نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار #target
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    استان گلستان
    پست
    589

    امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    آیا تسلط بر روی 3ds max و C#‎ برای ساخت بازی سه بعدی کافی است

    بصورت کلی میتوان با این دو ابزار بازی های سه بعدی ساخت یا خیر ؟

  2. #2

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    این دو پیش نیاز، برای ساخت بازی سه بعدی هستند.

    علاوه بر آنها اصلی ترین چیز، یادگیری یک کتابخانه گرافیکی است که #C را پشتیبانی کند. در حال حاضر XNA برای این کار هست. XNA را در فروم جستجو کنید.

  3. #3

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    با Direct X هم راحت می تونی کار کنی ! من خودم کار میکنم . ..... موتور xna با دایرکت ایکس فرقی نداره :

    ولی خوبه که بتونی یک موتور بنویسی ! ممکن 5 سال طول بکشه ولی خوبه ! من دارم فکر می کنم که بنویسم

    ، برای اینکار هندسه سه بعدی باید یاد بگیری ! ( انتقال ، دورام ، خط ، صفحه ، تجانس و ... )

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار paladin
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    80

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    چه جوری می شه فایلهای مکس رو لود کرد ؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza69
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    همدان
    پست
    788

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    نقل قول نوشته شده توسط paladin مشاهده تاپیک
    چه جوری می شه فایلهای مکس رو لود کرد ؟
    منظورتون از لود کردن چیه؟ import یا open کردن؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    فکر کنم منظورش لود کردن با C#‎ باشه.
    اگه اینطوره یه راهش استفاده از مکس اسکریپت هست. یا خودت به زبان برنامه نویسیش آشنا باشی یا یه پلاگینی که قبلا نوشتن استفاده کنی.
    راه دیگشم استفاده از 3DsMax_SDK هست که به زبان C++‎ هست و میتونی برای مکس پلاگین بنویسی.
    اطلاعات رو هر طور دوست داری با sdk یا maxscript تو یه فایل ذخیره کنی بعد با C#‎ اونو بخونی.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار dorche
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    اصفهان - درچه
    پست
    46

    نقل قول: امکان طراحی بازی با C#‎ و 3Ds Max

    برای لود کردن فایل مکس در XNA و #C
    با لینک زیر مراجعه کنید

    لینک 1

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •