صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 44

نام تاپیک: طریقه گرفتن شماره سریال هارد برای نوشتن قفل نرم افزاری...

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504

    طریقه گرفتن شماره سریال هارد برای نوشتن قفل نرم افزاری...

    سلام دوستان.
    این برنامه شماره سریال هارد رو پیدا میکند و روی صفحه کنسول نمایش می دهد. من این برنامه رو از سایت http://www.codeproject.com گرفتم. البته اصل برنامه به زبان #c بود که من اونو به وب بی دات نت تبدیل کردم.
    امیدوارم مورد استفاده دوستان واقع بشه. :sunglass:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meandyouwith2003
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    زیر سایه خدا
    پست
    164
    از اینکه این برنامه رو گذاشتی خیلی ممنون .
    اگه چیزهای دیگه ای هم داشتی حتما بگو
    Good Luck :sunglass:

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    این شماره سریال هارد رو پیدا میکنه یا پارتیشن هارد رو ؟
    و در ضمن روی هاردهای ساتا هم کار میکنه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    این شماره سریال هارد رو پیدا میکنه یا پارتیشن هارد رو ؟
    این برنامه سریال واقعی هارد رو پیدا می کند نه سریال پارتیشن رو.
    و در ضمن روی هاردهای ساتا هم کار میکنه ؟
    درباره این مدل هارد هم نمی دونم ولی فکر کنم جواب بده. اگه کسی امتحان کرد بگه که همه بدنن.
    :موفق:

  5. #5
    با سلام
    دوستان من هارد ساتا دارم و این برنامه رو دانلود کردم توی ویندوز ایکس پی ولی نمی دونم چه طور اجرا می شه ویژوال استدیو هم کامل نصب کردم ولی نمی دونم ارور می ده به هر حال بگید باید چه طور اجرا بشه می گم سریال هارد ساتا رو می ده یا نه
    یا حق
    پیمان از شیراز

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Peyman_Ranjbar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    608
    اگه اون سریالی که با فرمت عوض میشه باشه که خیلی مشکل به هم میزنه

    اینطور نیست؟ :sunglass:

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    پست
    504
    اگه اون سریالی که با فرمت عوض میشه باشه که خیلی مشکل به هم میزنه
    چیزی که شما میفرمایید برای وقتی هستش که سریال پارتیشن رو بگیره. ولی این برنامه سریال اصلی خود هارد رو میگیره. برای اینکه مطمئن بشید میتونید از توی SystemInformation قسمت Components>Storage>Drives رو انتخاب کنید، بعد سریال همه پارتیشن ها رو با سریالی که برنامه میده چک کنید. برای من که سریالش فرق داشت با سریال پارتیشن ها.
    موفق باشید :موفق:

  8. #8
    سلام
    HO457 من برنامه شما رو دانلود کردم ولی فکر کنم بخاطر ورژن پایین ویژوال استدیوی من اجرا نمی شه .
    از کدهاش هم سر در نیاوردم که بتونم خودم سرهمش کنم.
    می تونید یه راهنمایی در مورد کدهاش بکنید که بتونم ازش تو یه برنامه استفاده کنم؟
    دوستان دیگه هم اگه لطف کنن همین کد یا چیز دیگه ای دارند برام بزارند متشکر می شم .
    من به بدست آوردن شماره سریال واقعی هارد تو برنامم نیاز دارم.

  9. #9
    این HWInfo.ocx سریال نامبر هارد رو می ده
    کسی می دونه این سریال واقعی هارده یا سریال پارتیشن؟

  10. #10
    سلام
    من هم نتونستم اونو اجرا کنم
    من می خوام واسه نرم افزارم قفل بزارم بهترین راه چیه و چطوری این کار رو بکنم؟

    :flower:

  11. #11
    من از همین HWInfo.ocx استفاده میکنم ولی نه فقط از سریال هاردش بلکه از ترکیبی از تمام سریالهایی که بهم میده . چون سریال هادش قابل اغتماد نیست ( تمام مکستورهای 80 رو با یه سریال نشون میده )

  12. #12
    خوب میشه یه نمونه کد درست و حسابی به من هم بدین
    که بتونم ازش استفاده کنم
    کد های بالا رو که من نتونستم استفاده کنم
    :flower:

  13. #13
    اگه اون ocx رو داری که کدش کاری نداره .
    اگه هم نداری پلیز سرچ :mrgreen:

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    فعلا ایران - فعلا تهران
    پست
    2,628
    من از همین HWInfo.ocx استفاده میکنم ولی نه فقط از سریال هاردش بلکه از ترکیبی از تمام سریالهایی که بهم میده . چون سریال هادش قابل اغتماد نیست ( تمام مکستورهای 80 رو با یه سریال نشون میده )
    هیچ چیزش قابل اعتماد نیست بارها و بارها در مورد مشکلاتش صحبت شده

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hadi2345
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    تبریز
    سن
    46
    پست
    595
    با سلام .
    از دوستان کسی با GUS SOFTWARE PROTECTER که یک ACTIVEX هست کار کرده؟

  16. #16
    نقل قول نوشته شده توسط HO457
    سلام دوستان.
    این برنامه شماره سریال هارد رو پیدا میکند و روی صفحه کنسول نمایش می دهد. من این برنامه رو از سایت http://www.codeproject.com گرفتم. البته اصل برنامه به زبان #c بود که من اونو به وب بی دات نت تبدیل کردم.
    امیدوارم مورد استفاده دوستان واقع بشه. :sunglass:
    سلام عزیزم

    من به اون آدرس رفتم نتونستم چیزی پیدا کنم

    مشه بهتر آدرس بدی
    و اسم اون برنامه یا بسته یا کد رو هم بدی

    دانلود کنم
    ممنون میشم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    نقل قول نوشته شده توسط HO457 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان.
    این برنامه شماره سریال هارد رو پیدا میکند و روی صفحه کنسول نمایش می دهد. من این برنامه رو از سایت http://www.codeproject.com گرفتم. البته اصل برنامه به زبان #c بود که من اونو به وب بی دات نت تبدیل کردم.
    امیدوارم مورد استفاده دوستان واقع بشه. :sunglass:
    از کجا من دانلود کنم

  18. #18
    با سلام . من مدیتیه این dll رو دارم . شاید باورتون نشه حتی یادم نیست خودم نوشتم یا از جایی پیداش گردم ولی خوب فکر کنم واسه بدست اوردن شماره سریال هارد به دردتون بخوره
    یا حق
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط kaveh2006 مشاهده تاپیک
    سلام عزیزم

    من به اون آدرس رفتم نتونستم چیزی پیدا کنم

    مشه بهتر آدرس بدی
    و اسم اون برنامه یا بسته یا کد رو هم بدی

    دانلود کنم
    ممنون میشم
    منهم همینطور

  20. #20
    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من می خوام واسه نرم افزارم قفل بزارم بهترین راه چیه و چطوری این کار رو بکنم؟

    :flower:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=14958

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    قلب دوستان
    پست
    191
    سلام
    کد برای مدل و سریال. دوستان اگر ایرادی میشناسند بفرمایند. با تشکر
    Dim searcher As ManagementObjectSearcher = New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_DiskDrive")
    Dim wmi_HD As ManagementObject
    For Each wmi_HD In searcher.Get
    MsgBox(wmi_HD("Model").ToString & "---InterfaceType samtime with error:" & wmi_HD("InterfaceType").ToString)
    Next
    searcher = New ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_PhysicalMedia")
    For Each wmi_HD In searcher.Get
    If wmi_HD("SerialNumber") Is Nothing Then
    MsgBox("None serial")
    Else
    MsgBox("SerialNumber:" & wmi_HD("SerialNumber").ToString)
    End If
    Next

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    من یکی نوشتم exe شو می گذارم اگه درست کار کرد سورسش هم رو می گدازم از دوستان هم خوام تست کنن ببینند درست کار می کنه یا نه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    دوستان خیلی ممنون که تست کردید و جواب دادید ها واقعا به حس مسولیت پذیری شما باید آفرین گفت
    با درایو scsi تست شد جواب می ده
    حالا یه نفر با یه هارد sata تست کنه ببینه جواب می ده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در ضمن سورش هم گذاشتن حالشو ببرید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #24
    من با هارد ساتا تست کردم جواب داد

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    من با هارد ساتا تست کردم جواب نداد

  26. #26

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    اون دوست عزیزی که می گه جواب نداده می شه بگه پیام error اون چیه ؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    نقل قول نوشته شده توسط vahidiran مشاهده تاپیک
    اون دوست عزیزی که می گه جواب نداده می شه بگه پیام error اون چیه ؟
    هیچ خطایی نمیده فقط مقدار null رو بر می گردونه!

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    می تونی از داخل SystemInformation مشخصات هارد رو در بیاری و اینجا بگی ؟
    مثلا نوع هارد و مدل هارد دقیقا ؟
    ممنون

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    نقل قول نوشته شده توسط vahidiran مشاهده تاپیک
    می تونی از داخل SystemInformation مشخصات هارد رو در بیاری و اینجا بگی ؟
    مثلا نوع هارد و مدل هارد دقیقا ؟
    ممنون
    Hitachi - STAT 2

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار vahidiran
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    211
    کامپیوتر شما Laptop یا Desktop ؟
    شاید sata وزژن جدید Sata باشه !

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510
    نقل قول نوشته شده توسط vahidiran مشاهده تاپیک
    کامپیوتر شما Laptop یا Desktop ؟
    شاید sata وزژن جدید Sata باشه !
    یا Desktop

  33. #33
    جواب نداد
    کامپیوتر NoteBook

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار yavari
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    ایران - یزد
    پست
    1,014
    سلام

    رو یه سیستمم با هارد ساتا جواب داد اما اون یکی با هارد SCSI فقط حرف E رو برمیگردونه !

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    109
    این موضوع رو برای این آوردم بالا که بهش احتیاج پیدا کردم. همچنین مساله اصلی گرفتن سریال هارد روی ویندوز ویستا به قوت خودش باقی هست. سه تا راهی که در Diskid32 هست عبارتند از ... IOCTL_STORAGE_QUERY_PROPERTY و IOCTL_SCSI_MINIPORT_IDENTIFY و DFP_RECEIVE_DRIVE_DATA که اون اولی به همراه IOCTL_STORAGE_GET_MEDIA_SERIAL_NUMBER روی ویستا جواب میدن ، اما روی بعضی از سیستم ها کار نمیکنند. اگر راه حلی برای این مساله بدون استفاده از WMI و روی ویندوز ویستا پیدا کردید ما رو از نصایح خود بهره مند کنید.

  36. #36
    لینک دانلود برنامه کجاست من ندیدم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار amirsajjadi
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    خراسان رضوی - سبزوار
    سن
    35
    پست
    871
    با سلام
    چرا از شماره سریال Mainboard استفاده نمیکنی
    اینم برنامش :
    PrivateFunction Get_Mainboard_Info() AsString
    Dim search AsNew ManagementObjectSearcher("SELECT * FROM Win32_ComputerSystem")
    Dim info As ManagementObject
    ForEach info In search.Get()
    Get_Mainboard_Info = info(
    "manufacturer").ToString()
    Get_Mainboard_Info += info(
    "model").ToString()
    Next
    EndFunction

  38. #38
    کد سریال مادربورد Unknown بر میگردونه!؟

  39. #39
    با این کد می تونید شماره سریال هارد رو بدست بیارید
    فراموش نکنید که باید از نوار ابزار بالای visual studio
    project/add refrence/system manegement رو
    انجام بدید.


    Imports System.Management
    Dim physicalMedia As New Management.ManagementClass("Win32_PhysicalMedia")
    For Each physicalMedium As Management.ManagementObject In physicalMedia.GetInstances()
    MessageBox.Show("Serial Number: " & CStr(physicalMedium("SerialNumber")))
    Next physicalMedium



    در ضمن یه سوال دارم؟
    چرا اکثر دوستان از شماره سریال هارد واسه قفل استفاده می کنند؟
    چرا سخت افزار دیگه ای مثلا cpu رو چک نمی کنند؟
    آیا دلیل خا صی داره؟ امنیت بیشتره؟ به چه دلیل؟
    تشکر

  40. #40

    Smile

    کد بالا را رو 4 تا دستگاه امتحان کردم رو دوتا جواب داد رو دوتای دیگه جواب نداد.دوتای اول از نوع IDE , SATA2 و دوتای دیگه هم Sata2 هستند همشونم دسک تاب.

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •