نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: کد اسکی حروف فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    کد اسکی حروف فارسی

    سلام
    من چند تا تکست باکس دارم که می خوام توی رویداد Key press اونها تعیین کنم که فقط کاربر حروف فارسی رو بتونه وارد کنه ولی کدهای حروف فارسی چیه نمی دونم.

    مثلا اگه می خواستم اجازه ورود حروف انگلیسی رو بدم میگفتم اگه بین 65 تا 97 بود اجازه تایپ بده ولی برای حروف فارسی نمی دونم باید چه شرطی بذارم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    سلام
    خوب شما صفحه کلید را به فارسی سویچ کنید بعد یک به یک به یک کاراکترها را داخل یک بافر ذخیره و بعد از این کد ها استفاده کنید .
    ولی نباید کدپیج شما تغییر کند

  3. #3

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    ببین این چند خط کد من به دردت میخوره

    توی این برنامه یه جعبه متن هست که شما چه زبان صفحه کلید رو تغییر بدهی چه تغییر ندهی فارسی دریافت میکنه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    دوست عزیز می تونی کاراکتر ها رو توی یه متغیر char بریزی و کد اسکی اونا رو بگیری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    اقای علیرضا برنامتونو اجرا کردم خیلی خوب بود، حتما ازش استفاده می کنم
    از بقیه دوستان هم متشکرم
    راستی یک سوال دیگه راجع به فارسی
    من وقتی اطلاعات فارسی رو از سی شارپ به دیتابیس می فرستم ، تویه دیتابیس به جایه حروف فارسی علامت سوال میشینه ، باید چی کار کنم؟

  6. #6

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    این برنامه را هم امتحان کن
    توی این برنامه ساده زبان صفحه کلید با اجرا فارسی میشه و با کلید های سویچی (alt & shift) هم نمیشه اونو انگلیسی کرد(غیر فعال میشه)
    در ضمن برای مشکل دیتابیست فکر میکنم از نوع ()nvarchar استفاده کنی درست شه(توی sql)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله sara62 : یک شنبه 04 مرداد 1388 در 15:38 عصر

  7. #7

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    البته من یه چیزی بگم عنوان تاپیک از نظر فنی کاملا غلطه چون حروف فارسی کد اسکی ندارند

    حروف فارسی در UTF-8 تعریف شده اند و اگه کسی بخواهد می تونه حروف فارسی را در کد اسکی بگنجونه و به این شکل یک فارسی ساز انحصاری تولید کنه

  8. #8

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط shima2006 مشاهده تاپیک
    اقای علیرضا برنامتونو اجرا کردم خیلی خوب بود، حتما ازش استفاده می کنم
    از بقیه دوستان هم متشکرم
    راستی یک سوال دیگه راجع به فارسی
    من وقتی اطلاعات فارسی رو از سی شارپ به دیتابیس می فرستم ، تویه دیتابیس به جایه حروف فارسی علامت سوال میشینه ، باید چی کار کنم؟
    در هر تاپیک فقط یک سوال بپرس

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    آقای توکل بابت عنوان تاپیک و همچنین مطرح کردن دو سوال در یک تاپیک متاسفام
    دیگه تکرار نمیشه
    راستی خانم سارا nvarchar رو امتحان کردم ولی درست نشد

  10. #10

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    دوست عزیز در موقع ساخت Query قبل از ' از کاراکتر N استفاده کن :


    insert into table(field) values (N'تست')

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    من می خوام به جای کلمه تست بنویسم text1.text که محتویات این تکست باکس فارسی تایپ شده
    راه حل شما در این مورد هم درست جواب میده؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    ببینید فرقی نمیکنه که شما چی رو می خواهید در بانک ذخیره کنید چون یه تکس باکس در حقیقت نوع تکست از نوع رشته است.

    برای جستجو هم بهتره از N استفاده کنید یعنی قبل از ' کاراکتر N رو درج نمایید که جواب درست تری به شما بر می گردونه. و مشکلات ی , پ در اون دیده نمی شه ...

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار samirdev
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    GAC
    پست
    56

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    فکر کنم فلسفه ی Ascii Ansi و UniCode را زیر سوال بردید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    آقای حضوری از راهنماییتون بسیار بسیار سپاسگذارم
    به نظرم کاراکتر N معجزه میکنهدلیل علمیشو نفهمیدم ولی درست شد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    ببین این چند خط کد من به دردت میخوره

    توی این برنامه یه جعبه متن هست که شما چه زبان صفحه کلید رو تغییر بدهی چه تغییر ندهی فارسی دریافت میکنه
    سلام
    آنچه شما برای برنامه تان استفاده کردید از لحاظ اینکه به فارسی ساز نیاز نداشته باشد کامل نیست و همیشه وابسته به ویندوز خواهد بود.

  16. #16

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط tdkhakpur مشاهده تاپیک
    سلام
    آنچه شما برای برنامه تان استفاده کردید از لحاظ اینکه به فارسی ساز نیاز نداشته باشد کامل نیست و همیشه وابسته به ویندوز خواهد بود.
    برنامه ای که من نوشته بودم هیچ ربطی به سیستم عامل نداشتچون در برنامه من هر کاراکتری رو که فشار بدی بجاش کد UTF-8 مربوطه درج میشهاین به این معنیه که اگه حتی روی ویندوز شما زبان فارسی نصب نشده باشه باز هم این برنامه کارایی داره و باز این به این معنی که حتی اگه سیستم عامل در حالت تایپ EN باشه باز هم کارایی خودش رو داره

    عیب برنامه
    1- سیستم عامل باید از code page یونیکد پشتیبانی بکنه
    2- حداقل یک فونت تورو تایپ یونیکد ( مثلا tahoma ) باید داشته باشید

    که هر دو گزینه در سیستم عامل های مثل XP , vista ,2000 وجود داره

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار shima2006
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    339

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    البته من از کد خانم سارا استفاده کردم چون کد آقای توکل طولانی بود و علاوه بر اون باید برای هر تکست باکس این کد جداگانه نوشته می شد در حالی که کد خانم سارا کوتاه بود و با یک بار نوشتن اون در رویداد Form_KeyDown دیگه امکان تایپ انگلیسی در هیچ تکست باکسی وجود ندارد.
    ولی من هنوز نمی دونم باید چیکار کنم که کاربر فقط و فقط حروف فارسی رو وارد کنه یعنی حتی اعداد رو هم نتونه در تکست باکس وارد کنه

  18. #18

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    سلام دوست عزیز
    برای این که اعداد در تکست باکس نوشته نشه در خاصیت KeyPress تکست باکس کد زیر رو تایپ کنید
      if (char.IsNumber(e.KeyChar))
    {
    e.Handled = true;
    }

    موفق باشید

  19. #19

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    ببین این چند خط کد من به دردت میخوره

    توی این برنامه یه جعبه متن هست که شما چه زبان صفحه کلید رو تغییر بدهی چه تغییر ندهی فارسی دریافت میکنه
    سلام آقا دمت گرم حسابی حال دادی

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    سلام به همه دوستان
    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    ببین این چند خط کد من به دردت میخوره

    توی این برنامه یه جعبه متن هست که شما چه زبان صفحه کلید رو تغییر بدهی چه تغییر ندهی فارسی دریافت میکنه
    دوست عزيز من تويه اين تكست باكس نتونستم حرف 'پ' تايپ كنم!!
    مشكل از كجاست!!؟

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار Yasersadegh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    اروميه
    پست
    393

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    برنامه ای که من نوشته بودم هیچ ربطی به سیستم عامل نداشتچون در برنامه من هر کاراکتری رو که فشار بدی بجاش کد UTF-8 مربوطه درج میشهاین به این معنیه که اگه حتی روی ویندوز شما زبان فارسی نصب نشده باشه باز هم این برنامه کارایی داره و باز این به این معنی که حتی اگه سیستم عامل در حالت تایپ EN باشه باز هم کارایی خودش رو داره

    عیب برنامه
    1- سیستم عامل باید از code page یونیکد پشتیبانی بکنه
    2- حداقل یک فونت تورو تایپ یونیکد ( مثلا tahoma ) باید داشته باشید

    که هر دو گزینه در سیستم عامل های مثل XP , vista ,2000 وجود داره
    دوست عزيز برنامتون تويه سيستم عامل xp من در حالت انگليسي حرف پ رو تايپ نميكنه حرف ژ رو هم با شيف ز تاپي مي كنه!! ولي در حالت فارسي حرف پ در جايه خودش يعني با كاراكتر ~ تايپ ميشه و حرف ژ با كليد \ تايپ ميشه!!
    يعني فكر مي كنم كه برنامتون به سيستم عامل ربط داشته باشه!!!

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    ایران و عربستان
    سن
    41
    پست
    189

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    چون دوستان کمک کردن فقط خواستم بگم یک سرچ کوچولو میتونه آدو را به جواب برسونه

  23. #23

    نقل قول: utf-8 حروف فارسی , طریقه کد نویسی با یونیکد

    سلام دوستان، اگر ممکنه یکی به من بگه utf-8 چیه؟ کجاست؟ به چه درد می خوره؟ چطور از طریق اون unicode ها رو بدست بیارم؟ چطور با یونیکد برنامه نویسی کنم؟ ممنون میشم همین جا برام مطلبی بذارین! یا راهنمایی بفرمایید! برنامه نویسی با C#‎ در محیط vs.net 2008 پایگاه داده sql server 2005 .

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_tavakol مشاهده تاپیک
    ببین این چند خط کد من به دردت میخوره

    توی این برنامه یه جعبه متن هست که شما چه زبان صفحه کلید رو تغییر بدهی چه تغییر ندهی فارسی دریافت میکنه
    چجوری از کد شما به صورت تابع استفاده کنم؟

  25. #25

    نقل قول: کد اسکی حروف فارسی

    باسلام به همه اساتید دوستان در رویداد key press این قطعه کد بنویسید حله ;



    if (Convert.ToInt32(e.KeyChar) < 1569 || Convert.ToInt32(e.KeyChar) > 1740)
    e.Handled = true;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •