نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: پیمایش تصاویر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sahele_sheni
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    AhVaZ
    پست
    318

    Cool پیمایش تصاویر

    سلام دوستان
    توی یکی از جدولهای database یه فیلد عکس دارم .میخوام روی فرم عکس ها به صورت کوچیک نشون داده بشه و کاربر بتونه عکس ها رو عقب جلو کنه .....مثلا یه دکمه داشته باشه که بتونه بره به عکس بعدی ....
    وقتی هم روی یه تصویر کلیک کرد تمام فیلدهایی که توی database توی اون سطر هست رو load کنم ....
    چطور باید این کارو کنم !؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    منم همین مشکلو دارم خواهش می کنم کسی جواب بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    البته من با binding navigator روی عکسها می خوام حرکت بشه و ابتدا عکسها رو از یک فایل بقخونم و داخل پایگاه داده بریزم و بعد از پایگاه داده بخونمشون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    این که شما خواستی یک پروژه هست با تمام امکانات نه یه جواب فوری
    این برنامه قسمت اول سوال شما رو جواب می ده
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    اما سوال اول
    یک پیکچر بکس اضافه کرده و تصویر خود را به خاصیت backgroundimage نسبت دهید
    خاصیت backgroundimagelayout را برابر با Stretch کنید
    برای عقب و جلو باید تمام تصاویر را به یک لیست اضافه کرده و با کلیک بر روی دکمه، عضو انتخاب شده لیست کم و زیاد شود ،‌سپس با تغییر عضو انتخاب شده لیست، تصویر پیکچر باکس هم تغییر می کند.
    اما سؤال سوم:
    شما باید خاصیت tag مربوط به پیکچر باکس را برابر شماره ردیف مخصوص قرار بدید (مثلا اگر تصویر از ردیف 101 جدول انتخاب شده، تگ تصویر برابر 101 شود. با این کار می توانید با استفاده از همین تگ، به آن فیلد دسترسی پیدا کرده و بقیه فیلد های آن ردیف را فراخوانی کنید
    حیف که فرصت ندارم و گرنه این پروژه رو برای شما می ساختم

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    سلام واقعا ممنون این همون چیزی بود که می خواستم اما پروژه open source اگر بود بهتر بود چون می خواستم یک مقدار تغیرش بدم اما یک سوال دیگه هم داشتم آیا میشه تصویری که از پاگاه داده می خونمو به یک binding source متصل کنم و وقتی که از لیست باکس چیزی رو انتخاب می کنم که البته لیست باکسم به binding source وصله عکس هم تغییر کنه

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    اگر picturebox1.tag=id باشد و hd را از پایگاه داده گرفته باشیم کافیست

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    41

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    کسی جواب نمیده؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    من با binding کار نکردم بلکه کار من با بانک اطلاعاتی بوسیله adodb هست بنابراین من این طور می نویسم

    Dim Rs as new Adodb.recordset
    Dim Field, Cap AsString
    rs.Open("[Table]", db, ADODB.CursorTypeEnum.adOpenStatic, ADODB.LockTypeEnum.adLockReadOnly)
    rs.MoveFirst()
    For I = 0 To listbox.selecteditem
    IfNot rs.EOF Then rs.MoveNext()
    Next
    IfNot IsDBNull(rs.Fields("Pic").Value) Then Field = rs.Fields.Item("Pic").Value

    picturebox1.image=field

    rs.Close()

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط sahar مشاهده تاپیک
    اگر picturebox1.tag=id باشد و hd را از پایگاه داده گرفته باشیم کافیست
    بله میشه ولی به شرطی که هم لیست باکس و هم تصویر به یک کانکشن یا دیتا سورس وصل باشند

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    فایلی که دادید عالی بود
    فقط یه سوال چطوری عکس رو فول اسکرین کردید و در عین حال قابلیت next و ... رو براش گذاشتید؟
    آخرین ویرایش به وسیله Navid Asadi : شنبه 31 مرداد 1388 در 17:10 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Hossis
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    بیرجند
    پست
    1,731

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    نقل قول نوشته شده توسط Navid Asadi مشاهده تاپیک
    فایلی که دادید عالی بود
    فقت یه سوال چطوری عکس رو فول اسکرین کردید و در عین حال قابلیت next و ... رو براش گذاشتید؟
    قصش مفصله ، باید سورس رو تحلیل کرد، فقط می تونید سورس رو ببینید و تحلیل کنید
    سورس رو تو یک سایت دیگه گذاشتم البته به زبان vb6 هست دوباره این جا هم گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Navid Asadi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    و در این نزدیکی
    سن
    31
    پست
    794

    نقل قول: پیمایش تصاویر

    من هنوز فایل شما رو ندیدم اما ایده ساده ای به ذهنم رسید
    یک فرم Full screen درست میکنیم و توش یه picturebox ازافه میکنیم که تمام فرم رو بپوشوند و خاصیت borderstyleفرم رو none بزاریم و بقیه ماجرا....

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •