نمایش نتایج 1 تا 31 از 31

نام تاپیک: ساختن یک پروژه حرفه ای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    Thumbs up ساختن یک پروژه حرفه ای

    بسمه تعالی
    سلام دوستان گرامی
    ببینید من میخوام در یک رابطه ای بحث کنیم
    این رابطه در مورد طراحی نرم افزار است که چگونه ما یک نرم افزار تولید کنیم که در عین راحتی برای کاربر بتونه اون زیبایی و نظم بودن خودشو حفظ کنه

    مثلا من یک برنامه خیلی گرافیکی در مورد ویدئو کلوپ ساختم از این نسخه 12 تا بیشتر فروش نرفت
    اما همون نسخه رو بدون اسکین 56 نسخه فروختم

    نمی دونم هر کس نرم افزار میخوام میگه راحت و زیبا باشه ولی این جوری من ندیدم

    خوب حالا می خوام بدونم نظر شما در این راستا چیه ؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار behzad_dr
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    سن
    41
    پست
    159

    Thumbs up نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    سلام . به نظر من یکی از خصوصیات نرم افزار های user friendly شکیل بودن نرم افزاره.
    اما ، چند نکته خیلی حائز اهمیته .

    1- ترتیب قرارگیری اشیاء.
    2- قابلیت کنترل از هر طریق (کیبورد و موس و...).
    3- خلوت بودن پنجره ها که باعث عدم سردرگمی کاربر میشه .
    4- یکنواخت بودن فرمها از لحاظ اندازه و رنگ .*
    5- رعایت tab order ها .
    6- استفاده بجا از گرید ها برای مطلع کردن کاربر از وضعیت database .
    7- عدم استفاده از کامپوننت های متحرک در فرمها به استثناء فرم اصلی .

    همینا به ذهن من می رسید که واقعا رعایتش ثمربخشه . ضمنا مورد ستاره دار از اهمیت بالائی برخورداره .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    آقای behzad_dr

    حرف شما خیلی برام ارزش داره خوب پس چرا بیشتر مردم با ظاهر خود ویندوز بیشتر راحت تر هستند و اصلاً آیا زیبایی کار در این رابطه است یا نه ؟

    ببینیید من خیلی اسکین دارم

    ولی هر کدوم به تدریج دارای مشکلی هستند و یک جایی از کار دچار مشکل می شوند !

    خوب شما اسکینی دارید که نقصی نداشته باشد

  4. #4

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    به نظر من بهترین اسکین برای نرم افزار ، رعایت استانداردهای خود ویندوز هست ، هم از نظر ظاهر و هم از لحاظ چینش کنترلها در روی فرم. البته فکر کنم تجربه اون دوستمون هم همین رو میگه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    حرف شما درسته اما ما این قدر که قیافه ویندوز رو دیدیم بیشتر دونبال اسکین ویندوز می گردیم
    حالا هم که ویندوز 7 اومده کاربرانش خیلی کمه ؟

    همه از زیبایی ویندوز تعریف میکنن اما به هر کی میرسی میگه نصب نکن بدرد نیم خوره بلکه از خود ویندوز معمولی 100% بهتر ؟

    توی برنامه نویس هم همینطوره
    چون تجربه کردم

    البته یک چیزهم هست

    ببینید وقتی یکی برنامه ای رو جستجو میکند اون قیافه ی زیبا او را تحت تاثر میگذارد اما بعد با خودش می گه فکر کنم کار کردن باهاش خیلی سخته ؟!!!

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    به نظر من كاربر به زيبايي اهميت ميده . اما نه زيبايي كه باعث سر در گمي اون بشه ، بلكه يكنواختي فرم هاي و سرعت ، دقت در فرم ها و همچنين استفاده از تكنيك هاي Runtime و Dynamic باعث ميشه ، كاربر هم از نرم افزار خوشش بياد . مثلا سعي كن يك سبك براين نرم افزار تون معرفي كنيد . براي مثال Solar يا Vista يا Office 2007 و اين جور چيزا چون كاربر كم و بيش با اون ها آشناست و ميتونه محيط نرم افزار شما رو تو ذهنش ترسيم كنه . البته اين بر ميگرده به سيستم كاري شما البته من كه معمولا از اين تكنيك استفاده مي كنم . در ضمن هميشه در همه ي گروه هاي كاري زيبايي حرف اول رو نمي زنه ، مثلا در يك نرم افزار حسابداري پيشرفته ، كاربر اصلا به زيبايي اهميت نميده ، بلكه به يكنواختي ، ترتيب و استفاده از كليد هاي ميانبر اهميت خاصي ميده . خلاصه بازم بر ميگرده به نظر خودت ... موفق باشي :X:

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    از آقای wolf-sky تشکر میکنیم

    واقعا یک راهنمایی زیبایی کردن و حرفشون درستهما باید کاری کنیم کاربرانی که میخوان از نرم افزار های ما استفاده کنند به نوع کار ما عادت کرد باشند اما؟

    ما این قدر این کار ها رو کردیم که نتونستیم پیشرفت کنیم

    شما حساب کنید تمام کشور هایی که نرم افزار تولید میکنند همیشه از یک متد استفاده نمی کنند به خاطر همین کاربر جذب نرم افزار میشه و دلش میخواد بدن این نرم افزار چه شکلی یک مثال میزنم
    فیلم اخراجی های 1 همه دیدین با این که پردزدی شد و بعد از مدتی نسخه 2 اون اومد خودتون مشاهده کردید که چگونه مردم با شتاب به سوی سینما حجوم اورده بودن
    خوب پس نتیجه چی مشه ؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    آخه ما ابزار هايي در اختياز داريم كه از اول در دست غربي ها بوده . يعني همين IDE كه ما توش كار ميكنيم مال اوناست . پس چطور ميتونيم از حيطه كار آنها جدا شويم وقتي كل كارهايمان در سبك آنهاست . اين كار اراده قوي و دانش علمي بالايي نياز داره . يكي مثل آقاي MBT شايد بتونن ولي نه همشو ، چون ايشون خودشون در توليد ابزار نقش دارند . پس بهتر است در PlatForm انها پيش برويم . اين آدم رو به پيشرفت نمي رسونه اما باعث موفقيت آدم ميشه و واسه من كه همين كافيه .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    ببین روش ایرانیان است یعنی واقه گرا ولی چون همایت کننده ندارند خسته میشوند

    شاید شما باور نکنید

    ببین از یک نکته مهم میشه به درک این مسئله پی برد در اصل این ایرانیان هستند که جامعه رو ساختند ولی خبر ندارن
    مثلا مدیر برنامه ریزی سایت گوگل یک ایرانیه این چیز کمی نیست
    اونا از فکر و هوش ایرانی به نام خودشون دارن استفاده میکنند همین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    بهترين كار اينه كه هميشه خودتو جاي مشتريات بزاري...
    و بعد از اتمام پروژه سيستمتو تست كن. كلي ديتا واردش كن. و اينجاست كه مي بيني كه مشتري چه نيازهايي داره..
    و ديدن سيستم هاي توليد شده خيلي مي تونه كمكت كنه
    من خودم 6 ماه dataEntry مي كردم تا بفهم كه مشتريام چطوري با سيستم راحت باشن.
    يك ذهن هميشه فعال هم بايد داشته باشي كه بتوني هنگام خلق فرم هات بفهمي كاربر چطوري راحت باشه باهاش.
    تركيب رنگ فرمات هم خيلي مهمه و باعث جذب اون مشتري به برنامه هات ميشه
    و هميشه سعي كن از معماري واسه طراحي پروژه هات استفاده كني كه بيشتر مردم ازش استفاده مي كنن و حتي خواستي يك معماري جديد ارائه كني سعي كن مشكلات سيستم قبليو برطرف كني.
    ولي در آخر بهت مي گم .. بيشترين چيزي كه مي تونه كمكت كنه ذهن فعالته .

    موفق باشي

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    1,301

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    خب شما بايد مشتري مداريتو حفظ كني...
    بايد هنگام ارائه مشتري چنان راضي كني كه تمايل به استفاده داشته باشه...
    و بعدش يك سيستم رو كه مي خواي ارتقاء بدي نبايد بياي كل سيستم رو عوش كني كه مشتري احساس غريب بودن بهش دست بده.
    هميشه 20% تا 30% userinterface سيستم رو ارتقاء بده..
    اين كار دقيقا مثل آمپول زدن مي مونه اگر بخواي به به بچه يك دفعه آمپول بزني طرف گريش در مياد!!!!
    از قبل مياي شروع مي كني از گفتن مزاياي آمپول كه خوب ميشه دگه دردي نداره و ..... و بعدش يك سري امكانات واسش فراهم مي كني مثلا واسش خوراكي مي خري يا عروسكي بهش مي ديدي.

    واسه سيستم نرم افزاري هم بايد همين كار رو كني تا مشتري راضي به استفاده از اون شه..
    بياي از امكانات اون بگي .. از راه هايي كه تو سيستمت اضافه كردي كه كمتر وقت طرف رو مي گيره.. بگي كه چه كارايي انجام دادي تا خطاهاي كاري طرف رو به حداقل رسوندي و ...................

  12. #12

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    با سلام خدمت دوستان

    مثلا من یک برنامه خیلی گرافیکی در مورد ویدئو کلوپ ساختم از این نسخه 12 تا بیشتر فروش نرفت

    اما همون نسخه رو بدون اسکین 56 نسخه فروختم

    این رو که گفتی یاد یک داستانی افتام ،یک بار برای یک موسسه ای یک نرم افزار ثبت اطلاعات طراحی کردم با اکسس (فرم ثبت و ریپورت داخل خود اکسس بود) ( از هر نظر امکانات آنچنانی هم نداشت) بعد از پایان کار (یعنی زمانی که از اطلاعتی که ثبت کرده بودن استفاده کردن و کار با نرم افزار تموم شد) کلی از نرم افزار خوششون اومده بود و کلی تشکر کردن...


    بعد از چند ماه از من باز نرم افزاری در همین زمینه خواستن اما اینبار من دیگه تو اکسس کار نکردم بلکه دیتا بیس اون SQL Server بود و در محیط VB.Net 2008 اینتر فیسش رو طراحی کردم ( تصویرش هم براتون آپلود کردم ) این هم بگم که از نظر فنی هیچ مشکلی نداشت



    ولی آخر کار کلی برای من داستان درست کردن که چرا اینجاش این طوری چرا این دکمه این شکلی و کلی ایراد تقریبا الکی ( همش هم سر اینتر فیس برنامه بود )
    آخر سر هم نا راضی بودن...

    اصل مطلب اینکه تو کشور ما ( چون از کشور های دیگه اطلاعی ندارم ) شرایط به گونه ای که افراد یا شرکت هایی که یک نر م افزار رو سفارش میدن چند تا نکته براشون خیلی اهمیت داره...


    0. کل هزینش بشه فلان تومن ( هر چی کمتر بهتر ولی با تمام امکانات )

    1. تمام مسائلی رو که گفتن باید حل کنه

    2. کار کردن با اون خیـــــــــــــــــــــــ لی آسون باشه

    3. تا چندین سال بتونن با هاش کار کنن

    4. هر وقت هم که خواستن تغییراتی رو ایجاد کنن بتونن خودشون انجام بدن


    اما ظاهر گرافیکی (GUI) اصلا براشون اهمیت نداره (یکی از این دسته موارد رو می شه از روی وب سایت های شرکت ها و موسسات مختلف ایرانی دید )

    پس برای همین نمیشه روی این مسئله در ایران آنچنان حساب باز کرد

    و اگه بخوای جنبه مادی رو در نظر بگیری این مسئله باز تاب آنچنانی در این مورد نداره یعنی در جذب مشتری آنچنان که باید و شاید تاثیر گذار نیست.


    تمامی مسائلی که گفته شد همگی بر گرفته از تجربیات شخصی این بنده ی حقیر در بازار کار برنامه نویسی بود و اگه دوستان موردی هستش می تونن اعلام کنن خوشحال میشم...
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    Question نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    دوستان واقعا از توصیه هاتون ممنونم. حالا که بحث رفت طرف اینترفیس نرم افزار ها اگه ممکنه من یه درخواست داشتم. چه کامپوننتی هست که تب هایی را شکل تب های Word 2007 برای ما میسازد؟ یا شکل ظاهر برنامه رو مثل Word 2007 میکند؟ مثل تصویر زیر :



    لطفا هر کس لینک دانلود این کامپوننت را داره بذاره. خیلی خیلی نیاز دارم.
    اگه لطف کنید و کمک کنید خیلی ممنون میشم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    mmssoft جان یک کامپونت بود که شبیع این هست ولی درسته حسابی کار نمی کنه یعنی ضعف داره

    منم دونبالش بودم اگه کسی داشته باشه عالیه

    در ضمن جناب Sajad Zare این توی vb یا vb.net اون عکس رو میگم
    اگه vb اسکینشو می تونی برای ما بذارید ممنون میشم

  15. #15

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    چه کامپوننتی هست که تب هایی را شکل تب های Word 2007 برای ما میسازد؟ یا شکل ظاهر برنامه رو مثل Word 2007 میکند؟ مثل تصویر زیر :
    دوست عزیز

    من هم سال گذشته بخاطر پروژه دانشجویی خودم دنبال این مسئله بودم که با راهنمایی یکی از اساتید شروع به ساخت این اینترفیس کردم و بعد از کلی زحمت و مشکلات تونستم به همراه یکی از دوستانم این کار رو انجام بدم

    ما این اینترفیس رو کاملا فارسی برای خودمون طراحی کردیم ( از هیچ کامپوننت آماده ای استفاده نکردیم )

    تصویر اون رو براتون قرار میدم !


  16. #16

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    آقا سعید من شرمنده ام

    چون اصلا متوجه سوال شما نشدم ( ندیدم ) و الا همون موقع جواب می دادم

    راستش اون برنامه رو من تو VB.Net 2008 کار کردم و از هیچ گونه اسکین از قبل آماده یا کامپننتی استفاده نکردم.

    اگه علاقه دارید بگید تا در مورد ساخت اون توضیح بدم ( البته مختصر ، چون خیلی وقت گیره )

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    سلام دوستان ببخشید که چند روز نبودم
    سجاد جان ببینم یعنی vb.net2008 خودش این اسکین رو داره من که باورم نمی شه ولی این کتابخانه خیلی خوشکله

    VB.SOS جان اگه لطف کنی اون اسکین هم بذاری عالیه ممنون میشم راستی

    امروزه برنامه هایی که مینویسیم باید با ویندوز xp , vista باید سازگاری داشته باشه شما می دونید چه جوری می شه با vista سازگاری پیدا کنه

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار kuh_nur
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    C:\Windows\Temp
    پست
    326

    Cool نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط saeedzx مشاهده تاپیک
    امروزه برنامه هایی که مینویسیم باید با ویندوز xp , vista باید سازگاری داشته باشه شما می دونید چه جوری می شه با vista سازگاری پیدا کنه
    دوست عزيزسلام
    ما هميشه دنبال اين هستيم كه نرم افزار هاي خودمون را آپديت كنيم
    اما بنظرم بهتره كه كمي هم دانش برنامه نويسي خودمون رو بروز كنيم
    زبان هاي برنامه نويسي جديد خودشون با پلاتفرم هاي جديد ويندوز سازگارن فقط اين ما برنامه نويس ها هستيم كه هنوز سازگار نشديم
    آخرین ویرایش به وسیله kuh_nur : چهارشنبه 28 مرداد 1388 در 10:33 صبح دلیل: يك مشكل كوچك

  19. #19

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    با عرض سلام خدمت شما عزیزان

    سجاد جان ببینم یعنی vb.net2008 خودش این اسکین رو داره من که باورم نمی شه ولی این کتابخانه خیلی خوشکله
    نه VB.Net 2008 این اسکین رو نداره ، باید خودت (برنامه نویس) اون رو بسازی

    حتما می پرسید چطوری ؟؟؟؟؟؟

    ببینید دوستان عزیز (تمام اون دوستان عزیزی که فقط دنبال اسکین های آماده هستند)


    شما برنامه نویسید یا مونتاژ کار !!!!؟؟؟؟


    بابا یک زره هم هوش برنامه نویسیتون رو به کار ببرید، خودتون یکار جدید ارائه بدید

    چرا ما نتونیم کاری رو انجام بدیم که دیگران در بدر دنبال کامپوننت هاش یا مثلا اکتیویکس هاش باشن برای استفاده تو برنامه هاشون( منظورم از دیگران همون خارجکی ها بود)

    ولی متاسفانه این جور که پیش میره ما باید همیشه دنبال کارهای اونا باشیم...


    بگذریم آقا بی خیال...

    اگه یک سفری به دنیای.NET Framework 3.5انجام بدید میبینید که Microsoft یک جورایی دنیای گرافیک و UI رو متحول کرده و با ارائه فناوری های جدید در عرصه طراحی واسطهای کاربر همه رو مجذوب خودش کرده

    آره داستان ازاینجا شروع میشه که وقتی Dot Net 3.5 وارد دنیای برنامه نویس ها شد با خودش یک سری فناوری جدید از شرکت ماکروسافت سوغات آورد...

    یکی از این فناوری ها (همون سوغات های شرکت ماکروسافت) چیزی نبود جز........

    ادامه داستان رو در پست های بعدی خواهید خواند

    چون واقعا خسته ام

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    اون نمونه كامل رو قبلا تو اين تاپيك اپلود كردم:
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=112756

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار HjSoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,160

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    اينم كدش :
    Private Declare Function SendMessage Lib "User32" _
    Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, _
    ByVal wMsg As Long, _
    ByVal wParam As Long, _
    lParam As Any) As Long

    Private Declare Sub ReleaseCapture Lib "User32" ()
    Private Const WM_NCLBUTTONDOWN = &HA1
    Private Const HTCAPTION = 2

    Private Sub Form_MouseMove(Button As Integer, Shift As Integer, X As Single, Y As Single)
    Dim lngReturnValue As Long
    '// Detect the left mouse button
    If Button = 1 Then
    '// Release the capture of the mouse
    Call ReleaseCapture
    '// Move the form with the mouse
    lngReturnValue = SendMessage(Me.hWnd, WM_NCLBUTTONDOWN, _
    HTCAPTION, 0&)
    End If
    End Sub


  22. #22
    کاربر دائمی آواتار mmssoft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    Middle of nowhere
    پست
    847

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    این هم هست :
    Private Declare Function ReleaseCapture Lib "USER32" () As Long
    Private Declare Function SendMessage Lib "USER32" Alias "SendMessageA" (ByVal hWnd As Long, ByVal wMsg As Long, ByVal wParam As Long, lParam As Any) As Long

    Private Sub Form_MouseDown(Button As Integer, Shift As Integer, x As Single, Y As Single)
    MousePointer = 15
    Call ReleaseCapture
    Call SendMessage(hWnd, &HA1, 2, 0&)
    MousePointer = 1
    End Sub

  23. #23

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    با عرض سلام خدمت شما دوستان

    ببخشید آقای Sajad Zare نمیشه اون اسکینی رو که ساختید در اختیار ما قرار بدید؟
    والا این نمونه رو نمیتونم در اختیارخون قرار بدم چونکه دارم اون رو به صورت تجاری برای موسسه ای طراحی می کنم (نیمی از هزینه هاش رو هم به عنوان پیش پرداخت گرفتم ) چون که بایدنسبت به کار تعهد اخلاقی هم داشت...

    اما قول میدم در اسرع وقت نحوه ساخت اسکین های مدرن (حتی بهتر از اون نمونه رو ) برسی کنیم و مراحل ساخت یک اسکین رو در حالت های مختلف (البته به غیر از نرم افزارهای اسکین ساز) رو شرح
    بدیم...

    با تشکر از تمامی دوستان...

  24. #24

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    آقا سعید عزیز

    من در حال طراحی اسکین هستم (من برای ساخت اون برنامه به هیچ عنوان از اسکین استفاده نکردم)

    برای همینه که به راحتی در اون فارسی نویسی انجام می دهم

    من فقط از طرح Office2007 الهام گرفتم و حالا دارم تغییرات اساسی در اون میدم که کلا با نرم افزار یی که قراره ساخته بشه مطابق باشه

    برای ساختنش هم از نرم افزارهای اسکین ساز استفاده نکردم

    قول میدم حتما توضیحاتی در مورد ساخت اون ارائه بدم تا ببینید که چه حالی داره اگه آدم خودش یک چیزی رو از ابتدا طراحی کنه

  25. #25

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    سلام خدمت شما دوستان عزیز

    آقای Sajad Zare امکانش هست این اسکین رو ما پولی ازتون بخریم؟
    والا در مورد این مسئله شرمنده شما هستم

    ولی نگران نباشید چون دارم یک سری از مراحل ساخت اسکین ( از ابتدا و بدونه استفاده از نرم فزار های اسکین ساز ، فقط با طراحی گرافیکی و کد نویسی ) به صورت یک فایل PDF آماده میکنم برای بار گذاری روی سایت...

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    این برای سوال اول که فرم ها به صورت پدر و فرزند هستند

    خوب برای زدن منو از Ctrl+E استفاده کن و توش تیاپ کن که برات منو بزنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار VB.SOS
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    كرج
    پست
    294

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    سلام
    كد نمايش پنجره office 2007:
    CommandBars1.EnableOffice2007Frame True
    يه مدت با اين كنترل كار نكردم خيلي چيزاش فراموشم شده. ولي واقعا كامپونت محشريه. امكاناتش دقيقا در حد آفيسه. مثالهاشم تو همون تاپيك بود. مثالهاشو بايد دقيق بررسي كنيد


    کسی یه منوی برای فرم اول برنامه نداره مثل همین task pane ویندوز که کنار پنجره ها قرار می گیره؟
    دوست عزيز تو تاپيك ابزارهاي زيبا و كاربردي بگرد. نمونه هاي خيلي خوبي هست

  28. #28

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    این تاپیک هیچ بار علمی نداره. نیتم حذف کل این تاپیک بود ولی گفتم تذکر بدم تا شاید روند این تاپیک رو تغییر بدید.

    در صورتی که این تاپیک به همین روند برای تبدیل شدن به یک چت روم ادامه بده، حذف خواهد شد.



  29. #29

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    با سلام به تمام دوستان خوب من اينو قبول دارم كه حالا اگه به زيبايي برنامه فكر كنيم كار خوبي هست كه به اون اصطلاحا GUI(Graphic User Interface( گفته ميشه ولي اينو بايد در نظر گرفت كه در پروژه هاي سنگين اگر به اسكين و ظاهر برنامه زياد برسيم خيلي از مشتري هاي برنامه را از دست مي دهيم چون همزمان كه ما از اسكين و .... استفاده مي كنيم نياز به سخت افزار بالا از جمله رم و گرافيك و حتي cpu بالا ميره و در نتيجه چنين پروژه اي در كل نمي تونه با كاربران زيادي ارتباط برقرار كنه

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار nima_8m
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    642

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    نقل قول نوشته شده توسط Sajad Zare مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان





    این رو که گفتی یاد یک داستانی افتام ،یک بار برای یک موسسه ای یک نرم افزار ثبت اطلاعات طراحی کردم با اکسس (فرم ثبت و ریپورت داخل خود اکسس بود) ( از هر نظر امکانات آنچنانی هم نداشت) بعد از پایان کار (یعنی زمانی که از اطلاعتی که ثبت کرده بودن استفاده کردن و کار با نرم افزار تموم شد) کلی از نرم افزار خوششون اومده بود و کلی تشکر کردن...


    بعد از چند ماه از من باز نرم افزاری در همین زمینه خواستن اما اینبار من دیگه تو اکسس کار نکردم بلکه دیتا بیس اون SQL Server بود و در محیط VB.Net 2008 اینتر فیسش رو طراحی کردم ( تصویرش هم براتون آپلود کردم ) این هم بگم که از نظر فنی هیچ مشکلی نداشت



    ولی آخر کار کلی برای من داستان درست کردن که چرا اینجاش این طوری چرا این دکمه این شکلی و کلی ایراد تقریبا الکی ( همش هم سر اینتر فیس برنامه بود )
    آخر سر هم نا راضی بودن...

    اصل مطلب اینکه تو کشور ما ( چون از کشور های دیگه اطلاعی ندارم ) شرایط به گونه ای که افراد یا شرکت هایی که یک نر م افزار رو سفارش میدن چند تا نکته براشون خیلی اهمیت داره...


    0. کل هزینش بشه فلان تومن ( هر چی کمتر بهتر ولی با تمام امکانات )

    1. تمام مسائلی رو که گفتن باید حل کنه

    2. کار کردن با اون خیـــــــــــــــــــــــ لی آسون باشه

    3. تا چندین سال بتونن با هاش کار کنن

    4. هر وقت هم که خواستن تغییراتی رو ایجاد کنن بتونن خودشون انجام بدن


    اما ظاهر گرافیکی (GUI) اصلا براشون اهمیت نداره (یکی از این دسته موارد رو می شه از روی وب سایت های شرکت ها و موسسات مختلف ایرانی دید )

    پس برای همین نمیشه روی این مسئله در ایران آنچنان حساب باز کرد

    و اگه بخوای جنبه مادی رو در نظر بگیری این مسئله باز تاب آنچنانی در این مورد نداره یعنی در جذب مشتری آنچنان که باید و شاید تاثیر گذار نیست.



    تمامی مسائلی که گفته شد همگی بر گرفته از تجربیات شخصی این بنده ی حقیر در بازار کار برنامه نویسی بود و اگه دوستان موردی هستش می تونن اعلام کنن خوشحال میشم...
    سلام
    کار جالبی یکی از چیزهای که من دیدم استفاده نکردن از شورت کات جهت انجام عملیاته شاید هم گذاشتید ولی پیدا نیست
    یکی از چیزهای که یه یوزر مخصوصا اگه یه کم حرفه ای باشه اذیت کننده است اینه که همیشه بخواد یه دستش به موس باشه واسه جابه جایی ثبت و ....
    این یه بحث کلی جهت طراحی تمام نرم افزارهاست
    خیلی پروژه دوستان و دیدم که این مسئله توش رعایت نمیشه

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار saeedzx
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    گــیل دیــتــا
    پست
    539

    نقل قول: ساختن یک پروژه حرفه ای

    دوستان یک حرف زیبا رو از من داشته باشید

    به قول معروف عقل مردم تو چشمشونه درسته اما فکر نکنم این حرف در برنامه نویسی زیاد منظقی باشه

    من یک برنامه حسابداری آرایشگاه نوشتم با اسکین و. ....

    موقع فروش طرف گفت به چقدر قشنگه ولی موقع کار زد زیرش نه سخته و ....

    بردم و اسکینشو برداشتم و بدون هیچ تغییر دوباره بردم پیشش

    گفت عالیه من اینو میخوام

    پس بهتر ما با همون قیافه ویندوز در ایران شروع به کار برنامه نویسی کنیم اگر برای پول و .... استفاده می کنیم

    به فول معروف اسکین رو بی خیال

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •