مطالب رو دسته بندی کنید و با دیدی انتزاعی تر به موضوع نگاه کنید سوالاتی از قبیل اینکه "اصلا اساس بحث چیست ؟" "چرا این مطلب رو دارم می خونم ؟" کجا به دردم می خوره ؟" "این موضوع با سایر موضوعات چه ربطی داره ؟" و ... رو از خودتون بپرسید بعد دوباره فصل رو مطالعه کنید. در بیشتر موارد پیدا کردن جواب این دست سوالات روزها، هفته ها و یا حتی ماهها طول می کشه به همین علته که دانشجویانی که تو دانشگاه خوب کار کردند با یکمی تست زدن می تونند نتایج خوبی بگیرند....
    به همین علت با نظر sanaz e مخالفم. البته بگم معمولا این افراد (کسانی که فقط به تست اتکا می کنند) تو کنکور شانسی عمل می کنند یعنی قبول شدنشون شانسیه !! اصولی نیست ولی شانسی هست. اتفاقا از این دست افراد نزدیکمون زیادند !!!

  7. #7

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    دوست گرامي
    البته من با نظر شما موافقم كه خواندن كتب درسي بسيار مهمتر از زدن تسته. چون تست زدن يعني آزمون از مطالبي كه ياد گرفتيم و همچنين يادگرفتن نكات تستي و نحوه بكارگيري مطالب خوانده شده در سوالات...
    جواب من در پاسخ به دوستمون Arezoo بود كه ميگه دير شروع كرده و ضمنا همه مطالب رو بلده...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    به نظر من هم اصلا نباید به تست زنی اکتفا کرد. یک طراح سوال میتونه از یه موضوع کاملا ساده (مثلا در درس مدار منطقی) دهها و شاید صدها تست متنوع طرح کنه که اگه قرار باشه تست ها رو بزنیم باید به اندازه مثلا 100 تست وقت بزاری که اگه هر کدوم هم حداقل 2 دقیقه وقت بگیره میشه 200 دقیقه (3 ساعت و ..). در صورتی که میشه با نیم ساعت مفهومی خوندن اون مطلب میشه بیش از 90% تست هایی که طراح امکان داره طرح کنه رو به درستی جواب داد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arezoo_66
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    250

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    آقاي manager 1 سوال؟
    شما كتاب آمار به صورت ebook نميشناسيد من اكثر سايت هارو گشتم اما همه جزوه ها واسه فروش بود نه دانلود
    البته از دوستان هر كس ميدونه دريغ نكنه ما ممنونشيم

  10. #10
    VIP آواتار xxxxx_xxxxx
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    X place
    سن
    34
    پست
    4,768

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    تو گوگل جستجو کنید: "جزوه آمار دانشگاه علم و صنعت"
    13 تا فایل pdf (دوازده فصل) هست با حجم حدود 2 مگ. اگر پیدا نکردید بگید همینجا بزارم.
    الگوریتم هایی که تاریخچه خود را فراموش می کنند، محکوم به تکرار آن هستند.

  11. #11

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام سید

    با توجه به pdf که تو سایت برنامه نویس گذاشتی ...
    من تو درس سیستم عامل واسه منابع شک کردم که کدوم رو بخونم
    من کتاب استالینگ ویرایش 4 رو دارم(ترجمه حسین پدرام)
    می خواستم بدونم که این کتاب از نظر ساده گفتن فرقی با کتاب استالینگ ویرایش 5 داره یا نه ؟ نصر کدومشون بهتره ؟
    کلا لازم هست که کتاب استالینگ ویرایش 5 رو بخونم ؟ یا اینکه فرقی نمی کنند ؟
    کلا لازم هست که کتاب تننباوم رو بخونم ؟

    تو سوالات امسال زمانبندیfcfs که بهصورت thread-level پیادهسازی شده امده بود کدوم کتاب ها زمان بندی ها رو به صورت کامل تر گفته و کلا مطالبش پوشش بهتری داره ؟
    کلا این کتاب تننباوم چیزی اضافه تر از استالینگ داره ؟

    واسه این درس کلی شک کردم !.

    لطف کن جواب سئوال ها رو جلوشون بنویسم که از سردرگمی در بیام.
    مرسی

  12. #12

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    آقای فراحی واقعا دستتون درد نکنه! بی نهایت ممنون!!!
    حرکت Open Source جالبی انجام دادین (حداقل این کار شما روحیه Open Source بالایی میخواد)
    منتظر راهنمایی های بیشترتون هستیم...

    با سپاس فراوان، موفق و شاد باشید!

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط sunday مشاهده تاپیک
    سلام سید

    با توجه به pdf که تو سایت برنامه نویس گذاشتی ...
    من تو درس سیستم عامل واسه منابع شک کردم که کدوم رو بخونم
    من کتاب استالینگ ویرایش 4 رو دارم(ترجمه حسین پدرام)
    می خواستم بدونم که این کتاب از نظر ساده گفتن فرقی با کتاب استالینگ ویرایش 5 داره یا نه ؟ نصر کدومشون بهتره ؟
    کلا لازم هست که کتاب استالینگ ویرایش 5 رو بخونم ؟ یا اینکه فرقی نمی کنند ؟
    کلا لازم هست که کتاب تننباوم رو بخونم ؟

    تو سوالات امسال زمانبندیfcfs که بهصورت thread-level پیادهسازی شده امده بود کدوم کتاب ها زمان بندی ها رو به صورت کامل تر گفته و کلا مطالبش پوشش بهتری داره ؟
    کلا این کتاب تننباوم چیزی اضافه تر از استالینگ داره ؟

    واسه این درس کلی شک کردم !.

    لطف کن جواب سئوال ها رو جلوشون بنویسم که از سردرگمی در بیام.
    مرسی
    اتفاقا سیستم عامل یکی از درسهایی که هم من هم دوستام به شدت سرش وقت گذاشتیم و در پایان هم همه فکر می کردیم وقتمون رو خیلی تلف کردیم. در مورد سوال شما باید بگم که من استالینگ ویرایش 4 رو نخوندم پس سوالتون رو نمی تونم جواب بدم جای شما بودم نسخه جدید تر رو می خوندم. اما در مورد اینکه کدوم کتاب سیستم عامل بهتره باید بگم هر کتابی یه فصلیش نسبت به بقیه بهتره ! یعنی هیچکدوم بهترین نیست چیزی که می تونم بگم اینه که کتاب حقیقت بهترین و کامل ترین نیست، استالینگ هم تئوری زیاد می گه ولی دسته بندی مطالبش عالیه، فهیمی هم خوبه ولی برای درس سیستم عامل پیشرفته مقطع ارشد نه برای کنکور ! بدیهیه که هر کتابی یه چیز اضافی تر نسبت به بقیه گفته. پیشنهاد می کنم :
    اگر 100 واحد وقت دارید : همشون رو مو به مو بخونید
    اگر 70 واحد وقت دارید : اول استالینگ رو بخونید بعد جزئی تر حقیقت بعد هم تست
    اگر 30 واحد وقت دارید : کتاب پارسه + گسترش علوم پایه
    اگر وقت ندارید : گسترش علوم پایه کافیه
    توضیحات Guid رو دوباره بخون ...

  14. #14

    Question نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام دوستان
    کسی میدونه چطوری می تونم جزوه ی ریاضی مهندسی پارسه رو تهیه کنم؟
    ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    من جزوه اش رو دارم. هرکی بخواد میتونم بدم کپی کنه.

  16. #16

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط pesar irooni مشاهده تاپیک
    من جزوه اش رو دارم. هرکی بخواد میتونم بدم کپی کنه.
    ممنون دوست عزیز ولی چطوری ازتون بگیرم؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام دوست من
    چند درصد روي مطالبي كه به صورت PDF منتشر كردي مطمئني ؟
    يعني ايا با افرادي مشاوره كردي كه كتابهاي مختلف را خوندند يا نه صرفا تجربيات خودتو نوشتي ؟
    ايا با كسايي كه كتاهاي مختلف را خوندن مشورت كردي ؟
    مي دوني من با بعضي از اولويت بندي هات مخالفم ( الارغم زحمت فراواني كه كشيدي و من ممنونت هستم)
    مثلا درس پايگاه داده كتاب رفرنس مرجع از C J DATE است كه شما به عنوان رفرنس اخر معرفي كرديد و اين را ظلم در حق اين مولف مي دونم كه مخترع پايگاه داده است !!!
    يا مثلا اكثر دانشگاها كتاب سيستم عامل از استالينگز ترجمه دكتر پدرام را توصيه مي كنند و همون طور كه من خوندمش در سطح بسيار بالايي قرار داره و مفاهيم را خيلي قشنگ تعريف كرده !!!
    با اكثر منابعي كه معرفي كردي كاملا موافقم !
    دوست دارم به يه نتيجه گيري منطقي روي خوندن يك كتاب و اصلي ترين كتاب برسيم ؟ با كمك همگي دوستان
    از دوستان خواهش مي كنم بحثي كه دوستمون راه انداخته را به انحراف نكشونيد با زدن پست هاي بي ربط !!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار pesar irooni
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    495

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    به اندازه تمام آدمهایی که دانشگاه قبول میشند راه هست برای رسیدن به دانشگاه!!!!
    من هم با شما موافقم. این اقای فراحی اصلا از همون اول با پایگاه سیلبرشاتس حال میکرد.
    اما در مورد نمودار زمانبندی هاش حدود 90% با من یکی بودند. اما در مورد منابع کمی با هم تفاوت داشتیم ز جمله مواردی که اشاره کردید.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    Exclamation نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    چند درصد روي مطالبي كه به صورت PDF منتشر كردي مطمئني ؟
    يعني ايا با افرادي مشاوره كردي كه كتابهاي مختلف را خوندند يا نه صرفا تجربيات خودتو نوشتي ؟
    ايا با كسايي كه كتاهاي مختلف را خوندن مشورت كردي ؟
    مي دوني من با بعضي از اولويت بندي هات مخالفم ( الارغم زحمت فراواني كه كشيدي و من ممنونت هستم)
    مثلا درس پايگاه داده كتاب رفرنس مرجع از C J DATE است كه شما به عنوان رفرنس اخر معرفي كرديد و اين را ظلم در حق اين مولف مي دونم كه مخترع پايگاه داده است !!!
    يا مثلا اكثر دانشگاها كتاب سيستم عامل از استالينگز ترجمه دكتر پدرام را توصيه مي كنند و همون طور كه من خوندمش در سطح بسيار بالايي قرار داره و مفاهيم را خيلي قشنگ تعريف كرده !!!
    با اكثر منابعي كه معرفي كردي كاملا موافقم !
    دوست دارم به يه نتيجه گيري منطقي روي خوندن يك كتاب و اصلي ترين كتاب برسيم ؟ با كمك همگي دوستان
    از دوستان خواهش مي كنم بحثي كه دوستمون راه انداخته را به انحراف نكشونيد با زدن پست هاي بي ربط !!!
    اول بگم که خیلی خوشحالم بعد از 200 بار دانلود این سند یک نفر به اون یه نگاهی انداخته و در موردش صحبت کرد..
    من صرفا تجربیاتم رو نوشتم و اگر از مطالب اطمینان نداشتم نمی نوشتم، تمام اون منابعی رو که معرفی کردم خودم خوندم و اول عرائضم گفتم که هر کسی نظری داره بگه تکمیلش می کنیم و مطالبی که من نوشتم نظرات شخصیم بوده شایدم از نظر همه درست نباشن..
    مثلا در مورد پایگاه داده ها من DATE رو خوندم نه به نظرم سیلبرشاتس بهتر بود ! دلایلم رو هم گفتم، خواستید می تونیم با هم بحث کنیم ..
    یا مثلا در مورد سیستم عامل ترجمه ابراهیمی بد نبود خیلی صریح و واضح و قابل درک ترجمه کرده بود. خیلی وقت ها ما یه چیزهایی از این و اون می شنویم فکر می کنیم چون همه اون رو می گن پس اون خوبه !! باید بگم در همه موارد یه همچین چیزی صحت نداره ! مثلا در مورد پایگاه داده ها کتاب رانکوهی رو اصلا پیشنهاد نمی کنم کسی بخونه ! در صورتی که خیلی ها می گن دیتابیس فقط رانکوهی !!
    خیلی خوبه این بحث به نتیجه برسه ولی خوب متاسفانه دوستان کم لطفی می کنن و تاپیک رو الکی شلوغ می کنن...
    یکی دیگه از چیزهایی که برای خودم خیلی اهمیت داشت منحنی های یادگیری بود که به نظرم خیلی مهم هستند. مثلا من محاسبات عددی رو چون طبق این منحنی پیش نرفتم کلی ضرر کردم ! در مورد اونها هم اگر نظر بدید خیلی خوبه...
    مجید تو هم به جای این کارا بیا نظر بده شیطونی نکن ......

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    اگر كه لطف كنيد و توضيح بديد كه نمودار ها را بر اساس كدام مدل اماري كشيد ممنون مي شم ؟
    ايا با توجه به جامعه اماري اين نمودار ها را رسم كرديد يا اينم صرفا تجربه شخصي از نحوه خوندنه ؟
    در همين قسمت نمودار ها در قسمت " ميزان مطالعه" هيچ عدد يا مقياسي براي مشخص شدن اينكه مثلا از چه ميزان به چه ميزان افزايش يا كاهش بديم وجود نداره !‌
    اگه لطف كني يه ملاكي براش مشخص كني خيلي خوب ميشه !‌مثل همون A,B ,...

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    اتفاقا سعی کردم نمودار ها حالت علمی نداشته باشه تا دقیق نشه ! چون وقت نداشتم نمودارها دقت ندارند، صرفا تجربه شخصیمه و شما می تونید نمودار نگارش 0 بخونیدش چون تکمیل نشده.. فقط یه منحنیه ولی به نظرم برای شروع بد نیست !

  22. #22

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    محمد جان این کتاب طراحی الگوریتم ها ترجمه جلیلی ماله کدوم انتشارات هست ؟
    لینک واسه خرید اینترنتی داری ازش؟


    راستی خودت کجا قبول شدی. تو وبلاگ (خدا بیامرز) گفته بودی نزدیک کنکور اوضاع احوالت خراب شده !؟
    من کلی سرچ کردم به جایی نرسیدم.

  23. #23

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    دنبال حل تمرین های طراحی الگوریتم نئوپولیتان می گردم...کسی از رفقا میتونه کمکم کنه؟

  24. #24

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    کتاب استالینگز ویرایش 4 با 5 زیاد تغییری نکرده نیاز نیست دوباره بخونیش .حتی من ویرایش 6 این کتاب هم دیدم (البته زبان اصلیش) بازم خیلی تفاوت نکرده.یعنی تو اصول و مفاهیم هیچ تغییری نکرده فقط مثال ها به روز شدن.ترجمه جعفر نژاد و دکتر پدرام هر دو خوب هستن.

  25. #25

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام سید

    کتاب ساختمان داده هورویتز با C++‎ که تو Guide معرفی کردی با ساختمان داده هورویتز با c فقط تو syntax کد هاش فرق داره یا چیزی اضافه تر هم داره ؟

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام از ماست
    من کتاب هوریتز با C رو ندیدم ولی فکر کنم یکی باشه ...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار hamidinejad
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Arak_City
    پست
    122

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    آقای فرحی یه سوال داشتم ؟؟

    به نظر شما برای خواندن دروس 2 حالت وجود داره!

    1- در کل هفته تمامی دروس را مطالعه کرده و بخش بخش همه دروس را بخوانیم.

    2- به صورت پیشنیاز - هم نیاز بخونیم ! مثلا اول ساختمان گسسته رو تموم کنیم بعد بریم سراغ ساختمان داده ها یا مثلا مدار منطقی رو تموم کنیم بعد بریم سراغ معماری کامپیوتر!

    ممنون از توجه شما

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    ببخشید آقای manager من هر کاری میکنم فایلتون(Guide.rar‏) واسم باز نمی شه چی کار کنم؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط hamidinejad مشاهده تاپیک
    آقای فرحی یه سوال داشتم ؟؟

    به نظر شما برای خواندن دروس 2 حالت وجود داره!

    1- در کل هفته تمامی دروس را مطالعه کرده و بخش بخش همه دروس را بخوانیم.

    2- به صورت پیشنیاز - هم نیاز بخونیم ! مثلا اول ساختمان گسسته رو تموم کنیم بعد بریم سراغ ساختمان داده ها یا مثلا مدار منطقی رو تموم کنیم بعد بریم سراغ معماری کامپیوتر!

    ممنون از توجه شما
    سلام، من فراحی هستم نه فرحی.
    باید هر دو با هم باشه یعنی شما با در نظر گرفتن موارد زیر برنامه و زمان مطالعه خودتون رو تنظیم کنید. اگر طبق این برنامه ریزی پیش برید 100% قول می دم یه دانشگاه خوب قبول می شید :
    برنامه ریزی باید بر اساس نکات زیر باشه :
    1- پیش نیاز
    2- ضریب اهمیت دروس
    3- ضریب درس در کنکور
    4- حجم درس
    5- میزان تسلط شما در اون درس
    6- ضریب دشواری درس
    7- ساعات مطالعه در برنامه های قبلی
    هر 2 یا 3 هفته باید این برنامه رو Refresh کنید، می تونید از به فایل Excell برای فرموله کردن این برنامه استفاده کنید، من یک مثال از نحوه این فرمول رو ضمیمه کردم.
    با این کار شما تعداد ساعت مطالعه مورد نیاز برای درس ها رو در می آرید بعد برنامه ریزی می کنید که نمونه برنامه رو هم ضمیمه کردم.
    موفق باشید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه    

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    ببخشید آقای manager من هر کاری میکنم فایلتون(Guide.rar‏) واسم باز نمی شه چی کار کنم؟
    فکر کنم باید با نرم افزار WinRAR بازش کنید.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار hamidinejad
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Arak_City
    پست
    122

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    دست شما درد نكنه خيلي توپ بود بابت فاميلي هم معذرت مي خواهم اشتباه تايپي بود!

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار mehdi_turbo
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Half Of The World
    پست
    231

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام
    فايل gif.3
    انگار ي مشكل داره نمايش نميده !

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط mehdi_turbo مشاهده تاپیک
    سلام
    فايل gif.3
    انگار ي مشكل داره نمايش نميده !
    من چک کردم، مشکلی نداشت.

  34. #34
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    iut
    پست
    9

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام. شما مي دونيد توي کنکور IT براي مهندسي نرم افزار چه منبعي خوبه؟ کلا منابع کنکور IT بنظرتون جي خوبه؟ ممنون

  35. #35

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    سلام، من فراحی هستم نه فرحی.
    باید هر دو با هم باشه یعنی شما با در نظر گرفتن موارد زیر برنامه و زمان مطالعه خودتون رو تنظیم کنید. اگر طبق این برنامه ریزی پیش برید 100% قول می دم یه دانشگاه خوب قبول می شید :
    برنامه ریزی باید بر اساس نکات زیر باشه :
    1- پیش نیاز
    2- ضریب اهمیت دروس
    3- ضریب درس در کنکور
    4- حجم درس
    5- میزان تسلط شما در اون درس
    6- ضریب دشواری درس
    7- ساعات مطالعه در برنامه های قبلی
    هر 2 یا 3 هفته باید این برنامه رو Refresh کنید، می تونید از به فایل Excell برای فرموله کردن این برنامه استفاده کنید، من یک مثال از نحوه این فرمول رو ضمیمه کردم.
    با این کار شما تعداد ساعت مطالعه مورد نیاز برای درس ها رو در می آرید بعد برنامه ریزی می کنید که نمونه برنامه رو هم ضمیمه کردم.
    موفق باشید
    دوست عزیز در مورد این فایل اکسل بیشتر توضیح می دید ؟

    چه جوری بسازیم و فرمول هاش ؟

    از اطلاعاتی که تا اینجا به اشتراک گذاشتید هم کمال تشکر رو دارم.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار icegirl_f2r
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    ESF_Ashrafi Esfahani
    پست
    204

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط manager مشاهده تاپیک
    فکر کنم باید با نرم افزار WinRAR بازش کنید.
    خب منم همین کار را کردم اما خطا میده!! نسخه:Adobe Reader 9
    اینم خطاها:
    Guide.rar:unexpected end of archive
    CRC failed in Guide.pdf.the file is corrupt

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط marshalor مشاهده تاپیک
    سلام. شما مي دونيد توي کنکور IT براي مهندسي نرم افزار چه منبعي خوبه؟ کلا منابع کنکور IT بنظرتون جي خوبه؟ ممنون
    دروس مشترک که خوب همین منابع رو که معرفی شده بخونید خوبه، برای دورسی که مشترک نیست مثل مهندسی نرم افزار و شبکه راستش من منابع خوبی نمی شناسم ولی منابع بد رو می شناسم که بهتون بگم سراغشون نرید و پولتون رو دور نریزید مثل راهیان ارشد و پوران پژوهش. به عنوان مثال کتاب تست و درس شبکه و مهندسی نرم انتشارات پوران پژوهش خلاصه کتابه که تالیف نشده بلکه فقط یکسری صفحات کتاب اصلی حذف شده !! یعنی کتاب اصلی منهای چندین صفحه شده کتاب پوران پژوهش خوب به نظرم اصلا خوب نیست چون مطالب گسسته هستند.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط vahid64 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز در مورد این فایل اکسل بیشتر توضیح می دید ؟

    چه جوری بسازیم و فرمول هاش ؟

    ...
    ببینید من می تونستم اصلا فایل Excel رو ضمیمه کنم ولی خوب این کار کاملا سلیقه ایه و این کار من ممکن بود باعث کم شدن خلاقیتتون بشه. شما همینکه بدونید باید به چه مطالبی در برنامه ریزی توجه داشته باشید کافیه باقیش دست خودتونه، به عبارت خیلی ساده تر اگر شما بعد از حداقل 4 سال تحصیلات دانشگاهی نتونید یه برنامه ریزی خوب برای خودتون داشته باشید چطور می تونید در مقطع ارشد ادامه تحصیل بدید ...

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    نقل قول نوشته شده توسط icegirl_f2r مشاهده تاپیک
    خب منم همین کار را کردم اما خطا میده!! نسخه:Adobe Reader 9
    اینم خطاها:
    Guide.rar:unexpected end of archive
    CRC failed in Guide.pdf.the file is corrupt
    چشم من مجددا در اسرع وقت خود فایل Pdf رو ضمیمه می کنم.

  40. #40

    نقل قول: کنکور ارشد مهندسی نرم افزار : چه بخوانم چگونه بخوانم

    سلام جناب فراحي ممنون از راهنمايي هاي شما ميخواستم بدونم شما خودتون قبول شديد؟
    و اگر پاسخ مثبته كجا؟(اين سوال تكراري در صفحه 3 :راستی خودت کجا قبول شدی. تو وبلاگ (خدا بیامرز) گفته بودی نزدیک کنکور اوضاع احوالت خراب شده !؟)

صفحه 1 از 5 123 ... آخرآخر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •