نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    Thumbs up آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

    سلام ..
    چندي پيش سوالي را مبني بر طريقه دسترسي به يكي از پروپرتي هاي web.config مطرح كردم ولي كسي پاسخ نداد . بعد از كمي تلاش به نتيجه رسيدم . دليل زدن اين تاپيك هم عنوان نادرست براي اون پست بوده.

    تاپيك زير طريقه تغيير رانتايم (runtime ) تم سايت را به همراه يه مثال آموزش ميده .
    البته آري از مشگل نيست . ولي شايد آموزش بدي نباشه .(پست 7 تاپيك زير)

    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=173095

    گفتم در قمست فهرست مقالات، پروژه ها و تاپیک های مفید تالار ASP.NET (در حال تکمیل) قرارندم كه تاپيك دوستمون شلوغ نشه و گرنه جاش اونجاست . اميد وارم اين دوست خوبمون يه وقتي بزارن و تاپيك مفيدشون رو بروز كنند .

    موفق باشيد.

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار maryam4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    ایران -قم
    پست
    41

    نقل قول: آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

    ممنون از کدی که برای تغییر تم در زمان اجرا دادید ولی کد شما تم رو فقط برای یک صفحه تغییر می ده
    چطور می شه به جای اینکه برای تک تک صفحات کدی بنویسم که تم خودشون رو از پروفایل بخونند تم کل سایت رو یه جا تغییر داد مثلا کاری کنیم که مقدار صفت theme تگ pages وب کانفیگ حالت متغییری پیدا کنه
    یا اینکه بشه مستر پیج، تمش رو از پروفایل بخونه ولی من امتحان کردم نشد
    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Afshin160
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    528

    نقل قول: آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

    سلام ...
    دوست عزيز شما اگر بيشتر به كدها توجه مي كرديد متوجه مي شديد كه در واقع ما theme هر صفحه را بايد از web.config بخونيم . و فقط كافي شما كد زير را كه در صفحه Default هم هست و اين صفحه هم theme را از web.config مي خونه در اول هر صفحه بياريد .



    <script runat ="server" >
    protected void Page_PreInit(object sender, EventArgs e)
    {
    Page.Theme = Profile.Mytheme;
    }
    </script




    موفق و تن درست باشيد.

  4. #4

    نقل قول: آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

    با سلام به شما
    میتونید یه کلاس درست کنید مثلا BasePage که از کلاس Page ارث مبره
    بعد هم OnPreInit را override کنید



    public class BasePage : Page
    {
    public BasePage()
    {
    //
    // TODO: Add constructor logic here
    //
    }

    protected override void OnPreInit(EventArgs e)
    {
    this.Theme = "blue";
    base.OnPreInit(e);
    }

    }


    تو جایی که نوشته this.Theme="blue" میتونید اسم تم را از یه فایل یا هرچیز دیگه ای بخونید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار m.hamidreza
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    کره زمین
    پست
    1,465

    نقل قول: آموزش تغييرruntime تم سايت( Dynamic Themes - style sheet )

    نقل قول نوشته شده توسط Afshin160 مشاهده تاپیک
    اميد وارم اين دوست خوبمون يه وقتي بزارن و تاپيك مفيدشون رو بروز كنند .
    در پست هفتم قرار گرفت.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •