نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    با سلام
    در سایت برای جستجو بین دو تاریخ مثالهای زیادی است و خود دات نت هم تابع های زیادی برای انجام این کار داره از جمله datediff و ...
    اما مشکلی که من برای جستجو بین دو تاریخ دارم یک کم فرق می کنه.
    ساختار بانک اطلاعاتی من به این صورت است که فیلد روز در da،فیلد ماه در ma،فیلد سال در sa ذخیره می شود.
    و کوئری که برای جستجوی بین 2 تاریخ به کار می برم این است:

    val(da) >= " + c2.Text + " and val(da) <= " + ComboBox1.Text + " and val(ma) >= " + textbox2.Text + " and val(ma) <= " + ComboBox3.Text + " and val(sa) >= " + C4.Text + " and val(sa) <= " + ComboBox2.Text + "

    اما این کوئری اطلاعات بین 2 تا تاریخ باز نمی گردنوه.
    به نظر شما دوستان مشکلم در کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار happy65_sh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    شهر بادگیرها
    پست
    372

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    سلام
    دوست عزیز
    مشکل در مقایسه کردن جداگانه هست بهترین کاراین هست که تاریخ را به صورت یکجا(روز/ماه/سال) مقایسه کنی.(البته این نظر من هست)
     ..... where  sa+ma+da between  date1 and date2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    با تشکر از راهنمایی شما.
    مشکل بنده اینکه فعلا مجبورم از این سیستم استفاده کنم.اگه دوستان با همین روش مطلبی ارائه بدهند ممنون می شوم.
    در ضمن بانک من access است.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط happy65_sh مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست عزیز
    مشکل در مقایسه کردن جداگانه هست بهترین کاراین هست که تاریخ را به صورت یکجا(روز/ماه/سال) مقایسه کنی.(البته این نظر من هست)
     ..... where  sa+ma+da between  date1 and date2
    میشه یک مثال از این موضوع بزنید؟

  5. #5

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    نوع داده فیلد های da, ma, sa از چه نوعی است؟
    به نظر میاد رشته ای باشن، با این فرض به این شکل میتونی کدت رو اصلاح کنی:
    "da + ma + sa BETWEEN '" + c2.Text + textbox2.Text + C4.Text + "' AND '" + ComboBox1.Text + ComboBox3.Text + ComboBox2.Text "'"



    راستی یک نکته، نام گذاری متغیر هات خیلی بده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arsalansalar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    اتاق آبی
    پست
    974

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    دوست عزیز کدتو استفاده کردم ولی همش خطای زیر را می دهد.هر کاری هم می کنم. درست نمیشه.
    کد و ب صورت زیر به کار بردم:

    Dim da AsNew OleDbDataAdapter("select family from noskh1 where da + ma + sa BETWEEN '" + c2.Text + textbox2.Text + C4.Text + "' AND '" + ComboBox1.Text + ComboBox3.Text + ComboBox2.Text "'", con)

    خطاشم عکسه زیره:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: gif 4.GIF‏ (3.4 کیلوبایت, 132 دیدار)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    با سلام

    دوست عزیز چرا می خوای لقمه ی آماده رو هی بچرخونی !!

    تاریخ رو به صورت 1388/05/15 در Database خودت ذخیره کن ( از نوع رشته ایی معمولی ) حالا خیلی راحت تاریخی رو که مد نظرته رو فیلتر کن اینم سورس نمونه .

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: بازگردانی اطلاعات بین 2 تاریخ

    نقل قول نوشته شده توسط arsalansalar مشاهده تاپیک
    دوست عزیز کدتو استفاده کردم ولی همش خطای زیر را می دهد.هر کاری هم می کنم. درست نمیشه.
    کد و ب صورت زیر به کار بردم:

    Dim da AsNew OleDbDataAdapter("select family from noskh1 where da + ma + sa BETWEEN '" + c2.Text + textbox2.Text + C4.Text + "' AND '" + ComboBox1.Text + ComboBox3.Text + ComboBox2.Text "'", con)

    خطاشم عکسه زیره:
    یه دونه + قبل از "'" آخر بذار.

    "da + ma + sa BETWEEN '" + c2.Text + textbox2.Text + C4.Text + "' AND '" + ComboBox1.Text + ComboBox3.Text + ComboBox2.Text + "'"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •