نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر رنگ پس زمینه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    زیر سایه حق
    پست
    16

    تغییر رنگ پس زمینه

    سلام خسته نباشید میشه بهم بگین واسه اینکه رنگ پس زمینه رو توی برنامه ای که نوشتیم باید چیکار کنیم؟
    می خوام یه کد بنویسم که موقع اجرا زمینه هر فایلش یه رنگ باشه خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    ایران سرای من است
    پست
    2,655

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه

    سلام
    خوب راههای زیادی هست ولی برنامه شما برای ویندوز باشد از کد زیر استفاده کنید.
     
    OLORREF SetBkColor( HDC hdc, COLORREF crColor);

    اگر در حالت داس هستید باید رنگ کاراکتر ها رو تغییر بدید یا فکر کنم SetBkColor و بعد اجرای clrscrاین کار را برای شما انجام دهد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491

    نقل قول: تغییر رنگ پس زمینه

    ابتدا جستجو، بعد پرسش
    https://barnamenevis.org/showth...B1%D9%86%DA%AF
    https://barnamenevis.org/showth...B1%D9%86%DA%AF

    البته از کتابخانه NCURSES هم می‌توان استفاده کرد یا اینکه بطور مستقیم از کدهای ASCII Escape استفاده کنیم، بطور مثال دستور زیر متن رنگی HELLO را چاپ می‌کند:
    std::cout << "\e[33;42mHELLO" << std::endl;
    البته کد فوق portable نیست و مخصوص به لینوکس است (استفاده از ]e\) و در ویندوز احتمالا معادلی داشته باشد.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •